בעיה ב-HDX 1000 יש אור אדום אבל כלום לא קורה
חבר שלי קנה את המכשיר אחרי ,כאשר הוא הדליק אותו יש רק אור אדום וזהו
אין שום תמונה, ניסנו וכול מיני חיבורים וניסו גם לעשות
HDX 1000 Firmware Recovery לפי ההוראות:
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... Itemid=136
אבל שום דבר לא קורה, מה ניתן לעשות??
אין שום תמונה, ניסנו וכול מיני חיבורים וניסו גם לעשות
HDX 1000 Firmware Recovery לפי ההוראות:
http://www.hdx1080.com/index.php?option ... Itemid=136
אבל שום דבר לא קורה, מה ניתן לעשות??
במכשיר שקיבלתי לפני שבועיים היתה בעיה דומה (המכשיר מציג את תצוגת הפתיחה למשך שניות בודדות ואז "מת" כשהנורית האדומה דולקת).
בבחינה ויזואלית של המעגל המודפס זיהיתי כי אחד מרכיבי הגביש מנותק באחת משתי רגליו.
שיפצור הרכיב והלחמתו מחדש פתרה את הבעיה.
בהצלחה.
בבחינה ויזואלית של המעגל המודפס זיהיתי כי אחד מרכיבי הגביש מנותק באחת משתי רגליו.
שיפצור הרכיב והלחמתו מחדש פתרה את הבעיה.
בהצלחה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
עדכון + צריך עזרה...
אז אחרי יותר משבוע שחיכתי לתשובה מהם, זה מה שהם רשמו לי:
Alex B:
I am afraid the best resolution is for you to get a replacement for your PCB board.
I am attaching the RMA form for your completion.
If you have ordered from our Webstore directly, you will need to ONLY return the main PCB to us. Please address it to our RMA centre below.
Please provide a scanned copy of the consignment note or receipt of the shipment, i do suggest using any local postal service instead of express courier service which sometimes can be very expensive depending on where you live.
למה הוא מתכוון ב-"PCB board"?
צריך לפתוח את ה-HDX להוציא את הלוח ולשלוח להם רק אותו?
רכשתי את המוצר דרך האתר www.hdx1080.com
Alex B:
I am afraid the best resolution is for you to get a replacement for your PCB board.
I am attaching the RMA form for your completion.
If you have ordered from our Webstore directly, you will need to ONLY return the main PCB to us. Please address it to our RMA centre below.
Please provide a scanned copy of the consignment note or receipt of the shipment, i do suggest using any local postal service instead of express courier service which sometimes can be very expensive depending on where you live.
למה הוא מתכוון ב-"PCB board"?
צריך לפתוח את ה-HDX להוציא את הלוח ולשלוח להם רק אותו?
רכשתי את המוצר דרך האתר www.hdx1080.com
קראתי שלהמון המון אנשים יש בדיוק את הבעיה שלך. הסינים החצופים עונים בתשובה מתחכמת של "אנחנו לא אחראים על מצב המוצר לאחר המישלוח" כאלו זייני שכל, רק רוצים למכור לנו *** תקול.
אתה יודע כמה פורמים ופוסטים קראתי על אנשים מתוסכלים בכל העולם ששונאים אותם כי הם לא עונים להם חזרה?
גם אני קניתי את ה HDX 1000, ומייד התחילו בעיות. כרגע יש לי בעיה שהוא כן מתחלף לאור כחול אבל לא רואים כלום. שחור..
אז אני צריך פיסית לנתק אותו מהחשמל מאחורה ולחבר שוב ורק אז אחרי בוט ארוך המכשיר הארור עובד. גם לא מגיב הכי מהיר..
וגם התאכזבתי קשות היום שגיליתי שהוא לא מתמודד עם SDHC שלי
מחר ארכוש לו דיסק פנימי של טרה. מקווה לטוב.
אתה יודע כמה פורמים ופוסטים קראתי על אנשים מתוסכלים בכל העולם ששונאים אותם כי הם לא עונים להם חזרה?
גם אני קניתי את ה HDX 1000, ומייד התחילו בעיות. כרגע יש לי בעיה שהוא כן מתחלף לאור כחול אבל לא רואים כלום. שחור..
אז אני צריך פיסית לנתק אותו מהחשמל מאחורה ולחבר שוב ורק אז אחרי בוט ארוך המכשיר הארור עובד. גם לא מגיב הכי מהיר..
וגם התאכזבתי קשות היום שגיליתי שהוא לא מתמודד עם SDHC שלי
מחר ארכוש לו דיסק פנימי של טרה. מקווה לטוב.