שלום לכולם,
אנחנו עומדים לפני שיפוץ. פינת המחשב שלי תהיה בתוך נישת גבס, הרמקולים יהיו תלויים מחוצה לה והשאלה היא איפה למקם את הסאב שלהם.
כרגע התכנון הוא שהוא יעמוד מתחת למחשב השולחן, אבל מפני שהוא די גדול ולוקח הרבה מקום, הייתי רוצה לשים אותו בתוך הארונית שתהיה מעל לשולחן.
הארונית תהיה בגובה 2 מטר לפחות והסאב יהיה בפינה השמאלית.
הרמקולים יהיו תלויים בגובה נמוך יותר מ- 2 מטר.
אנא ייעוצכם. האם זה יהיה בסדר ?
תודה.
תכנון מיקום הסאב של רמקולים ALTEC LANSING MX5021
לא בדיוק...
זה כול הקטע שלא אוכל לשנות את המיקום, כי הרי עושים את כול החיבורים בתוך הקיר ואיפה שאני מחליט להעמיד אותו שם יהיו נקודות התקשורת.BaKss כתב:האם זה יהיה בסדר? אתה תגיד לנו האם זה בסדר ואם לא אז תנסה מיקום שונה....
הזיכרון הרחוק שלי בנושא תדר נמוך, זה שהוא אוהב להשען על משטחים קשים, אם אפשר מרופדים.
דהיינו, שהסאב יהיה נמוך וקרוב לפינה של קירות וריצפה, אם לא, אז בפינה אחרת.
כל מקום אחר מחליש אותו בריבוע המרחק.
אצלי בבית, הסאב נמצא על שלחן, 80 ס"מ מפינה של ארון וקיר. וכשהוא מכוון אל הפינה, הוא נותן הגברה מקסימלית וגם איכות.
אבל סאב דרדלה, X-230 של לוג'יטק.
ואת המיקום של הסאב בפינה השמאלית העליונה, אולי כדאי לתכנן עם אופציה לשינויים .דהיינו, לעשות בצד השמאלי מדפים עם גבה משתנה, כדי למצא מיקום אופטימאלי כשהוא מנגן.
דהיינו, שהסאב יהיה נמוך וקרוב לפינה של קירות וריצפה, אם לא, אז בפינה אחרת.
כל מקום אחר מחליש אותו בריבוע המרחק.
אצלי בבית, הסאב נמצא על שלחן, 80 ס"מ מפינה של ארון וקיר. וכשהוא מכוון אל הפינה, הוא נותן הגברה מקסימלית וגם איכות.
אבל סאב דרדלה, X-230 של לוג'יטק.
ואת המיקום של הסאב בפינה השמאלית העליונה, אולי כדאי לתכנן עם אופציה לשינויים .דהיינו, לעשות בצד השמאלי מדפים עם גבה משתנה, כדי למצא מיקום אופטימאלי כשהוא מנגן.