DVI to HDMI מחפש מתאם
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אני מחפש מתאם לכבל DVI אם HDMI.
אני רוצה להפוך אותו שגם הזכר וגם הנקבה יהיו HDMI.
האם יש הבדל בין מתאמים?
אפשר המלצה לאחד?
תודה חבר'ה
אני רוצה להפוך אותו שגם הזכר וגם הנקבה יהיו HDMI.
האם יש הבדל בין מתאמים?
אפשר המלצה לאחד?
תודה חבר'ה
-
compman112
-
- חבר ותיק

כמה זמן משלוח? זה לא משנה אם הכבל לא "חברת מותג" ?
אז בהזדמנות זו איזה כבל מומלץ לאודיו? קוקסיאל או דיגיטל?
אז בהזדמנות זו איזה כבל מומלץ לאודיו? קוקסיאל או דיגיטל?
-
compman112
-
- חבר ותיק

חבר'ה, אני חייב תשובה
בעבר הזמנתי מפה http://ultrapro.co.il/ והגיע תוך 3-4 ימים והמחירים סבירים בהחלט. יש להם את מה שאתה צריך - תחפש באתר.
כמובן שמבחינת מחירים כנראה שדילאקסטרים יהיה יותר משתלם ..
רשמת שאתה צריך מתאם, לא כבל. זה מבלבל
ממש לא הכרחי לקנות בשביל מתאם, אבל אתה יכול למצוא הרבה דיונים וויכוחים בנושא ע"י חיפוש פה בפורום
'דיגטלי' זה סוג של אות, 'קואקסלי' זה סוג של כבל (בלי להכנס לדקויות) ולכן השאלה השניה שלך לחלוטין לא הגיונית
כבר קואקסיאלי יכול להעביר אות דיגטלי ללא כל בעיה.
אולי התכוונת אופטי ?
בכל אופן תציין בבקשה על איזה אורכים מדובר ומה אתה רוצה לחבר למה - איזה פורמטים אתה רוצה להעביר וכו' אם אתה מחפש תשובה מעמיקה.
אם אין לך אורך "חריג" ושום דרישה מיוחדת כנראה שגם אופטי וגם קואקסליאלי יעשו את העבודה. ואל תתפוס אותי כאן במילים כי אני מסה לענות יחסית בכלליות.בכלל במה שאתה מנסה לחבר יש לך גם יציאה אופטית וגם קואקסיאליית ?
ממש לא הכרחי לקנות בשביל מתאם, אבל אתה יכול למצוא הרבה דיונים וויכוחים בנושא ע"י חיפוש פה בפורום
'דיגטלי' זה סוג של אות, 'קואקסלי' זה סוג של כבל (בלי להכנס לדקויות) ולכן השאלה השניה שלך לחלוטין לא הגיונית
אולי התכוונת אופטי ?
בכל אופן תציין בבקשה על איזה אורכים מדובר ומה אתה רוצה לחבר למה - איזה פורמטים אתה רוצה להעביר וכו' אם אתה מחפש תשובה מעמיקה.
אם אין לך אורך "חריג" ושום דרישה מיוחדת כנראה שגם אופטי וגם קואקסליאלי יעשו את העבודה. ואל תתפוס אותי כאן במילים כי אני מסה לענות יחסית בכלליות.בכלל במה שאתה מנסה לחבר יש לך גם יציאה אופטית וגם קואקסיאליית ?
-
compman112
-
- חבר ותיק

אני רוצה לחבר את הHDX 1000 לרסיבר . אורך - 2 מטר. פורמטים, הרסיבר לא תומך בפורמטים החדשים -לכן לא נחוץ. אז נחוץ כבל שיעביר אודיו.שבלול כתב:בעבר הזמנתי מפה http://ultrapro.co.il/ והגיע תוך 3-4 ימים והמחירים סבירים בהחלט. יש להם את מה שאתה צריך - תחפש באתר.
אולי התכוונת אופטי ?
אם אין לך אורך "חריג" ושום דרישה מיוחדת כנראה שגם אופטי וגם קואקסליאלי יעשו את העבודה. ואל תתפוס אותי כאן במילים כי אני מסה לענות יחסית בכלליות.בכלל במה שאתה מנסה לחבר יש לך גם יציאה אופטית וגם קואקסיאליית ?...
לגבי המתאם - יש לי כבל DVI - HDMI ואני רוצה להפוך אותו שיהיה בשני הצדדים HDMI. יש פתרון?