media control - עזרה
שלום.
מציק לי מאוד במדיה הסנטר הבעיה שאני תמיד קופץ קדימה בחצי דקה וכאלו. זה ממש מעצבן להגיע לכמעט סוף הסרט ככה.
לפני שאני מתקין מדיה קונטרול , רציתי להיות בטוח :
1. media control זו התוכנה המומלצת או שיש משהו טוב יותר לפתרון הבעיה?
2. בפעם הקודמת שהתקנתי מדיה פורטל (זה היה ליום אחד, לפני פירמוט) לא מצאתי איפה מגדירים את העניין של ההרצה, כך שאשמח להסבר קצר.
3. אני לא רוצה שיגע במקודדים או משהו, רק לקטע של ההרצה.
תודה רבה
מציק לי מאוד במדיה הסנטר הבעיה שאני תמיד קופץ קדימה בחצי דקה וכאלו. זה ממש מעצבן להגיע לכמעט סוף הסרט ככה.
לפני שאני מתקין מדיה קונטרול , רציתי להיות בטוח :
1. media control זו התוכנה המומלצת או שיש משהו טוב יותר לפתרון הבעיה?
2. בפעם הקודמת שהתקנתי מדיה פורטל (זה היה ליום אחד, לפני פירמוט) לא מצאתי איפה מגדירים את העניין של ההרצה, כך שאשמח להסבר קצר.
3. אני לא רוצה שיגע במקודדים או משהו, רק לקטע של ההרצה.
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. Media Control זהו הפתרון היחיד עבור הרצה קדימה של קבצי AVI ו-MKV במדיה סנטר של ויסטה, אז אין לך הרבה ברירה חשוב להתקין על פי ההוראות כדי שזה יעבוד. שים לב שלא כל גירסה של FFDShow עובדת כמו שצריך עם התוסף. צריך לנסות עד שזה עובד, או פשוט להשיג את הגירסה שהמפתח ממליץ עליה.
2. אני מניח שאתה מתכוון למדיה קונטרול ולא פורטל. יש את זה בתוכנה שמגיעה איתו, צריך לבחור שם "Apply recommended FFDShow settings". זה באחת הלשוניות, לא זוכר איזה בדיוק.
3. מדיה קונטרול זה לא מקודד, אבל הוא עושה כמה שינויים בהגדרות של FFDShow כדי שזה יעבוד. אין לך מה לדאוג, מפתח התוסף הזה הוא גם אחד המפתחים של FFDShow בעצמו.
2. אני מניח שאתה מתכוון למדיה קונטרול ולא פורטל. יש את זה בתוכנה שמגיעה איתו, צריך לבחור שם "Apply recommended FFDShow settings". זה באחת הלשוניות, לא זוכר איזה בדיוק.
3. מדיה קונטרול זה לא מקודד, אבל הוא עושה כמה שינויים בהגדרות של FFDShow כדי שזה יעבוד. אין לך מה לדאוג, מפתח התוסף הזה הוא גם אחד המפתחים של FFDShow בעצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
המון תודה לך , עזרת לי מאוד. ואן התכוונתי למדיה קונטרול ולא פורטלpixies כתב:1. Media Control זהו הפתרון היחיד עבור הרצה קדימה של קבצי AVI ו-MKV במדיה סנטר של ויסטה, אז אין לך הרבה ברירה חשוב להתקין על פי ההוראות כדי שזה יעבוד. שים לב שלא כל גירסה של FFDShow עובדת כמו שצריך עם התוסף. צריך לנסות עד שזה עובד, או פשוט להשיג את הגירסה שהמפתח ממליץ עליה.
3. מדיה קונטרול זה לא מקודד, אבל הוא עושה כמה שינויים בהגדרות של FFDShow כדי שזה יעבוד. אין לך מה לדאוג, מפתח התוסף הזה הוא גם אחד המפתחים של FFDShow בעצמו....
רק עוד שאלה - לפי מה אני יודע שהתאימות של ה FFDSHOW וה מדיה קונטרול טובה?
עריכה : צדקת. באתר הוא גם אומר איזה FFDSHOW להוריד.
שאלה נוספת בעקבות כך :
אם אני מסיר את ה ffdshow הנוכחי ומתקין את החדש, אני יאבד את ההגדרות שלי ?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
הממממ אז זה כנראה מסביר למה אחרי שהתקנתי את ה - FF ובמדיה קונטרול זה גמר לי את המחשב.... 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

את ההגדרות הספציפיות שלך של תצוגת הוידאו והשמעת האודיו לא תאבד. מדובר יותר בשינוי הגדרות הקשורות יותר להתממשקות עם המדיה סנטר והמדיה קונטרול.
לגבי התקנה של FFDShow, פשוט התקן עליו, אין צורך ב-Uninstall של הגירסה הקיימת.
לגבי התקנה של FFDShow, פשוט התקן עליו, אין צורך ב-Uninstall של הגירסה הקיימת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אצלי זה לא עבד כשהתקנתי גירסה מסויימת של FFDShow (לא זוכר איזה). ברגע שהתקנתי גירסה אחרת (איזה SVN שהיה אז, גירסה 2176 מה-28.9.2008), הכל עבד.