כמה שאלות לגבי SAGETV: אשמח מאוד לעזרתכם
1. גם לכם יש קטיעות נוראיות כאלה מידי פעם כשאתם מעבירים ערוצים עם התוכנה? עד שהוא מאלץ אותי לעשות STOP יש משהו שאפשר לעשות ?
2. יש אפשרות לגרום לסגה להפעיל נגן אחר במקום הנגן של סגה נגיד את הנגן BSPLAYER?
יש אפשרות איך שהוא להפעיל את BSPLAYER דרך סגה?
3. יש לי את הכרטיס של Hauppauge WinTV PVR 150 יחד עם השלט שלו יש אפשרות לתכנת כך שבלחיצת כפתור הוא ישלוט על סגה? אני יודעת שאפשר ללחוץ על I ואז אפשר לבחור מבין כל התוכניות שפועלות אבל אני רוצה שיהיה כפתור בשלט שמיועד ספציפית להפעלה של סגה יש אפשרות?
תודה מראש
2. יש אפשרות לגרום לסגה להפעיל נגן אחר במקום הנגן של סגה נגיד את הנגן BSPLAYER?
יש אפשרות איך שהוא להפעיל את BSPLAYER דרך סגה?
3. יש לי את הכרטיס של Hauppauge WinTV PVR 150 יחד עם השלט שלו יש אפשרות לתכנת כך שבלחיצת כפתור הוא ישלוט על סגה? אני יודעת שאפשר ללחוץ על I ואז אפשר לבחור מבין כל התוכניות שפועלות אבל אני רוצה שיהיה כפתור בשלט שמיועד ספציפית להפעלה של סגה יש אפשרות?
תודה מראש
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
1. לא כל מבין למה אתה מתכוון "תקיעות" - מה שבפועל הוא עושה הוא עוצר את ההקלטה ומתחיל להקליט מחדש , יש הפסקה של שניה אבל לא משהו קריטי
2.אין לי מושג- תשאל בפורומים של SAGE
3.יש בפורומים של SAGE קובץ INI שמכיל את ההגדרות לשלט של PVR 150 ואומר לו מה הוא מפעיל
מישהו פירסם שם קובץ חדש עם יותר הגדרות ואין להגדיר וכו , תחפש בפורומים גם , זה נקרא אם אני לא טועה remote.ini או משהו בסגנון
הקובץ עצמו נמצא אצלך בספריה איפה שהתקנת את התוכנות של PVR 150
2.אין לי מושג- תשאל בפורומים של SAGE
3.יש בפורומים של SAGE קובץ INI שמכיל את ההגדרות לשלט של PVR 150 ואומר לו מה הוא מפעיל
מישהו פירסם שם קובץ חדש עם יותר הגדרות ואין להגדיר וכו , תחפש בפורומים גם , זה נקרא אם אני לא טועה remote.ini או משהו בסגנון
הקובץ עצמו נמצא אצלך בספריה איפה שהתקנת את התוכנות של PVR 150
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מה שלומך,
לגבי "תקיעות" אין לי שום דבר כזה יש לי 2 כרטיסים (150+500) ששולטים על 3 ממירים ואין שום תקיעה.
לדעתי יכול להיות שיש לך עוד הרבה תוכנות מותקנות שלוקחות את כל משאבי המחשב.
תחילה עשי DEFRAG לדיסק ששם SAGE מותקן.
אם יש לך 2 HDD במחשב שלך תני את ההקלטה ל-HDD ש-WIN לא!!! רץ ממנו (WIN משתמש במחשב לעיתים).
תעשי בדיקה נוספת, שהמחשב עולה ללא SAGE העלי את TASK MANAGER ובדקי כמה זכרון ומעבד תפוסים לך (לבדוק שאין TASK שעובד כל הזמן).
העלי את SAGE לא בחלון מלא ובדקי שוב בחלון זה את המצב. (הקלטה לוקחת מעט! מאד מעבד).
לגבי נגן אחר, אני זוכר שיש אופציה לא זוכר איך (לא ליד המחשב שלי) אך אם אני לא טועה אפילו בתפרטים של SETUP/DETAILED צריך להיות באחד הקטגוריות לבחור נגן אחר (אני ממליץ להשאיר את הנגן של SAGE הוא מעולה! ונוח עם אותו ממשק, והשלט שלך יעבוד איתו חלק.
