להזמין רכיבים מארה"ב?
פתאום חשבתי על רעיון - אני רוצה לשמוע את דעתכם....
אני רוצה להרכיב מחשב HTPC, אבל ב...זול....
האם הגיוני להזמין רכיבים שונים בארה"ב, ממקומות שונים ובמשלוחים נפרדים (גם עם עלויות המשלוח הרוב זול יותר מבארץ...), וככה להתחמק מהמכס?
מה בדיוק סף הסכום עליו משלמים מכס?
אני רוצה להרכיב מחשב HTPC, אבל ב...זול....
האם הגיוני להזמין רכיבים שונים בארה"ב, ממקומות שונים ובמשלוחים נפרדים (גם עם עלויות המשלוח הרוב זול יותר מבארץ...), וככה להתחמק מהמכס?
מה בדיוק סף הסכום עליו משלמים מכס?
הבדיקה במכס היא מדגמית עד כמה שאני יודע, ובסכום של מעל 50$ צריך לשלם מכס.
בכל אופן זה לא נשמע לי רעיון טוב, על רב ציוד המחשבים ההפרשים לא כלכך גדולים (לוחות אם, זכרון, דיסקים).
אם תזהה דברים שיש עליהם הפרש גדול תעשה בדיקה
ואם אתה רוצה מחשב HTPC ממש זול תבדוק לקנות ציוד יד שנייה, אנשים (בייחוד גיימרים) מחליפים רכיבים כל הזמן ואין להם ממש מה לעשות עם הישן
בכל אופן זה לא נשמע לי רעיון טוב, על רב ציוד המחשבים ההפרשים לא כלכך גדולים (לוחות אם, זכרון, דיסקים).
אם תזהה דברים שיש עליהם הפרש גדול תעשה בדיקה
ואם אתה רוצה מחשב HTPC ממש זול תבדוק לקנות ציוד יד שנייה, אנשים (בייחוד גיימרים) מחליפים רכיבים כל הזמן ואין להם ממש מה לעשות עם הישן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
רעיון לא טוב כי חלקי מחשב מתקלקלים. כשצריך להחליף אין עם מי לדבר, או להתחיל לעשות פרוצדורות של משלוחים.
אבל רכיב ספציפי כזה או אחר שזול שם בצורה משמעותית או בכלל אין להשיג בארץ, כמו למשל כרטיס קליטה לוויני, אני בהחלט בעד.
אבל רכיב ספציפי כזה או אחר שזול שם בצורה משמעותית או בכלל אין להשיג בארץ, כמו למשל כרטיס קליטה לוויני, אני בהחלט בעד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
על מחשבים לא משלמים מכס, אבל משלמים מע"מ - 15.5%.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
ובארה"ב משלמים TAX...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רק אם אתה מזמין/קונה באותה מדינה בה נמצאת החנות.Star-Blazer כתב:ובארה"ב משלמים TAX......