חוק הספאם - טריק חדש ומלוכלך
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אחרי שקראתי את המאמר הזה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666137,00.html
(כמובן שהחוק אינו תקף על פוליטיקאים)
נזכרתי בטריק שלאחרונה התחילו הספאמרים לעשות אותו והוא מרגיז פי 1000 מספאם סלולרי רגיל.
אשתי קיבלה אתמול שני טלפונים בהפרש של כמה דקות. הטלפונים היו מקידומת 073 אם אני זוכר נכון.
היא אפילו לא שמה לב שהטלפון צלצל כי זה ניתק כל כך מהר.
כשהיא פתחה את הטלפון היא ראתה שתי שיחות שלא נענו והתקשרה למספר חזרה. כמובן שזה התחיל לנגן לה את המוזיקה והתחיל לנגן לה הקלטה של פרסומת!!!
כלומר, הספאמרים עוקפים את החוק בסיבוב בלי בעיה. הטריק הזה חוקי לחלוטין! לא רק שזה מלוכלך במיוחד אלא יוצא שהם אפילו לא משלמים על הספאם, אלא אנחנו אלה שמשלמים על זמן אוויר בשביל להתקשר אליהם!!!
ואגב, למי ששואל לגבי אותו יחצ"ן מסיבות רוסי ששולח לי מזה כמה חודשים הזמנות למסיבות (אין לי מושג מה כתוב בהזמנות, כי ה-SMS הוא ברוסית ואני מדי פעם מצליח להבין מילה כמו "דיסקו", "DJ" או "EROTIK") הוא לעולם לא הפסיק גם אחרי שהתלוננתי מספר פעמים אצל אורנג' שהבטיחו לי שהבעיה מאחורי. הסתובבתי והיא עדיין מאחורי ממשיכה להציק לי.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666137,00.html
(כמובן שהחוק אינו תקף על פוליטיקאים)
נזכרתי בטריק שלאחרונה התחילו הספאמרים לעשות אותו והוא מרגיז פי 1000 מספאם סלולרי רגיל.
אשתי קיבלה אתמול שני טלפונים בהפרש של כמה דקות. הטלפונים היו מקידומת 073 אם אני זוכר נכון.
היא אפילו לא שמה לב שהטלפון צלצל כי זה ניתק כל כך מהר.
כשהיא פתחה את הטלפון היא ראתה שתי שיחות שלא נענו והתקשרה למספר חזרה. כמובן שזה התחיל לנגן לה את המוזיקה והתחיל לנגן לה הקלטה של פרסומת!!!
כלומר, הספאמרים עוקפים את החוק בסיבוב בלי בעיה. הטריק הזה חוקי לחלוטין! לא רק שזה מלוכלך במיוחד אלא יוצא שהם אפילו לא משלמים על הספאם, אלא אנחנו אלה שמשלמים על זמן אוויר בשביל להתקשר אליהם!!!
ואגב, למי ששואל לגבי אותו יחצ"ן מסיבות רוסי ששולח לי מזה כמה חודשים הזמנות למסיבות (אין לי מושג מה כתוב בהזמנות, כי ה-SMS הוא ברוסית ואני מדי פעם מצליח להבין מילה כמו "דיסקו", "DJ" או "EROTIK") הוא לעולם לא הפסיק גם אחרי שהתלוננתי מספר פעמים אצל אורנג' שהבטיחו לי שהבעיה מאחורי. הסתובבתי והיא עדיין מאחורי ממשיכה להציק לי.
שיטה פשוטה ועובדת אההה...
את זה גם אי אפשר לאכוף כי אנחנו מחליטים להתקשר אל המספר שחייג אלינו.
מתי יעלו חוק למניעת דואר הזבל האמיתי (לא רק וירטואלי), כול יום אני מגיע ומוצא דואר *** (פשוטו כמשמעו) בתיבת דואר שלי,
יצא לי כנראה כבר פעמים לזרוק מכתבים שהיו בין הפרסומות והפליירים שזרקתי.
עד כמה שאני יודע אצלכם במודיעין התופעה קיימת אבל לא במימדים של איזור המרכז
את זה גם אי אפשר לאכוף כי אנחנו מחליטים להתקשר אל המספר שחייג אלינו.
