המלצה על טלויזיה LCD 32 עד 3000ש"ח
שלום לכולם!
סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת Roll Eyes ).
חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים Undecided )
אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד.
כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים?
תודה מראש לכל מי שיענה!!!
סופסוף החלטנו ללכת עם הזרם ולקנות טלויזיה LCD לסלון(הגיע הזמן באמת Roll Eyes ).
חיפשתי בזאפ ובמקומות אחרים, אבל לא מצליחה למצוא טלויזיה שתעבוד טוב עם ממיר רגיל שהוא לא דיגיטלי(ברוב חוות דעת בזאפ שמים דגש על זה שטלויזיות LCD מעולות בתוכן HD אבל לא ממש טובות בשידורים רגילים Undecided )
אז אם מישהו יכול להמליץ על טלויזיה שתתאים גם לכבלים רגילים אשמח מאוד.
כמו כן אם תוכלו להגיד לי על מה בדיוק אני צריכה לשים לב בקניית הטלויזיה? מה לשאול בחנות? איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם הטלויזיה עובדת טוב גם עם כבלים רגילים?
תודה מראש לכל מי שיענה!!!
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
vbm,
ברוכה הבאה לפורום.
לפני רכישת טלוויזיה או כל מכשיר אחר, רצוי לבצע בדיקה שהוא עומד בדרישות שמתאימות לך ולמשפחתך באופן ספציפי, אחרת תתאכזבי.
את כבר בכיוון הנכון.
המלצה כלשהי, לא תהיה אחראית בלי להבין מהם הצרכים שלך. ישנם מספר שאלות שחוזרות על עצמם לצורך זה:
1. מה מרחק הישיבה המדויק מהמסך?
2. האם יושבים גם מהצדדים?
3. בצעי את הניסוי הבא: כבי את הטלוויזיה הרגילה הנוכחית. האם יש השתקפויות מפריעות באור יום מחלונות או בלילה מתאורה?
חשוב להבין שנמכרים גם מסכי LCD עם ציפוי מבריק, כך שזה לא רק בעיה של פלאזמה.
4. מהם הרגלי הצפייה והשימוש: טלוויזיה, מחשב, מכשיר, DVD שידורי HD?
5. האם המתיחה של שידורי 4:3 (ערוץ 2 לדוגמה) למסך 16:9מפריע. אחדד את זה, גם כאשר הטלוויזיה מותחת בצורה הכי חכמה שהיא מסוגלת, רואים אנשים שמנים (אשתי מבחינה בזה מייד)?
ככלל,
במקרים מסוימים המוכרים בחנות יעדיפו למכור מכשיר של חברה מסוימת ולא תמיד יקפידו לבדוק מה שמתאים לך. אל"מ בד"כ יעדיפו למכור סמסונג, שק"מ אלקטריק פיליפס...
במכשירי LCD ברמות מחירים סבירים רואים שידורי טלוויזיה פחות טוב מאשר בפלזמה. דעתי האישית זהה לזו של dodi88, ברוב המכשירים בטווחי המחירים הרגילים רואים "זוועת עולם", אבל ישנם הרבה אנשים אחרים שלא מפריע להם.
חשוב מאד לבדוק בחנות את אותם הערוצים שאת צופה בבית. בד"כ יראו ערוצי HD שנראים מעולה. לבקש להעביר לערוץ 3, ערוץ 2 וכו.
חושב לבדוק באותו מרחק צפייה כמו בבית. לבדוק גם מזוויות.
לבקש להעביר ל- 4:3.
מאד רצוי לבדוק את אותם דגמים גם ברשתות אחרות. לפעמים המסך לא מחובר טוב או שהוא לא מוגדר נכון.
בחנויות בד"כ שמים sharpness גבוהה שזה יוצר תמונה "חדש" אך מאד רועשת ומציקה בעיני. וגם בד"כ שמים על dynamic הצבע בוהק ותופס את העין אך מאד לא טבעי.
ברוכה הבאה לפורום.
לפני רכישת טלוויזיה או כל מכשיר אחר, רצוי לבצע בדיקה שהוא עומד בדרישות שמתאימות לך ולמשפחתך באופן ספציפי, אחרת תתאכזבי.
את כבר בכיוון הנכון.
המלצה כלשהי, לא תהיה אחראית בלי להבין מהם הצרכים שלך. ישנם מספר שאלות שחוזרות על עצמם לצורך זה:
1. מה מרחק הישיבה המדויק מהמסך?
2. האם יושבים גם מהצדדים?
3. בצעי את הניסוי הבא: כבי את הטלוויזיה הרגילה הנוכחית. האם יש השתקפויות מפריעות באור יום מחלונות או בלילה מתאורה?
