הקלטה בעזרת ממיר HOT HD
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי, היום דיברתי עם אחת מהנציגים של השירות הטכני בהוט ושאלתי אותה אם אפשרי לחבר וידאו לממיר ולהקליט על גבי קלטת את הערוץ שאני מכוון בממיר (ערוצים רגילים), בנוסף שאלתי אותה עם אפשר להקליט ערוצי HD והיא גם אמרה שכן, יכול להיות שהיא טעתה או שהוט שדרגו את הממיר שלהם ועכשיו הוא פרוץ להקלטות?
אין פה שום פריצה. אתה תמיד יכול עם כל ממיר להקליט את מה שאתה רואה בצורה אנלוגית לוידאו. גם את ערוצי ה-HD. הם פשוט לא יוקלטו באיכות HD אלה באיכות של הוידאו. זה היה אפשרי עוד מהממיר HD הראשון של הוט (הזימוולט).
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

וואלה???
אני תמיד קראתי שבעצם הטכנולוגיה הזו היא מקודדת ובשביל בכלל לחשוב על הקלטה של שידורים כאלה צריך PVR
אני תמיד קראתי שבעצם הטכנולוגיה הזו היא מקודדת ובשביל בכלל לחשוב על הקלטה של שידורים כאלה צריך PVR
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

הקלטה בעזרת ממיר HOT HD
היי, היום דיברתי עם אחת מהנציגים של השירות הטכני בהוט ושאלתי אותה אם אפשרי לחבר וידאו לממיר ולהקליט על גבי קלטת את הערוץ שאני מכוון בממיר (ערוצי SD רגילים), בנוסף שאלתי אותה עם אפשר להקליט ערוצי HD והיא גם אמרה שכן, יכול להיות שהיא טעתה או שהוט שדרגו את הממיר שלהם ועכשיו הוא פרוץ להקלטות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אפשר להקליט אנלוגית באיכות SD
לגבי HD, אפשרי דרך קומפוננט עם מכשיר מתאים (כמו HAUPPAUGE HD PVR)
לגבי HD, אפשרי דרך קומפוננט עם מכשיר מתאים (כמו HAUPPAUGE HD PVR)
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

סבבה זה מה שרציתי לשמוע...תודה רבה לשניכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אתה יכול להקליט באיכות SD מיציאת ה-SCART של הממיר בחיבור S-Video או Composite/RCA לכל כרטיס טלוויזיה מצוי למחשב, DVD מקליט, וידאו קלטות ישן וכו. ניתן להקליט גם מערוצי ה-HD, זה פשוט יהיה באיכות נמוכה יותר מהמקור.
אתה יכול גם להקליט באיכות הקרובה מאוד ל-HD מיציאת ה-Component (שלושה שקעי RCA) בעזרת מוצר של Hauppauge הנקרא HD PVR 01212 שמתחבר למחשב בכבל USB.
שתי היציאות (SCART או קומפוננט) לא מוגנות וניתן להקליט מהן.
אתה יכול גם להקליט באיכות הקרובה מאוד ל-HD מיציאת ה-Component (שלושה שקעי RCA) בעזרת מוצר של Hauppauge הנקרא HD PVR 01212 שמתחבר למחשב בכבל USB.
שתי היציאות (SCART או קומפוננט) לא מוגנות וניתן להקליט מהן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

את האמת יש לי עוד שאלה אחת קטנה: יש בממיר הנ"ל, (HD) של הוט, חיבור RCA וחיבור אופטי\קוקסיאלי בנוסף ל-HDMI?
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי סבבה, יש לי שאלה נוספת שיכול להיות שענית עליה (pixies) אבל לא הבנתי.
יש בממיר יציאת RCA (הבננות הידועות לשמצה)? כי בוידאו יש לי כניסות כאלו.
אפילו אם תוכל לכתוב מה היציאות שיש בממיר הזה, אני אודה לך מאוד.
יש בממיר יציאת RCA (הבננות הידועות לשמצה)? כי בוידאו יש לי כניסות כאלו.
אפילו אם תוכל לכתוב מה היציאות שיש בממיר הזה, אני אודה לך מאוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין יציאת Composite מוכנה בשקע RCA, אלא יש יציאת SCART, ובאמצעות מתאם פשוט, כמו זה:
http://ultrapro.co.il/products/88812
תוכל להתחבר עם כבלים פשוטים של RCA - צהוב, אדום, לבן (את המתג במתאם יש לשים על OUTPUT). בתפריטים של הממיר עצמו יש להגדיר את יציאת ה-SCART על PAL.
היציאות שיש לממיר ה-HD של הוט: Component, HDMI (שלושה RCA אדום כחול ירוק), SCART, אודיו אנלוגי RCA אדום ולבן (אפשר לקחת גם מה-SCART), אודיו דיגיטלי RCA + אופטי, כניסת RF מהכבלים, ויציאת כבלים RF אנלוגית.
הממיר מסוגל להוציא בו זמנית סיגנל באיכות HD ב-HDMI וקומפוננט (720P/1080I) וסיגנל באיכות SD מה-SCART (כלומר 576I).
http://ultrapro.co.il/products/88812
תוכל להתחבר עם כבלים פשוטים של RCA - צהוב, אדום, לבן (את המתג במתאם יש לשים על OUTPUT). בתפריטים של הממיר עצמו יש להגדיר את יציאת ה-SCART על PAL.
היציאות שיש לממיר ה-HD של הוט: Component, HDMI (שלושה RCA אדום כחול ירוק), SCART, אודיו אנלוגי RCA אדום ולבן (אפשר לקחת גם מה-SCART), אודיו דיגיטלי RCA + אופטי, כניסת RF מהכבלים, ויציאת כבלים RF אנלוגית.
הממיר מסוגל להוציא בו זמנית סיגנל באיכות HD ב-HDMI וקומפוננט (720P/1080I) וסיגנל באיכות SD מה-SCART (כלומר 576I).
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

בטוח? כי דיברתי עכשיו אם נציגת שירות והיא אמרה לי שיש רק קוקסיאלי
-
PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על הפירוט, זאת אומרת אני יכול לחבר את יציאת ה-HDMI ישירות לטלוויזיה וובנוסף לחבר את יציאת ה-scart לוידאו ולהקליט?
בטוח שיש יציאה אופטית? כי דיברתי עכשיו נציגת תמיכה טכנית והיא אמרה לי שאין אופטי אבל יש קוקסיאלי
בטוח שיש יציאה אופטית? כי דיברתי עכשיו נציגת תמיכה טכנית והיא אמרה לי שאין אופטי אבל יש קוקסיאלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

חיובי לכל השאלות. וכן, יש גם יציאה אופטית וגם קואקסיאלית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הוט מספקת כרגע רק סוג אחד של ממיר HD, של חברת Thomson. זהו הממיר המומלץ.