מתי יעלו חוק למניעת דואר הזבל האמיתי (לא רק וירטואלי), כול יום אני מגיע ומוצא דואר *** (פשוטו כמשמעו) בתיבת דואר שלי,
יצא לי כנראה כבר פעמים לזרוק מכתבים שהיו בין הפרסומות והפליירים שזרקתי.
עד כמה שאני יודע אצלכם במודיעין התופעה קיימת אבל לא במימדים של איזור המרכז
טריק מלוכלך אך קל מאוד לא ליפול בפח.
לא חוזרים למספר שלא מכירים, נקודה. גם לא מחייגים *42 בבזק. מי שרוצה, אותך ולא השאיר הודעה, אם זה מספיק חשוב, יצלצל שוב.
חלק משירותי הטלפוניה (*42, שיחה ממתינה) לא באמת מועילים לצרכן. הם בעיקר מועילים להכנסות המפעילים.
לא חוזרים למספר שלא מכירים, נקודה. גם לא מחייגים *42 בבזק. מי שרוצה, אותך ולא השאיר הודעה, אם זה מספיק חשוב, יצלצל שוב.
חלק משירותי הטלפוניה (*42, שיחה ממתינה) לא באמת מועילים לצרכן. הם בעיקר מועילים להכנסות המפעילים.
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
הוצאת לי את המילים מהמקלדתmoco כתב:טריק מלוכלך אך קל מאוד לא ליפול בפח.
חלק משירותי הטלפוניה (*42, שיחה ממתינה) לא באמת מועילים לצרכן. הם בעיקר מועילים להכנסות המפעילים....
לגבי הפוליטיקאים - משיהו מופתע? אני אישית מכניס כל פוליטיקאי שמשתמש בדואר *** לקדם את עצמו לרשימה שחורה.
-
oferlaor
- מנהל

goodoffer,
כמות הזבל שמפלגת ליברמן (ככה קוראים להם, לא?) השאירה לי בתיבת הדואר השבוע האחרון יכולה היתה לשקם את מצב האוזון בעולם בתור העצים המקוריים שהם היו.
moco,
לא יודע לגביך, אבל מרבית האנשים לא משאירים לי הודעות ואני כמעט אף פעם לא מקשיב להם (פעם בחודש אולי כשמשעמם לי). אני תמיד חוזר לשיחות שלא נענו. שריטה כזו.
כמות הזבל שמפלגת ליברמן (ככה קוראים להם, לא?) השאירה לי בתיבת הדואר השבוע האחרון יכולה היתה לשקם את מצב האוזון בעולם בתור העצים המקוריים שהם היו.
moco,
לא יודע לגביך, אבל מרבית האנשים לא משאירים לי הודעות ואני כמעט אף פעם לא מקשיב להם (פעם בחודש אולי כשמשעמם לי). אני תמיד חוזר לשיחות שלא נענו. שריטה כזו.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
יש עוד טריק שהתחילו לעשות.
יש איזו שיטה לשלוח דרך פייסבוק מייל, וזה כביכול מגיע מפייסבוק. הדרך היחידה שלך למנוע את זה זה ללחוץ על כפתור "הסרה מרשימת תפוצה" אבל אז אתה לא מקבל בכלל מפייסבוק שום מייל. יש כאלה שלא אכפת להם, אבל יש כאלה שזה שימושי להם...
יש איזו שיטה לשלוח דרך פייסבוק מייל, וזה כביכול מגיע מפייסבוק. הדרך היחידה שלך למנוע את זה זה ללחוץ על כפתור "הסרה מרשימת תפוצה" אבל אז אתה לא מקבל בכלל מפייסבוק שום מייל. יש כאלה שלא אכפת להם, אבל יש כאלה שזה שימושי להם...
-
oferlaor
- מנהל

- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
גם אני קיבלתי שיחה מ-073 והספקתי לענות, ועל הקו הייתה הקלטה של בחורה שאומרת: "שלום, אני תושבת אשקלון וכמו שאתם יודעים, גם היום נפל גראד באשקלון..."
