יש פתרון למדריך השידורים שמרושם את שם הפרק בכותרת התוכנית
היי
אני משתמש בMEGAEPG עם תוכנת הGBPVR.
הבעיה היא ששם התוכנית רשומה עם שם הפרק באותה שורה. ולכן אי אפשר לקבוע שידורים חוזרים (כי שם התוכנית שונה כל פעם)
חבר שלי כתב קובץ VBS קטן שלוקח את ה EPGDATA מתוכנת ה MEGAEPG ומוציא אותו מתוקן
פקודת ההרצה היא
RunMeXML.vbs d:\epgdata.xml C:\Program Files\Devnz\GBPVR\epgdata.xml
במידה והמסלול של הקובץ המוכן הוא כמו שרשום למעלה (כלומר עם רווחים במסלול) אז שימו מרכאות " לפני ואחרי המסלול
"D:\runMeXML.vbs d:\epgdata.xml "C:\Program Files\Devnz\GBPVR\epgdata.xml"
אי אפשר להוריד את הקובץ מפה אז הנה המסלול
http://rapidshare.com/files/193701945/runMeXML.rar
אני משתמש בMEGAEPG עם תוכנת הGBPVR.
הבעיה היא ששם התוכנית רשומה עם שם הפרק באותה שורה. ולכן אי אפשר לקבוע שידורים חוזרים (כי שם התוכנית שונה כל פעם)
חבר שלי כתב קובץ VBS קטן שלוקח את ה EPGDATA מתוכנת ה MEGAEPG ומוציא אותו מתוקן
פקודת ההרצה היא
RunMeXML.vbs d:\epgdata.xml C:\Program Files\Devnz\GBPVR\epgdata.xml
במידה והמסלול של הקובץ המוכן הוא כמו שרשום למעלה (כלומר עם רווחים במסלול) אז שימו מרכאות " לפני ואחרי המסלול
"D:\runMeXML.vbs d:\epgdata.xml "C:\Program Files\Devnz\GBPVR\epgdata.xml"
אי אפשר להוריד את הקובץ מפה אז הנה המסלול
http://rapidshare.com/files/193701945/runMeXML.rar
עד כמה שאני זוכר נכון את xmltv אין בו שדה עבור season. (ויתקנו אותי מומחי ה-XMLTV בפורום אם אני טועה).zovirax כתב:בהחלט בעיה.
צריך שתהיה הפרדה לעונה ופרק....
ובכותרת יהיה שם התוכנית נקי, לדוגמא : דקסטר
עונה 3
פרק 10...
נכון שהתקן הזה לא הכי מושלם בעולם, והיה אפשר לעשות אותו חכם יותר (הרבה יותר), אבל הוא מה שתפס דה-פאקטו גם מבחינת כלים ליצירת xmltv file וגם מבחינת כלים לפרסס אותו.
You are never fully dressed without a smile
בפורמט ה-XMLTV יש שדה שמאפשר עונה/פרק ואפילו עוד משהו שאני לא זוכר...(XX.XX.XX)Shed כתב:עד כמה שאני זוכר נכון את xmltv אין בו שדה עבור season. (ויתקנו אותי מומחי ה-XMLTV בפורום אם אני טועה).zovirax כתב:בהחלט בעיה.
עונה 3
פרק 10...
נכון שהתקן הזה לא הכי מושלם בעולם, והיה אפשר לעשות אותו חכם יותר (הרבה יותר), אבל הוא מה שתפס דה-פאקטו גם מבחינת כלים ליצירת xmltv file וגם מבחינת כלים לפרסס אותו....
ב-EPG שאני מקבל מהלויין השדה מופיע ואני הופך אותו, בשדה שם הפרק ל-"עונה XXX פרק XXX"
לחלק מהתכניות אין ואז צריך לחתוך בצורה פרטנית את הפרק/עונה מהכותרת הכללית ו/או מהתיאור.
אורן.
כן אבל עד עכשיו קיבלנו "דקסטר 3 פרק 14. בלה בלה"
ואם מריצים דרך ה VBS אז מקבלים "דקסטר 3" ובתיאור הפרק רשום " פרק 14. בלה בלה"
לפחות עכשיו אפשר לקבוע הקלטות חוזרות.
אורן, זוכר שדיברנו על זה ואמרת שיצרת איזה סקריפט שעושה את זה?
ואם מריצים דרך ה VBS אז מקבלים "דקסטר 3" ובתיאור הפרק רשום " פרק 14. בלה בלה"
לפחות עכשיו אפשר לקבוע הקלטות חוזרות.
