היכן המדיה סנטר מסתיר קבצים?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

נגיד שהשלמתי עם זה שהמדיה סנטר פועל עצמאית וממיין מוסיקה על פי שם הקובץ המקורי, המוטבע בו כנראה, ולא על פי השמות החדשים והתיקיות שאני בוחר. איפה אני מוצא את הקבצים המקוריים. חיפוש שם הקובץ במחשב, למשל, לא מוצא כלום. הקבצים כאילו לא קיימים. בכלל, אשמח לשמוע על דרך לעקוף את ניהול הסיפריות האוטומטי של מדיה סנטר, כך שאוכל לייצר תיקיות מוסיקה ולחלק קבצים כראות עיני ולא כראות עיניו של מחשבי היקר.

Bzini
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

על איזה תוכנה מדובר? ויסטה? XP? משהו אחר?

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

ויסטה. משום מה כל ניהול התקיות במדיה סנטר חי על פי ההגדרות של המדיה פלייר. (ולא על פי חלוקת התיקיות האמיתית על המחשב). חמור מזה, כל קובץ שנדמה למחשב שהוא מזהה, או שמגיע עם נתונים מובנים (יוצר, שם, שם אלבום...) הוא מקטלג על פי הנתונים הללו. אם הכנסת שיר אחד מכל דיסק של צמד הפרברים, תקבל 5 תיקיות שונות (בהנחה שיש להם 5 דיסקים). גם אם בפועל, בתיקיה המקורית על המחשב, תאגד את כל חמשת השירים בתיקיית אב אחת.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

לא יודע אם זה עוזר במשהו, אבל אתה יכול להציג את השירים בויסטה מדיה סנטר לפי כל מיני מיונים.
כשאתה נכנס ל-Music בויסטה מדיה סנטר, אם תלחץ על חץ למעלה פעם אחת ואז תזוז עם החיצים ימינה ושמאלה תוכל לראות אופני תצוגה ומיון אחרים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כן, אבל מסד הנתונים לפיו יתנהל המיון לא ישתתנה. פשוט במקום לקבל את הספריה מסווגת על פי שמות אלבומים, אקבל אותה מסווגת על פי שמות יוצרים. למשל. אני מחפש דרך לגרום לVMC לנווט את הספריה על פי חלוקת התיקיות שלי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”