פה ניתקתי ולא המשכתי הלאה לשמוע מטעם איזו מפלגה זבלנית ההודעה הזו, ובדיוק חשבתי על חוק הספאם שלא מגן עלינו מפני מי שאנחנו באמת צריכים להיזהר, מיצרני הזבל והספאם הגדולים ביותר, הפוליטיקאים.
אני רק מנסה להבין אם הם באמת חושבים שכל ההצקות הטלפוניות, SMS, דואר *** (אמיתי, לא באי מייל), ותשדירי תעמולה הזויים בשעות מוזרות של היום הם אלו שישפיעו על הבוחרים??
פה ניתקתי ולא המשכתי הלאה לשמוע מטעם איזו מפלגה זבלנית ההודעה הזו, ובדיוק חשבתי על חוק הספאם שלא מגן עלינו מפני מי שאנחנו באמת צריכים להיזהר, מיצרני הזבל והספאם הגדולים ביותר, הפוליטיקאים.
אני רק מנסה להבין אם הם באמת חושבים שכל ההצקות הטלפוניות, SMS, דואר *** (אמיתי, לא באי מייל), ותשדירי תעמולה הזויים בשעות מוזרות של היום הם אלו שישפיעו על הבוחרים??
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
גם אני מקבל כאלה טלפונים לפחות כל יומיים.
אחרי הפעם הראשונה למדתי לא לחזור יותר...
אחרי הפעם הראשונה למדתי לא לחזור יותר...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
oferlaor
- מנהל

URIK79,
תחשוב שהם יתחילו גם לצלצל מאיזור חיוג רגיל, זה יהיה סיוט נוראי...
תחשוב שהם יתחילו גם לצלצל מאיזור חיוג רגיל, זה יהיה סיוט נוראי...
באמת שריטהoferlaor כתב:
moco,
לא יודע לגביך, אבל מרבית האנשים לא משאירים לי הודעות ואני כמעט אף פעם לא מקשיב להם (פעם בחודש אולי כשמשעמם לי). אני תמיד חוזר לשיחות שלא נענו. שריטה כזו....
לגבי הודעות קוליות, אני מקווה שבפתיח אתה מודיע שלא תקשיב להם במהרה. כשאני מגיע לתא קולי (בלי פתיח שמודיע אחרת) אני דווקא מניח שישמעו את ההודעה שלי בזמן סביר. אם אתה מקשיב פעם בחודש, לא יותר סביר לבטל את התא הקולי? החזקת תא קולי זה כמו להגיד "אני אקשיב להודעותכם".
משה
מאמר על נושא קרוב ולמה קמפיין של ספאם יכול להביא לתוצאות הפוכות מכוונת הספאמר.
http://sethgodin.typepad.com/seths_blog ... e-bad.html
http://sethgodin.typepad.com/seths_blog ... e-bad.html
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אצלי - בהוטמייל זה ישר עובר לSPAM BOX...keyser כתב:יש עוד טריק שהתחילו לעשות.
יש איזו שיטה לשלוח דרך פייסבוק מייל, וזה כביכול מגיע מפייסבוק. הדרך היחידה שלך למנוע את זה זה ללחוץ על כפתור "הסרה מרשימת תפוצה" אבל אז אתה לא מקבל בכלל מפייסבוק שום מייל. יש כאלה שלא אכפת להם, אבל יש כאלה שזה שימושי להם......
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
דווקא אצלי זה לא היו פוליטיקאים... מהכמה שניות ששמעתי את ההודעה הבנתי שזכיתי במשהו 
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
עוד חפרנים תוצרת כחול לבן
"בקשה לתביעה ייצוגית נגד וואלה ובזק בינלאומי בעקבות חוק הספאם"
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 08,00.html
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 08,00.html
And the meek shall inherit the earth
...
...
למה שמות גנאי?FIRE_WIRE כתב:עוד חפרנים תוצרת כחול לבן
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 08,00.html...
בדיוק בזכות "נודניקים" כאלו, יש לחוקים האלו משמעות מעשית, ולא רק הצהרתית.
משה

') javascript:emoticon('
')