רכישת מסך לחדר שינה
אני מתכנן לרכוש מסך לחדר השינה
מרחק הצפייה הוא כ 3.5 מטר
מסך 37'' אמור להספיק אבל נראה שמסך 42'' יהיה הרבה יותר מהנה .
התכנים שנצפה בהם יהיו בעיקר שידורי SD דרך ממיר לווין (יותר איכותי מהוט ויס) ,
סרטי DVD רגילים , סרטי divx ומעט HD .
מקריאה בפורום הבנתי שלצרכים שלי מומלץ לרכוש פלזמה .
כיוון שנושא ההשתקפות מאוד מפריע לי כנראה שארכוש מסך של פנסוניק .
הדגמים שעולים על הפרק הם pv80 ו pv8
מה ההבדלים בינהם והאם הם מצדיקים את התוספת (בהנחה שזהו מסך לחדר שינה ולא לסלון) ?
מאוד מטריד אותי נושא הצריבה , האם צפייה בסרט עם שוליים שחורים יכולה לגרום לצריבה
במסכים הנ"ל ? מה יכול לגרום לצריבה ?
תודה
מרחק הצפייה הוא כ 3.5 מטר
מסך 37'' אמור להספיק אבל נראה שמסך 42'' יהיה הרבה יותר מהנה .
התכנים שנצפה בהם יהיו בעיקר שידורי SD דרך ממיר לווין (יותר איכותי מהוט ויס) ,
סרטי DVD רגילים , סרטי divx ומעט HD .
מקריאה בפורום הבנתי שלצרכים שלי מומלץ לרכוש פלזמה .
כיוון שנושא ההשתקפות מאוד מפריע לי כנראה שארכוש מסך של פנסוניק .
הדגמים שעולים על הפרק הם pv80 ו pv8
מה ההבדלים בינהם והאם הם מצדיקים את התוספת (בהנחה שזהו מסך לחדר שינה ולא לסלון) ?
מאוד מטריד אותי נושא הצריבה , האם צפייה בסרט עם שוליים שחורים יכולה לגרום לצריבה
במסכים הנ"ל ? מה יכול לגרום לצריבה ?
תודה
מסך 37" לא יספיק לך ולכן לפחות 42" תיהיה בחירה נכונה.צריבה יכולה להגרם אם מציגים תמונה סטטית לאורך זמן,אבל בשימוש רגיל אין סכנת צריבה,גם לא בסרטים עם שולים שחורים,בהנחה שלא כל התוכן שאתה צופה בו מוצג ככה.
דובר פה הרבה על ההבדלים בין הדגמים,אבל למיטב ידעתי ההבדלים הם במסגרת מבריקה ב PV80,עוד כניסת HDMI,ועוד מעבד תמונה שאמור לשפר את הקונטרס בסצנות חשוכות באופן אוטמטי או משהו כזה.או שזה מין חיישן תאורה,לא ממש הצלחתי לקבל תשובה ברורה לגבי העיניין הזה.
דובר פה הרבה על ההבדלים בין הדגמים,אבל למיטב ידעתי ההבדלים הם במסגרת מבריקה ב PV80,עוד כניסת HDMI,ועוד מעבד תמונה שאמור לשפר את הקונטרס בסצנות חשוכות באופן אוטמטי או משהו כזה.או שזה מין חיישן תאורה,לא ממש הצלחתי לקבל תשובה ברורה לגבי העיניין הזה.