אורן, זוכר שדיברנו על זה ואמרת שיצרת איזה סקריפט שעושה את זה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מעולה. תרומה נהדרת לקהילה. תודה!
מה עם digest? אולי הוא יכול איכשהו לשלב את הסקריפט הזה בתוך ה-MegaEPG, כדי שגם משתמשי VMC יוכלו ליהנות מזה?
מה עם digest? אולי הוא יכול איכשהו לשלב את הסקריפט הזה בתוך ה-MegaEPG, כדי שגם משתמשי VMC יוכלו ליהנות מזה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סליחה אם לא הייתי מספיק ברור... digest זה לא תוכנה אלא הכינוי פה בפורום של איגור, כותב התוכנה MegaEPG.
אצל משתמשי VMC פורמט ה-EPG הוא שונה. במקום XML זה איזשהו קובץ BIN. התוכנה MegaEPG מכינה את ה-XML ואז ממירה אותו לפורמט ה-BIN הזה.
אצל משתמשי VMC פורמט ה-EPG הוא שונה. במקום XML זה איזשהו קובץ BIN. התוכנה MegaEPG מכינה את ה-XML ואז ממירה אותו לפורמט ה-BIN הזה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה! נצפה לגירסה הבאה... 
בפורמט ה-XX.XX.XX ש-XMLTV מאפשר הפרט הראשון הוא ה"עונה", השני ה"פרק" והשלישי ה"חלק" למקרה שלפרק יש יותר מחלק אחד.oshapir כתב:בפורמט ה-XMLTV יש שדה שמאפשר עונה/פרק ואפילו עוד משהו שאני לא זוכר...(XX.XX.XX)Shed כתב:עד כמה שאני זוכר נכון את xmltv אין בו שדה עבור season. (ויתקנו אותי מומחי ה-XMLTV בפורום אם אני טועה).zovirax כתב:בהחלט בעיה.
עונה 3
פרק 10...
נכון שהתקן הזה לא הכי מושלם בעולם, והיה אפשר לעשות אותו חכם יותר (הרבה יותר), אבל הוא מה שתפס דה-פאקטו גם מבחינת כלים ליצירת xmltv file וגם מבחינת כלים לפרסס אותו....
ב-EPG שאני מקבל מהלויין השדה מופיע ואני הופך אותו, בשדה שם הפרק ל-"עונה XXX פרק XXX"
לחלק מהתכניות אין ואז צריך לחתוך בצורה פרטנית את הפרק/עונה מהכותרת הכללית ו/או מהתיאור.
אורן....
אורן, מהלוויין עצמו אתה לא מקבל שום חלוקה. אם התכוונת לתוכנה שלי, אז בגרסא הראשונה היא הייתה זאת שביצעה את החלוקה הזאת. בגרסא האחרונה הפלט מהלוויין הוא DUMP פשוט של מידע ומי שמבצע את החלוקה זה ה-POSTPROCESSOR שהוא תוכנה נפרדת.
בכלל, עד עכשיו לפחות 5 אנשים כתבו POSTPROCESSOR-ים כאלה: איגור, אורן, SHED, הבחור שממנו התחיל השרשור הזה ואני. אני חושב שאולי הגיע הזמן לנסות ולאחד אותם כדי להגיע לתוצאה הכי טובה. יש בהחלט לא מעט לוגיקה שם, מי שמתעניין יכול להסתכל בקוד שלי כאן.
לצערי, אין לי גישה לקוד של כולם. אם אתם רוצים, תשלחו לי את הקוד שלכם ואני אעשה מאמץ מרוכז לאחד אותם.
היי
אני מסכים עם הרעיון שלאחד את כל התוכנות לאחד.
אני לא כתבתי כלום אלא בקשתי מחבר שלי שהוא תוכניתן כלי עולם לארגן לי את האפשרות להפריד את השם פרק משם התוכנית.
אני אשמח להעביר לו כל בקשה ליצור משהו שישרת את כל קהילת המדיה סנטר.
אחרי הכל, בלי המדיה סנטר הטלביזיה מאוד משעממת
אני מסכים עם הרעיון שלאחד את כל התוכנות לאחד.
אני לא כתבתי כלום אלא בקשתי מחבר שלי שהוא תוכניתן כלי עולם לארגן לי את האפשרות להפריד את השם פרק משם התוכנית.
אני אשמח להעביר לו כל בקשה ליצור משהו שישרת את כל קהילת המדיה סנטר.