חשוב להבין שנמכרים גם מסכי LCD עם ציפוי מבריק, כך שזה לא רק בעיה של פלאזמה.
4. מהם הרגלי הצפייה והשימוש: טלוויזיה, מחשב, מכשיר, DVD שידורי HD?
5. האם המתיחה של שידורי 4:3 (ערוץ 2 לדוגמה) למסך 16:9מפריע. אחדד את זה, גם כאשר הטלוויזיה מותחת בצורה הכי חכמה שהיא מסוגלת, רואים אנשים שמנים (אשתי מבחינה בזה מייד)?
ככלל,
במקרים מסוימים המוכרים בחנות יעדיפו למכור מכשיר של חברה מסוימת ולא תמיד יקפידו לבדוק מה שמתאים לך. אל"מ בד"כ יעדיפו למכור סמסונג, שק"מ אלקטריק פיליפס...
במכשירי LCD ברמות מחירים סבירים רואים שידורי טלוויזיה פחות טוב מאשר בפלזמה. דעתי האישית זהה לזו של dodi88, ברוב המכשירים בטווחי המחירים הרגילים רואים "זוועת עולם", אבל ישנם הרבה אנשים אחרים שלא מפריע להם.
חשוב מאד לבדוק בחנות את אותם הערוצים שאת צופה בבית. בד"כ יראו ערוצי HD שנראים מעולה. לבקש להעביר לערוץ 3, ערוץ 2 וכו.
חושב לבדוק באותו מרחק צפייה כמו בבית. לבדוק גם מזוויות.
לבקש להעביר ל- 4:3.
מאד רצוי לבדוק את אותם דגמים גם ברשתות אחרות. לפעמים המסך לא מחובר טוב או שהוא לא מוגדר נכון.
בחנויות בד"כ שמים sharpness גבוהה שזה יוצר תמונה "חדש" אך מאד רועשת ומציקה בעיני. וגם בד"כ שמים על dynamic הצבע בוהק ותופס את העין אך מאד לא טבעי.
1. מה מרחק הישיבה המדויק מהמסך? בערך 2 מטר, אולי פחות.
2. האם יושבים גם מהצדדים? בעיקר מהצדדים, אבל לא רחוק, משהו כזה: [#](כלומר שתי ספות בצדדים וביניהם(במרחק פחות ממטר טלויזיה)
חשוב להבין שנמכרים גם מסכי LCD עם ציפוי מבריק, כך שזה לא רק בעיה של פלאזמה. כן, יש השתקפות, קצת מפריע
4. מהם הרגלי הצפייה והשימוש: טלוויזיה, מחשב, מכשיר, DVD שידורי ? בעיקר טלויזיה(עם ממיר אנלוגי ישן) ובעתיד הקרוב גם DVD(אני מתכוונת לקנות DVD מקליט עם דיסק קשיח).
5. האם המתיחה של שידורי 4:3 (ערוץ 2 לדוגמה) למסך 16:9מפריע. אחדד את זה, גם כאשר הטלוויזיה מותחת בצורה הכי חכמה שהיא מסוגלת, רואים אנשים שמנים (אשתי מבחינה בזה מייד)? כן, קצת מפריע
בפורום אחר הציעו לי לבדוק LG Scarlet 32LG60UR, בדקתי בזאפ, ולפחות לפי הכתוב היא נראית די טובה ומתאימה, מישהו יודע אם היא תתאים גם לממיר כבלים אנלוגי?
2. האם יושבים גם מהצדדים? בעיקר מהצדדים, אבל לא רחוק, משהו כזה: [#](כלומר שתי ספות בצדדים וביניהם(במרחק פחות ממטר טלויזיה)
חשוב להבין שנמכרים גם מסכי LCD עם ציפוי מבריק, כך שזה לא רק בעיה של פלאזמה. כן, יש השתקפות, קצת מפריע
4. מהם הרגלי הצפייה והשימוש: טלוויזיה, מחשב, מכשיר, DVD שידורי ? בעיקר טלויזיה(עם ממיר אנלוגי ישן) ובעתיד הקרוב גם DVD(אני מתכוונת לקנות DVD מקליט עם דיסק קשיח).
5. האם המתיחה של שידורי 4:3 (ערוץ 2 לדוגמה) למסך 16:9מפריע. אחדד את זה, גם כאשר הטלוויזיה מותחת בצורה הכי חכמה שהיא מסוגלת, רואים אנשים שמנים (אשתי מבחינה בזה מייד)? כן, קצת מפריע
בפורום אחר הציעו לי לבדוק LG Scarlet 32LG60UR, בדקתי בזאפ, ולפחות לפי הכתוב היא נראית די טובה ומתאימה, מישהו יודע אם היא תתאים גם לממיר כבלים אנלוגי?
