עזרה בבחירת בין LCD לפלזמה
אני יודע שזה כבר נטחן בהרבה שרשורים, אבל דווקא בגלל זה לא הצלחתי להבין מה עדיף, יש יותר מדי מידע, ולא הצלחתי לנווט בתוכו במהירות.
אז ככה: יש לי תקציב של כ10 אלפים עד 12
מרחק הצפיה הוא כ 5 מטר, אבל תלוי בגודל המסך שאני אקנה, אם הוא יהיה קטן אני אצטרך להתקרב מן הסתם.
בכלל, מה הנוסחה של גודל מסך יחסית למרחק ממנו?
70% מהצפייה תהייה הוט,והשאר DVD ומחשב. יש לציין שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולגלוש באינטרנט,לראות סרטים, וגם HD בהמשך(כשיהיה לי תקציב ל HTPC), הכל דרך המסך של ה T.V
מה אתם ממליצים לי לקנות?
אז ככה: יש לי תקציב של כ10 אלפים עד 12
מרחק הצפיה הוא כ 5 מטר, אבל תלוי בגודל המסך שאני אקנה, אם הוא יהיה קטן אני אצטרך להתקרב מן הסתם.
בכלל, מה הנוסחה של גודל מסך יחסית למרחק ממנו?
70% מהצפייה תהייה הוט,והשאר DVD ומחשב. יש לציין שאני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולגלוש באינטרנט,לראות סרטים, וגם HD בהמשך(כשיהיה לי תקציב ל HTPC), הכל דרך המסך של ה T.V
מה אתם ממליצים לי לקנות?
מבחינת מרחק אין מה לדבר על LCD כי רק 32 נכנס בתקציבך , בפלזמות התקציב שלך גבולי ל 42 אבל מאחר ורוב השימוש שלך זה טלוויזיה אז זה מה שמתאים לך, בתקציבך אין פלזמה HD לעומת ה LCD שהן HD אבל שוב רק 32 אינץ.
מבחינת שימושים במחשב עדיף ה LCD מהפלזמה אבל עדיין יש לך בעיה קשה של מרחק ודרך אגב גם 42 זה לא גדול ל 5 מטר .
מבחינת שימושים במחשב עדיף ה LCD מהפלזמה אבל עדיין יש לך בעיה קשה של מרחק ודרך אגב גם 42 זה לא גדול ל 5 מטר .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
gmike,
לשם כך קיימת פונקצית החיפוש בעמוד הראשי (כל המאמרים בעברית).
בתקציב שלך (אלא אם כן תוסיף טיפה), אפשר להכניס פלאזמה 37" (למשל של פנסוניק). ב-42" אני מתקשה לחשוב על משהו סביר בתקציב כזה.
לשם כך קיימת פונקצית החיפוש בעמוד הראשי (כל המאמרים בעברית).
בתקציב שלך (אלא אם כן תוסיף טיפה), אפשר להכניס פלאזמה 37" (למשל של פנסוניק). ב-42" אני מתקשה לחשוב על משהו סביר בתקציב כזה.
עופר בתקציב של עד 12K ..
אני חושב שהוא יכול בקלות להכניס את הפלזמה 42' מהדור השביעי של פנסוניק (10500 ש"ח), בתקציב הזה יכול להיות שהוא יצליח להכניס גם את הדור השמיני (כרגע מתומחר בסביבות ה-13500 ש"ח בערך לפי מה שהבנתי) אם הוא יחכה כמה ימים (הדגם חדש מאוד יחסית ויש כרגע רק 2 או 3 חנויות בלבד שמוכרות אותו).
אני מניח שהתכוונת לדור השמיני אבל ממה שהבנתי עדיין אין רשמים על ה-PW8 ככה ש-PW7 היא עדיין אופצייה לא רעה בכלל יחסית.
אני מניח שהתכוונת לדור השמיני אבל ממה שהבנתי עדיין אין רשמים על ה-PW8 ככה ש-PW7 היא עדיין אופצייה לא רעה בכלל יחסית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Ncoder,
לא מכיר מחיר כזה עבור ה-PWD7...
אתה מדבר על אולסייל או על חנות אמיתית?
לא מכיר מחיר כזה עבור ה-PWD7...
אתה מדבר על אולסייל או על חנות אמיתית?
המחיר שהוא ראה
אני חושב שזה מכשיר מתצוגה שמופיע אצל שרגי באתר .אני חושב ששרגי שכח להוסיף הערת עודפים ותצוגות כי על הדגם ה37 זה כן מצויין.
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
סליחה טעות
אני מבין שיש עוד יבואן(מיני ליין)שמוצריו נמכרים ב10500 לערך
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
עופר אני שמתי לב ...
שאצל שרגי באתר שלו (ויש לו כמובן גם חנות אמיתית) יש מסך 37 שכתוב עליו מעודפים ותצוגות.
בדף של ה-42 אינטש לא כתוב שזה מתצוגה אז אני פשוט הנחתי שזה חדש.
אבל רגע רשמת PWD7? אני בכל מקרה התייחסתי ל-PW7, קראתי בפורום פעם שיש הבדל של 0.96 גודל פיקסל לעומת 1.08 ב-PW7, לא יודע אם זה נכון או לא ...
אני מניח ששרגי יוכל לאמת ב-100 אחוז אם מתצוגה או חדש.
בדף של ה-42 אינטש לא כתוב שזה מתצוגה אז אני פשוט הנחתי שזה חדש.
אבל רגע רשמת PWD7? אני בכל מקרה התייחסתי ל-PW7, קראתי בפורום פעם שיש הבדל של 0.96 גודל פיקסל לעומת 1.08 ב-PW7, לא יודע אם זה נכון או לא ...
אני מניח ששרגי יוכל לאמת ב-100 אחוז אם מתצוגה או חדש.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל