השתקפויות על מסכי הפלזמה
אני יודע השאלות הללו כבר מאסו על כולם, אבל בכל אופן:
אני די סגור על מסך הפלסמה, עקב השימוש העיקרי לצפייה בתכני SD בשנים הקרובות, וגם לא ל-PC .
הרעיון בתקציב של כ-5500 ש"ח להרוויח מכשיר איכותי לצפייה בטלויזייה.
בעוד כמה שנים עם התפתחות הטכנולוגית וכניסה יותר חזקה של HD, לקנות מכשיר FHD המתקדם.
אבל הבעיה שיש לי חלון גדול עם תריסים ממש ממול.
בחנות אין לי אפשרות לארגן בדיוק אותו מצב.
אם יש למישהו פלסמה עם מצב דומה, אז אשמח לשמוע את דעתו.
הדגמים שעומדים על הפרק: Panasonic PV8, Samsung A450 .
מדובר בדגמים של 42".
בתודה מראש.
בוריס.
אני די סגור על מסך הפלסמה, עקב השימוש העיקרי לצפייה בתכני SD בשנים הקרובות, וגם לא ל-PC .
הרעיון בתקציב של כ-5500 ש"ח להרוויח מכשיר איכותי לצפייה בטלויזייה.
בעוד כמה שנים עם התפתחות הטכנולוגית וכניסה יותר חזקה של HD, לקנות מכשיר FHD המתקדם.
אבל הבעיה שיש לי חלון גדול עם תריסים ממש ממול.
בחנות אין לי אפשרות לארגן בדיוק אותו מצב.
אם יש למישהו פלסמה עם מצב דומה, אז אשמח לשמוע את דעתו.
הדגמים שעומדים על הפרק: Panasonic PV8, Samsung A450 .
מדובר בדגמים של 42".
בתודה מראש.
בוריס.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני רכשתי ווילונות כהים לחלונות , הבעיה נפתרה .
יש לי גם ווילונות ובנוסף אנחנו לפעמים גם סוגרים תריסים בחלון הזה עם -CRT (יש עוד חלון בצד שפחות מפריע).
השאלה היא האם השיקול הזה יכול להכריע בין LCD לפלסמה, או בין A450 לבין PV8 ?
איך אני בודק את זה בחנות בסביבה אחרת לפני הקנייה?
השאלה היא האם השיקול הזה יכול להכריע בין LCD לפלסמה, או בין A450 לבין PV8 ?
איך אני בודק את זה בחנות בסביבה אחרת לפני הקנייה?
גם אם תקנה LCD אתה לא תרצה לצפות כאשר החלון פתוח. התמונה תראה רוויה מאוד ב LCD לעומת ההשתקפות ב PLASMA.
אישית, אני מעדיף השתקפות על פני תמונה רוויה. אך כמובן שבשביל זה קונים וילון...
אגב, מסכי ה LCD של סמסונג הם בעלי ציפוי מבריק כמו של פלסמות ולא מט כמו של שאר ה LCD.
אישית, אני מעדיף השתקפות על פני תמונה רוויה. אך כמובן שבשביל זה קונים וילון...
אגב, מסכי ה LCD של סמסונג הם בעלי ציפוי מבריק כמו של פלסמות ולא מט כמו של שאר ה LCD.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש שתי שיטות שונות כיום בנושא הזה:
פיזור האור (מסך מט). פופולרי בעיקר במסכי LCD ובליעת אור.
בכל אופן, מה שלא יהיה, אור חזק מאחורי מסך (מכל סוג) יפריע לך ולכן הרעיון של וילונות הוא ככל הנראה הטוב מכולם.
פיזור האור (מסך מט). פופולרי בעיקר במסכי LCD ובליעת אור.
בכל אופן, מה שלא יהיה, אור חזק מאחורי מסך (מכל סוג) יפריע לך ולכן הרעיון של וילונות הוא ככל הנראה הטוב מכולם.
יש לי PV8 וחלון גדול מאחורה
לי אין תריסים, אלא וילון דיי שקוף, ואני יכול להגיד לך שאתמול ראיתי את הגמר של פדרר מול נדאל, בשידור חי בשעת צהריים, וזה היה פשוט מדהים. בירכתי את אלוהים (למרות שהוא הפסיד), על המזל הטוב שלי.
ולענייננו - ישנה השתקפות קלה, אך זה לא מפריע, ובלילה בכלל תענוג גדול לשבת ולצפות בסרט טוב.
ולענייננו - ישנה השתקפות קלה, אך זה לא מפריע, ובלילה בכלל תענוג גדול לשבת ולצפות בסרט טוב.
תודה על התגובות.
אני חושב שאלך על PV8 של Panasonic .
ראיתי ב-ZAP שאפשר להשיג אותו ב-5500 ש"ח עם אחריות לחמש שנים של יורוקום (זה בטח 5 שנים על הפנל ושנה לדברים האחרים).
זה מחיר משתלם לדעדכם?
PV80 ממה שהבנתי זה בגדול אותו מכשיר כמו PV8 ואין טעם לזרוק עוד 1500 ש"ח.
A450 אפשר להשיג ב-ZAP ב-5237 ש"ח(כותבים 3 שנות אחריות,לא בטוח אם זאת מלאה), אבל עקב נושא של ההשתקפות אני חושב שאלך על PV8.
אני חושב שאלך על PV8 של Panasonic .
ראיתי ב-ZAP שאפשר להשיג אותו ב-5500 ש"ח עם אחריות לחמש שנים של יורוקום (זה בטח 5 שנים על הפנל ושנה לדברים האחרים).
זה מחיר משתלם לדעדכם?
PV80 ממה שהבנתי זה בגדול אותו מכשיר כמו PV8 ואין טעם לזרוק עוד 1500 ש"ח.
A450 אפשר להשיג ב-ZAP ב-5237 ש"ח(כותבים 3 שנות אחריות,לא בטוח אם זאת מלאה), אבל עקב נושא של ההשתקפות אני חושב שאלך על PV8.
PV80 לעומת A450
היום קניתי את ה PV80 בארמגדון , הצבעים שלה הרבה יותר אמיתיים מהסמסונג אז בכל מקרה אני ממליץ על הפנסוניק
Re: PV80 לעומת A450
אתה יכול לגלות בכמה קניתה?fonzi כתב:היום קניתי את ה PV80 בארמגדון , הצבעים שלה הרבה יותר אמיתיים מהסמסונג אז בכל מקרה אני ממליץ על הפנסוניק...
כי גם אני רוצה לקנות.
תודה
Re: PV80 לעומת A450
תתחדש ותהנה!!fonzi כתב:היום קניתי את ה PV80 בארמגדון , הצבעים שלה הרבה יותר אמיתיים מהסמסונג אז בכל מקרה אני ממליץ על הפנסוניק...
תמונות!