media control - עזרה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1618
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #1 

שלום.
מציק לי מאוד במדיה הסנטר הבעיה שאני תמיד קופץ קדימה בחצי דקה וכאלו. זה ממש מעצבן להגיע לכמעט סוף הסרט ככה.
לפני שאני מתקין מדיה קונטרול , רציתי להיות בטוח :
1. media control זו התוכנה המומלצת או שיש משהו טוב יותר לפתרון הבעיה?
2. בפעם הקודמת שהתקנתי מדיה פורטל (זה היה ליום אחד, לפני פירמוט) לא מצאתי איפה מגדירים את העניין של ההרצה, כך שאשמח להסבר קצר.
3. אני לא רוצה שיגע במקודדים או משהו, רק לקטע של ההרצה.

תודה רבה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. Media Control זהו הפתרון היחיד עבור הרצה קדימה של קבצי AVI ו-MKV במדיה סנטר של ויסטה, אז אין לך הרבה ברירה חשוב להתקין על פי ההוראות כדי שזה יעבוד. שים לב שלא כל גירסה של FFDShow עובדת כמו שצריך עם התוסף. צריך לנסות עד שזה עובד, או פשוט להשיג את הגירסה שהמפתח ממליץ עליה.
2. אני מניח שאתה מתכוון למדיה קונטרול ולא פורטל. יש את זה בתוכנה שמגיעה איתו, צריך לבחור שם "Apply recommended FFDShow settings". זה באחת הלשוניות, לא זוכר איזה בדיוק.
3. מדיה קונטרול זה לא מקודד, אבל הוא עושה כמה שינויים בהגדרות של FFDShow כדי שזה יעבוד. אין לך מה לדאוג, מפתח התוסף הזה הוא גם אחד המפתחים של FFDShow בעצמו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

pixies כתב:1. Media Control זהו הפתרון היחיד עבור הרצה קדימה של קבצי AVI ו-MKV במדיה סנטר של ויסטה, אז אין לך הרבה ברירה חשוב להתקין על פי ההוראות כדי שזה יעבוד. שים לב שלא כל גירסה של FFDShow עובדת כמו שצריך עם התוסף. צריך לנסות עד שזה עובד, או פשוט להשיג את הגירסה שהמפתח ממליץ עליה.
2. אני מניח שאתה מתכוון למדיה קונטרול ולא פורטל. יש את זה בתוכנה שמגיעה איתו, צריך לבחור שם "Apply recommended FFDShow settings". זה באחת הלשוניות, לא זוכר איזה בדיוק.
3. מדיה קונטרול זה לא מקודד, אבל הוא עושה כמה שינויים בהגדרות של FFDShow כדי שזה יעבוד. אין לך מה לדאוג, מפתח התוסף הזה הוא גם אחד המפתחים של FFDShow בעצמו.
...
המון תודה לך , עזרת לי מאוד. ואן התכוונתי למדיה קונטרול ולא פורטל :)

רק עוד שאלה - לפי מה אני יודע שהתאימות של ה FFDSHOW וה מדיה קונטרול טובה?
עריכה : צדקת. באתר הוא גם אומר איזה FFDSHOW להוריד.
שאלה נוספת בעקבות כך :
אם אני מסיר את ה ffdshow הנוכחי ומתקין את החדש, אני יאבד את ההגדרות שלי ?

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

הממממ אז זה כנראה מסביר למה אחרי שהתקנתי את ה - FF ובמדיה קונטרול זה גמר לי את המחשב.... :lol:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #5 

את ההגדרות הספציפיות שלך של תצוגת הוידאו והשמעת האודיו לא תאבד. מדובר יותר בשינוי הגדרות הקשורות יותר להתממשקות עם המדיה סנטר והמדיה קונטרול.
לגבי התקנה של FFDShow, פשוט התקן עליו, אין צורך ב-Uninstall של הגירסה הקיימת.

bixente פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אוקיי עדכנתי את ה ffdshow שנדרש בשביל המדיה קונטרול והתקנתי את המדיה קונטרול ובאפרויות שלו סימנתי כמו בתמונה , אך אני עדיין לא יכול להריץ קדימה כמו שצריך. אני יכול רק בקפיצות קדימה של חצי דקה כרגיל.

זו התמונה ומה שבאדום זה מה שלחצתי.
אשמח לעוד עזרה
תודה רבה

תמונה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

אצלי זה לא עבד כשהתקנתי גירסה מסויימת של FFDShow (לא זוכר איזה). ברגע שהתקנתי גירסה אחרת (איזה SVN שהיה אז, גירסה 2176 מה-28.9.2008), הכל עבד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”