לגבי השלט שלך, בהתקנה הוא שואל (איזה גרסא יש לך, אחרונה היא 4.1 ועובדת מעולה!) איזה שלט יש לך (אם יש לך האפאג חדש אז יש לך שלט 45 כפתורים) והכל מוגדר עבורך מראש.
אם יש לך עוד שאלות בשמחה.
לגבי "תקיעות" אין לי שום דבר כזה יש לי 2 כרטיסים (150+500) ששולטים על 3 ממירים ואין שום תקיעה.
לדעתי יכול להיות שיש לך עוד הרבה תוכנות מותקנות שלוקחות את כל משאבי המחשב.
תחילה עשי DEFRAG לדיסק ששם SAGE מותקן.
אם יש לך 2 HDD במחשב שלך תני את ההקלטה ל-HDD ש-WIN לא!!! רץ ממנו (WIN משתמש במחשב לעיתים).
תעשי בדיקה נוספת, שהמחשב עולה ללא SAGE העלי את TASK MANAGER ובדקי כמה זכרון ומעבד תפוסים לך (לבדוק שאין TASK שעובד כל הזמן).
העלי את SAGE לא בחלון מלא ובדקי שוב בחלון זה את המצב. (הקלטה לוקחת מעט! מאד מעבד).
לגבי נגן אחר, אני זוכר שיש אופציה לא זוכר איך (לא ליד המחשב שלי) אך אם אני לא טועה אפילו בתפרטים של SETUP/DETAILED צריך להיות באחד הקטגוריות לבחור נגן אחר (אני ממליץ להשאיר את הנגן של SAGE הוא מעולה! ונוח עם אותו ממשק, והשלט שלך יעבוד איתו חלק.
לגבי השלט שלך, בהתקנה הוא שואל (איזה גרסא יש לך, אחרונה היא 4.1 ועובדת מעולה!) איזה שלט יש לך (אם יש לך האפאג חדש אז יש לך שלט 45 כפתורים) והכל מוגדר עבורך מראש.
אם יש לך עוד שאלות בשמחה.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
המון המון תודה על העזרה!!!!!
מוזר שלכם זה לא קורה לפעמים ברגע שאני מעבירה ערוצים הווליום נתקע ומשמיע רעשים התמונה גם זזה לאט ולפעמים אני חייבת ללחוץ על ה-STOP כדיי שיחזור לפעילות תקינה המחשב הוא אטלון 64 160 גיגה ביט בהארד דיסק 512 זכרון והצריכת משאבים נמוכים והמקום שבו סגה שומרת את ההקלטות לא נמצא יחד עם הWINDOWS
הסיבה שאני רוצה את BSPLAYER כי יש סדרות שאני מורידה עם שני פסי קול בשני שפות גרמנית ואנגלית וכדי להעביר לאנגלית צריך להשתמש ב-BSPLAYER
עוד שאלה אחת קטנה - איך עובד ה-VOBSUB לתרגום אצלכם? אצלי הוא לא ממש מכיר את SAGE ודי מתעלם מימנו
שוב המון תודה על כל התגובות והעזרה

מוזר שלכם זה לא קורה לפעמים ברגע שאני מעבירה ערוצים הווליום נתקע ומשמיע רעשים התמונה גם זזה לאט ולפעמים אני חייבת ללחוץ על ה-STOP כדיי שיחזור לפעילות תקינה המחשב הוא אטלון 64 160 גיגה ביט בהארד דיסק 512 זכרון והצריכת משאבים נמוכים והמקום שבו סגה שומרת את ההקלטות לא נמצא יחד עם הWINDOWS
הסיבה שאני רוצה את BSPLAYER כי יש סדרות שאני מורידה עם שני פסי קול בשני שפות גרמנית ואנגלית וכדי להעביר לאנגלית צריך להשתמש ב-BSPLAYER
עוד שאלה אחת קטנה - איך עובד ה-VOBSUB לתרגום אצלכם? אצלי הוא לא ממש מכיר את SAGE ודי מתעלם מימנו
שוב המון תודה על כל התגובות והעזרה
ישנם STV אשר מאפשרים צפיה בסרטים ב-PLAYER אחר ולא דרך ה-SAGETV.
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=13842
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=10715
ואולי עוד...
אצלי VOBSUB עובד ללא בעיה.
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=13842
http://forums.freytechnologies.com/foru ... hp?t=10715
ואולי עוד...
אצלי VOBSUB עובד ללא בעיה.