היכן המדיה סנטר מסתיר קבצים?
נגיד שהשלמתי עם זה שהמדיה סנטר פועל עצמאית וממיין מוסיקה על פי שם הקובץ המקורי, המוטבע בו כנראה, ולא על פי השמות החדשים והתיקיות שאני בוחר. איפה אני מוצא את הקבצים המקוריים. חיפוש שם הקובץ במחשב, למשל, לא מוצא כלום. הקבצים כאילו לא קיימים. בכלל, אשמח לשמוע על דרך לעקוף את ניהול הסיפריות האוטומטי של מדיה סנטר, כך שאוכל לייצר תיקיות מוסיקה ולחלק קבצים כראות עיני ולא כראות עיניו של מחשבי היקר.
ויסטה. משום מה כל ניהול התקיות במדיה סנטר חי על פי ההגדרות של המדיה פלייר. (ולא על פי חלוקת התיקיות האמיתית על המחשב). חמור מזה, כל קובץ שנדמה למחשב שהוא מזהה, או שמגיע עם נתונים מובנים (יוצר, שם, שם אלבום...) הוא מקטלג על פי הנתונים הללו. אם הכנסת שיר אחד מכל דיסק של צמד הפרברים, תקבל 5 תיקיות שונות (בהנחה שיש להם 5 דיסקים). גם אם בפועל, בתיקיה המקורית על המחשב, תאגד את כל חמשת השירים בתיקיית אב אחת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא יודע אם זה עוזר במשהו, אבל אתה יכול להציג את השירים בויסטה מדיה סנטר לפי כל מיני מיונים.
כשאתה נכנס ל-Music בויסטה מדיה סנטר, אם תלחץ על חץ למעלה פעם אחת ואז תזוז עם החיצים ימינה ושמאלה תוכל לראות אופני תצוגה ומיון אחרים.
כשאתה נכנס ל-Music בויסטה מדיה סנטר, אם תלחץ על חץ למעלה פעם אחת ואז תזוז עם החיצים ימינה ושמאלה תוכל לראות אופני תצוגה ומיון אחרים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"