ככל שזכור לי החיבור האיכותי ביותר (ללא תוספת של Transcoder חיצוני)vbm כתב:בפורום אחר הציעו לי לבדוק LG Scarlet 32LG60UR, בדקתי בזאפ, ולפחות לפי הכתוב היא נראית די טובה ומתאימה, מישהו יודע אם היא תתאים גם לממיר כבלים אנלוגי?...
למסך זה לממיר כבלים אנלוגי יתאפשר בחיבור S-Video
אבל במסך זה הוא מהצד ולא מאחור, וצריך לבדוק אסתטית את ההשלכות.
החיבור האיכותי ביותר מממיר (שאינו HD) הוא SCART RGB שקיים למשל במסך
GRUNDIG שיצא לי לראות לאחרונה, שאפילו ישאיר לך עודף מ-3000 ש"ח.
היצור בטורקיה במפעלי BEKO, אחריות ניופאן.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
מה שאהבתי בסקלראט זה שיש שם גם חיבור USB בטלויזיה כך שאפשר לראות סרטים מדיסק אונקיי.
זה שזה מיוצר בטורקיה זה איכות לא מי יודע מה, או שלא?
הציעו לי גם פלזמה LG 32PC51, האם היא טובה? האם היא עדיפה על זאת של סמסונג שdodi88 הציע?
איזה דגם של GRUNDIG? אני אבדוק בזאפ.varon כתב:ככל שזכור לי החיבור האיכותי ביותר (ללא תוספת של Transcoder חיצוני)vbm כתב:בפורום אחר הציעו לי לבדוק LG Scarlet 32LG60UR, בדקתי בזאפ, ולפחות לפי הכתוב היא נראית די טובה ומתאימה, מישהו יודע אם היא תתאים גם לממיר כבלים אנלוגי?...
למסך זה לממיר כבלים אנלוגי יתאפשר בחיבור S-Video
אבל במסך זה הוא מהצד ולא מאחור, וצריך לבדוק אסתטית את ההשלכות.
החיבור האיכותי ביותר מממיר (שאינו HD) הוא SCART RGB שקיים למשל במסך
GRUNDIG שיצא לי לראות לאחרונה, שאפילו ישאיר לך עודף מ-3000 ש"ח.
היצור בטורקיה במפעלי BEKO, אחריות ניופאן....
זה שזה מיוצר בטורקיה זה איכות לא מי יודע מה, או שלא?
הציעו לי גם פלזמה LG 32PC51, האם היא טובה? האם היא עדיפה על זאת של סמסונג שdodi88 הציע?
הפלזמה של LG היא לא ברזולוצית HD.יש עליה סקירה מקצועית באתר אז אני מציע לך לקרוא.לשידורי SD היא טובה,אבל היא די רגישה לצריבות (על פי עופר..)
נראה לי ש dodi88 קצת התבלבל,כי אני לא חושב שיש לסמסונג פלזמות בגודל של פחות מ 42".
נראה לי ש dodi88 קצת התבלבל,כי אני לא חושב שיש לסמסונג פלזמות בגודל של פחות מ 42".
לא מוצאת אותו בזאפ, מה השם המלא של הדגם?dodi88 כתב:דיברתי כמובן על ה-LCD של סמסונג A450 ולא על הפלאזמה. לדעתי היא סתם נקראית LCD...תכלס היא מציגה שידורים רגילים באופן מעולה! לכי לחנות ותשווי בין הסמסונג לLG....
בשידורים הרגילים הכוונה לרגילים אבל עם ממיר דיגיטלי או גם עם ממיר אנלוגי ישן? או שזה לא משנה?
כעיקרון אנחנו בכלל לא זקוקים לHD, אם הטלויזיה תתמוך בזה אז סבבה, אם לא גם לא נורא.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בגודל הזה לשידורים רגילים השארפ יכולות להתאים, הכי טוב זה ללכת לראות
guy11 כתב:הפלזמה של LG היא לא ברזולוצית HD.יש עליה סקירה מקצועית באתר אז אני מציע לך לקרוא.לשידורי SD היא טובה,אבל היא די רגישה לצריבות (על פי עופר..)
נראה לי ש dodi88 קצת התבלבל,כי אני לא חושב שיש לסמסונג פלזמות בגודל של פחות מ 42"....
היא מאוד מאוד ואפילו מאוד רגישה לצריבות יש לי אותה בחדר שינה.
לעומת זאת שידוריSD נראים לא רע בחיבור SCART ל SCART.
אין ספק עופר צדק.