הקלטה של ערוצי YES בעזרת כרטיס טלויזיה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
RunningWithSciss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
חיפשתי קצת בין השירשורים הקודמים אבל קצת הלכתי לאיבוד.
איך אני יכול אם בכלל לחבר את הממיר לכרטיס טלויזיה כך שהמחשב יזהה את הערוצים?

יש לי כרטיס טלויזיה מסוג AverMedia Speedy אנאלוגי על windows vista 64 bit עם 4GB זיכרון.
כרגע אני משתמש בתוכנה שהגיע עם הכרטיס - Aver MediaCenter.

תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

על פי האתר של AverMedia, הכרטיס שלך אמור להיתמך בויסטה מדיה סנטר, וזוהי התוכנה המומלצת מבחינת פשטות, והיא כוללת גם מדריך שידורים לקלות תכנות הקלטות. אם יש לך ויסטה Ultimate או Home Premium, אז אתה יכול להשתמש בה (כבר מותקנת כחלק ממערכת ההפעלה).
בקרוב יתפרסם מדריך המסביר כיצד לחבר ולהגדיר בויסטה מדיה סנטר ממירים של הוט ויס וכרטיס טלוויזיה.
ייתכן שתצטרך לרכוש בנפרד ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster, המשמש להעברת ערוצים בממיר של יס. זה כמובן תלוי במה שקיבלת יחד עם הכרטיס שקנית, לא כל כרטיסי הטלוויזיה מגיעים עם ערכות אינפרה אדום הכוללות IR Blaster.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

pixies כתב:על פי האתר של AverMedia, הכרטיס שלך אמור להיתמך בויסטה מדיה סנטר, וזוהי התוכנה המומלצת מבחינת פשטות, והיא כוללת גם מדריך שידורים לקלות תכנות הקלטות. אם יש לך ויסטה Ultimate או Home Premium, אז אתה יכול להשתמש בה (כבר מותקנת כחלק ממערכת ההפעלה).
בקרוב יתפרסם מדריך המסביר כיצד לחבר ולהגדיר בויסטה מדיה סנטר ממירים של הוט ויס וכרטיס טלוויזיה.
ייתכן שתצטרך לרכוש בנפרד ערכת אינפרה אדום הכוללת IR Blaster, המשמש להעברת ערוצים בממיר של יס. זה כמובן תלוי במה שקיבלת יחד עם הכרטיס שקנית, לא כל כרטיסי הטלוויזיה מגיעים עם ערכות אינפרה אדום הכוללות IR Blaster.
...
תודה, האמת ששחכתי לציין שיש לי ממיר Yes מסוג ADB 6642, יש לו שני חיבורים של TV OUT (עגולים שדומים ל-RF ) מאחור זה משנה לאיזה אחד מהם אני מחבר אותו?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

ה-TVOUT זהו לא החיבור המומלץ.
עליך לחבר את כרטיס הטלוויזיה ליציאת Composite/RCA (בצבע צהוב), ממנה תקבל איכות גבוהה יותר. ניתן גם להתחבר ל-SCART במידה והיציאה הזו כבר תפוסה ע"י הטלוויזיה שלך. כמו כן, יש לחבר את האודיו (RCA אדום ולבן) אל כרטיס הטלוויזיה.

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

pixies כתב:ה-TVOUT זהו לא החיבור המומלץ.
עליך לחבר את כרטיס הטלוויזיה ליציאת Composite/RCA (בצבע צהוב), ממנה תקבל איכות גבוהה יותר. ניתן גם להתחבר ל-SCART במידה והיציאה הזו כבר תפוסה ע"י הטלוויזיה שלך. כמו כן, יש לחבר את האודיו (RCA אדום ולבן) אל כרטיס הטלוויזיה.
...
האמת שהצלחתי לקבל תמונה בעזרת חיבור S-VIDEO וRCA לאודיו אבל חשבתי שאם אני מחבר את זה ככ אז אני לא יכול "להפריד" בין הערוצים במחשב (ז"א שתוכנה לא תזהה הבדלים בין ערוץ 1 ל-22 וכדומה) ואילו בחיבור TV-OUT זה אפשרי , לא כך הדבר?
אני פשוט אף פעם לא התעסקתי בזה אז אני לא ממש מכיר

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

חיבור S-Video הוא אכן עדיף מ-Composite, הישאר בחיבור הזה.
לא תוכל להתחבר ישירות לקיר או ל-TV Out של הממיר. ישירות מהקיר - השידור הוא דיגיטלי (DVB-S) והכרטיס שלך לא מסוגל לפענח את זה, וגם אם תקנה כרטיס DVB-S, יס מצפינים את רוב השידורים שלהם, למעט ערוצים 10, 11, 22, 33 ו-99.
TV Out - תוכל לקלוט שם רק את מוצא הממיר, ובאיכות נמוכה יותר מ-S-Video.
מה שככל הנראה חסר לך זה IR Blaster, המשמש להעברת ערוצים בממיר, ואותו מצמידים סמוך לעינית האינפרה אדום של הממיר. יש כאן קצת יותר הסברים על זה:
http://www.microsoft.com/windowsxp/medi ... ettop.mspx
אתה יכול לקנות ערכה הכוללת IR Blaster כאן למשל:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5&lang=heb

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”