שאלה לגבי העברת כבל חשמל של LCD בקיר
שלום רב,
קיבלתי עם ה-LCD (סמסונג 450) כבל חשמל שלא מספיק ארוך (1.8 מטר), ואני צריך לקנות כבל ארוך יותר (3 מטר).
הבעיה היא שהכבל שהגיע עם ה-LCD, בנוי בצורה כזאת שלמחבר למסך יש "פנייה" כך שנוח למסך להיצמד לקיר כשהוא מחובר.
קניתי לי כבל 3 מטר, אבל לא מיוחד ל-LCD, וכאשר אני תולה אותה, היא לא מצליחה להיצמד לקיר, כי הכבל לא מתקפל טוב.
האם אפשר להשיג כבל חשמל לLCD ארוך מהרגיל ?
יש לכם פתרון אחר בשבילי ?
עוד שאלה, האם זה נכון שלא כדאי להעביר כבל חשמל באותו צינור בקיר עם כל שאר הכבלים ?
קיבלתי עם ה-LCD (סמסונג 450) כבל חשמל שלא מספיק ארוך (1.8 מטר), ואני צריך לקנות כבל ארוך יותר (3 מטר).
הבעיה היא שהכבל שהגיע עם ה-LCD, בנוי בצורה כזאת שלמחבר למסך יש "פנייה" כך שנוח למסך להיצמד לקיר כשהוא מחובר.
קניתי לי כבל 3 מטר, אבל לא מיוחד ל-LCD, וכאשר אני תולה אותה, היא לא מצליחה להיצמד לקיר, כי הכבל לא מתקפל טוב.
האם אפשר להשיג כבל חשמל לLCD ארוך מהרגיל ?
יש לכם פתרון אחר בשבילי ?
עוד שאלה, האם זה נכון שלא כדאי להעביר כבל חשמל באותו צינור בקיר עם כל שאר הכבלים ?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אפשר פשוט לחתוך את התקע שבקצה הכבל, ולהאריך את הכבל עם חתיכה נוספת שבקצה שלה תקע תקני. את החיבור בין שתי החתיכות יש לבצע כהלכה (שימוש במגשרים עם בידוד מתאים). בעקרון - רק לחשמלאי מוסמך מותר לעשות זאת.
לגבי העברת הכבל - בעקרון כבל חשמל צריך לעבור בתעלה נפרדת.
לגבי העברת הכבל - בעקרון כבל חשמל צריך לעבור בתעלה נפרדת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה + עוד שאלה
תודה על התשובה.
למה כבל חשמל צריך לעבור בתעלה נפרדת ?
מה יקרה אם כולם יעברו באותה תעלה ?
למה כבל חשמל צריך לעבור בתעלה נפרדת ?
מה יקרה אם כולם יעברו באותה תעלה ?