אחרי הכל, בלי המדיה סנטר הטלביזיה מאוד משעממת
אני מניח שאתה מתכוון ל-EPG שיש בו שמות תוכניות נכונים ומידע נכון של עונה ופרק (דוגמא: "האנטומיה של גריי" בתור שם התוכנית ו"עונה 5" ו"פרק 11" בשדות המתאימים במקום "האנטומיה של גריי 5 פרק 11" בתור שם התוכנית, כמו שזה מופיע באתרים ובמידע שיורד מהלוויין).RonenM כתב:יש חדש ?
אי פתרון חלק לקבל EPG נורמלי ?...
לצערי, הבקשה שלי לשלוח אליי את הקוד שלהם לא נענתה ע''י SHED, איגור ואורן. מהעיון בקוד של החבר של הבחור שפתח את השרשור הזה לא למדתי שום דבר חדש.
סביר מאוד להניח שהקוד שלי שעושה את העיבוד של המידע שיורד מהלוויין הוא הנכון והמתוחכם ביותר. לצערי, אני לא כל-כך רואה איך משתמשי MEGAEPG יכולים להינות ממנו כיוון שהיא תוכנה די סגורה. מי שעובד עם WINDOWS ויכול להסתפק בקובץ XMLTV (הכוונה שיש לו דרך להכניס אותו לתוכנת ה-PVR שהוא משתמש בה) ויש לו כרטיס לווייני יכול להשתמש ב-EPGFROMDVB ו-PROCESSEPG שניתנות להורדה מכאן. יש כמה אנשים שעושים את זה כבר לאורך זמן בהצלחה רבה בשילוב עם SAGE. במקרה הזה מומלץ גם להשתמש ב-IMPORTER הזה.
היי
אני הבחור בפתחתי את השירשור
אני משתמש בGBPVR ושאני מוריד את התוכניות בMEGAEPG - אני מקבל את שם התוכנית ושם הפרק ביחד
אני מעביר את הEPGDATA.xml דרך הVBS שצירפתי והוא משאיר לי רק את שם התוכנית במקומו ואת שם הפרק ומספרו מעביר את התיאור.
הכל עובד נהדר
אני הבחור בפתחתי את השירשור
אני משתמש בGBPVR ושאני מוריד את התוכניות בMEGAEPG - אני מקבל את שם התוכנית ושם הפרק ביחד
אני מעביר את הEPGDATA.xml דרך הVBS שצירפתי והוא משאיר לי רק את שם התוכנית במקומו ואת שם הפרק ומספרו מעביר את התיאור.
הכל עובד נהדר
חברים,
בתור מי ש"קצת" חקר את נושא ה-EPG ב-YES, אני מציע לא להקל ראש בנושא.
מה תגידו על שם התוכנית "אוקטן גבוה XII : פ' 9"? או "גיבורים - עונה 4 הפרק הראשון"? או מספרי הפרקים שמופיעים רק בשמות התוכניות באנגלית? או רק ברוסית (ולא רק בערוצים הרוסיים)? יש אין ספור דוגמאות של שמות שבנויים בתבניות כאלה או אחרות. אפילו בערוצי הבית של YES אין אחידות, ועד כמה וכמה כשמדובר בערוצים אחרים (היסטוריה, ביוגרפיה, אגו, בריאות, אוכל, ערוצי 2 ו-10 וכו'). כל אחד והסטיות שלו.
זאת הסיבה ש-PROCESSEPG היא תוכנית יחסית מורכבת. אני מוכן לקבל גם הצעות שיפור. אבל מה שאני לא מתכוון לעשות זה לחבר אותה לתוכניות אחרות חוץ מה-EPGFROMDVB. פשוט אין לי זמן לזה.
בתור מי ש"קצת" חקר את נושא ה-EPG ב-YES, אני מציע לא להקל ראש בנושא.
מה תגידו על שם התוכנית "אוקטן גבוה XII : פ' 9"? או "גיבורים - עונה 4 הפרק הראשון"? או מספרי הפרקים שמופיעים רק בשמות התוכניות באנגלית? או רק ברוסית (ולא רק בערוצים הרוסיים)? יש אין ספור דוגמאות של שמות שבנויים בתבניות כאלה או אחרות. אפילו בערוצי הבית של YES אין אחידות, ועד כמה וכמה כשמדובר בערוצים אחרים (היסטוריה, ביוגרפיה, אגו, בריאות, אוכל, ערוצי 2 ו-10 וכו'). כל אחד והסטיות שלו.
זאת הסיבה ש-PROCESSEPG היא תוכנית יחסית מורכבת. אני מוכן לקבל גם הצעות שיפור. אבל מה שאני לא מתכוון לעשות זה לחבר אותה לתוכניות אחרות חוץ מה-EPGFROMDVB. פשוט אין לי זמן לזה.