שלום רב,
שמי ניר ואני חדש בפורום ואני מקווה שאוכל להעזר בידע שלכם על-מנת לפתור לי מספר בעיות.
1. אני מחובר דרך HOT ואנני מצליח שהמדיה סנטר תזהה את השלט של HOT, האם אני עושה משהו לא בסדר? כי גם להגידרו (ללמדו) ידני זה לא מזהה. ולכן אני משתמש כרגע בשתי שלטים, האחד של HOT להעביר ערוצים והשני של מדיה סנטר.
2. כאשר אני מסמן בלוח השידורים תוכניות להקלטה האם אני צריך שהממיר יהיה מכוון על הערוץ כדי שיקליט? מפני ששמתי לב שהקלטתי ערץ מסויים וראיתי ערוץ אחר אז בעצם זה הקליט את הערוץ שהייתי עליו ולא את הערוץ שבחרתי להקליט.
3. האם ניתן להקליט יותר מערוץ אחד בו זמנית?
4. בקופסת ה-IR ישנם שתי כניסות כמו של אוזניות שמהן יוצא עוד IR שכנראה אני צריך בעזרתו לחסום את ה-IR של הממיר, אך למה ישנן שתי כניסות?
אני משתמש במחשב ACER L5100TV אשר יש לו כרטיס טלויזיה Hybrid analog ( PAL) and digital (DVB-T format) tuner card
אני מודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
יום טוב,
ניר
הקלטה של יותר מערוץ אחד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
לא ציינת מערכת הפעלה ותוכנה שאיתה אתה מעוניין לעבוד. אני מניח שהכוונה לויסטה מדיה סנטר.
1. נסה להפעיל את השלט המקורי של הוט במרחקים שונים ממקלט האינפרה אדום של המחשב. ייתכן שיש לך ממיר שלא נתמך ע"י המדיה סנטר, ואז ייתכן שיש להחליף ממיר, למשל לכזה של טומסון.
2. כאשר הכל מחובר ומוגדר נכון עם ה-IR Blaster (צריך שסעיף 1 יצליח), המדיה סנטר מעביר בעצמו ערוץ.
3. לא. בשביל זה צריך עוד ממיר ועוד כרטיס טלוויזיה.
4. את ה-IR Blaster אכן צריך להצמיד לממיר, לא חייבים ממש לחסום את העינית אלא שמים אותו סמוך אליה, כדי שעדיין תוכל להפעיל את הממיר עם השלט המקורי של הוט בעת הצורך.
יש כאן קצת יותר הסברים:
http://www.microsoft.com/windowsxp/medi ... ettop.mspx
יש 2 כניסות של IR Blaster בשביל עבודה עם 2 ממירים ו-2 כרטיסי טלוויזיה.
לא ציינת מערכת הפעלה ותוכנה שאיתה אתה מעוניין לעבוד. אני מניח שהכוונה לויסטה מדיה סנטר.
1. נסה להפעיל את השלט המקורי של הוט במרחקים שונים ממקלט האינפרה אדום של המחשב. ייתכן שיש לך ממיר שלא נתמך ע"י המדיה סנטר, ואז ייתכן שיש להחליף ממיר, למשל לכזה של טומסון.
2. כאשר הכל מחובר ומוגדר נכון עם ה-IR Blaster (צריך שסעיף 1 יצליח), המדיה סנטר מעביר בעצמו ערוץ.
3. לא. בשביל זה צריך עוד ממיר ועוד כרטיס טלוויזיה.
4. את ה-IR Blaster אכן צריך להצמיד לממיר, לא חייבים ממש לחסום את העינית אלא שמים אותו סמוך אליה, כדי שעדיין תוכל להפעיל את הממיר עם השלט המקורי של הוט בעת הצורך.
יש כאן קצת יותר הסברים:
http://www.microsoft.com/windowsxp/medi ... ettop.mspx
יש 2 כניסות של IR Blaster בשביל עבודה עם 2 ממירים ו-2 כרטיסי טלוויזיה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"