ביטוח
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מנסיון למול סוקר ( שנשלח מטעם חברת הביטוח ) , ההערכה מתבצעת לפי קבלות הרכישה שלך *.
* בד"כ חברות הביטוח לא מבטחות את המערכת בלבד , אלא במסגרת ביטוח תכולה של הבית .
* בד"כ חברות הביטוח לא מבטחות את המערכת בלבד , אלא במסגרת ביטוח תכולה של הבית .
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מחיר הפרמיה שתשלם פשוט תעלה.
אתה צריך לפנות חברת ביטוח, אם זה ביטוח ישיר אז אתה נותן להם הערכה שלך ושולח להם חשבונית, אם זה סוכן אז סוקר מגיע אליך ומעריך את המערכת ותכולת הבית (שוב כולל קבלות).
ואז לדוגמא:
אם סך תכולת הבית שלך מגיע ל 100,000 שח אז הפרמיה שלך תהיה X.
אם סך תכולה הבית שלך מגיע ל 1,000,000 של אז הפרמיה שלך תהיה X ++++
זה הכל... וזה כולל את המערכת היקרה ואת הסכו"ם מאיקאה
אתה צריך לפנות חברת ביטוח, אם זה ביטוח ישיר אז אתה נותן להם הערכה שלך ושולח להם חשבונית, אם זה סוכן אז סוקר מגיע אליך ומעריך את המערכת ותכולת הבית (שוב כולל קבלות).
ואז לדוגמא:
אם סך תכולת הבית שלך מגיע ל 100,000 שח אז הפרמיה שלך תהיה X.
אם סך תכולה הבית שלך מגיע ל 1,000,000 של אז הפרמיה שלך תהיה X ++++
זה הכל... וזה כולל את המערכת היקרה ואת הסכו"ם מאיקאה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כל עוד זו תכולה לא ניידת (ציוד צילום) שמצריכה כל הסיכונים
הפרמיה תחושב ללא קשר לחלוקה של המרכיבים ולפי הקטגוריה בה היא מצויה
יכול להיות שמכשירי חשמל עולים פחות מחפצי אומנות (דוגמא בלבד)
הפרמיה תחושב ללא קשר לחלוקה של המרכיבים ולפי הקטגוריה בה היא מצויה
יכול להיות שמכשירי חשמל עולים פחות מחפצי אומנות (דוגמא בלבד)
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לאבא של ארוסתי יש סוכנות ביטוח . מנסיון שלי כשעבדתי שם , עבודה ישירות מול חברת ביטוח במקרה של ביטוח מוצרים יחודיים היא טעות חמורה .
במקרים כאלו רק סוכן ביטוח יוכל "להוציא" מחברת הביטוח את מה שבאמת מגיע . ניתן לציין בפוליסה דגמים של חלקי המערכת ולצרף קבלות וכד' . צילומים של המערכת שישבו בתיק הביטוח גם יכולים לעזור . במקרים של ציוד חריג בעלויות גבוהות , סוכן הביטוח דואג גם לשלוח סוקר מטעם חברת הביטוח על מנת להעריך את התכולה .
במקרים כאלו רק סוכן ביטוח יוכל "להוציא" מחברת הביטוח את מה שבאמת מגיע . ניתן לציין בפוליסה דגמים של חלקי המערכת ולצרף קבלות וכד' . צילומים של המערכת שישבו בתיק הביטוח גם יכולים לעזור . במקרים של ציוד חריג בעלויות גבוהות , סוכן הביטוח דואג גם לשלוח סוקר מטעם חברת הביטוח על מנת להעריך את התכולה .
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הם באו בכדי להתרשם מהמערכת ולא לקבוע שמאותoferlaor כתב:אלי הגיעו כבר שמאים פעמיים בשביל להעריך את השווי של המערכת....
מה סקלת המחירים (אני מבין שמדובר בהערכה גסה מאד). אנחנו מתעדים לחזור מארה"ב בעתיד הקרוב (שנה פלוס-מינוס). אנחנו משלמים כאן משהו כמו 800 דולר לשנה לאבטחת תכולה של 100k דולר (החלפה בחדש -- ולא, המערכת לבדה איננה שווה 100k). האם לדעתכם העלות השנתית בארץ של ביטוח דומה הוא 800 דולר, 1600 דולר, יותר? כי אחרי הכל, נראה לנו שלא שווה להביא את המערכת לארץ בכדי לבטח אותה ב-1000 שח לחודש.
ואגב, איך אני מחליף את שם המשתמש? המערכת מורכבת כיום, רובה ככולה, מNAIM.
ואגב, איך אני מחליף את שם המשתמש? המערכת מורכבת כיום, רובה ככולה, מNAIM.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
LINNONLY כתב:מה סקלת המחירים (אני מבין שמדובר בהערכה גסה מאד). אנחנו מתעדים לחזור מארה"ב בעתיד הקרוב (שנה פלוס-מינוס). אנחנו משלמים כאן משהו כמו 800 דולר לשנה לאבטחת תכולה של 100k דולר (החלפה בחדש -- ולא, המערכת לבדה איננה שווה 100k). האם לדעתכם העלות השנתית בארץ של ביטוח דומה הוא 800 דולר, 1600 דולר, יותר? כי אחרי הכל, נראה לנו שלא שווה להביא את המערכת לארץ בכדי לבטח אותה ב-1000 שח לחודש.
ואגב, איך אני מחליף את שם המשתמש? המערכת מורכבת כיום, רובה ככולה, מNAIM....
הכל מחושב לפי איפה אתה גר (כמה רחוק מטייבה
או קומות , אזעקה?סורגים? קח בחשבון שפה הסוקרים
כל דבר מחשיבים פי שניים ביחוד בתכשיטים, אז זה יכול להיות גם
במערכת קולנוע בייתי בכדי שהפרמייה תעלה לך יותר.
כמה טוב שבאת הביתה
אור שפע ואהבה
- sagyle
- חבר ותיק

שטויות במיץ עגבניות .
סוקרים לא מעלים מחירים כדי לנפח מחירי פוליסה .
מקום מגורים גם לא משנה את עלות הביטוח (בדיוק כמו שביטוח רכב בב"ש לא עולה יותר מביטוח רכב בת"א) .
יש תוספת של 3%-5% מערך המוצר המבוטח למחיר ביטוח הדירה .
כשזה יהיה רלוונטי אתה מוזמן ליצור קשר - מבטיח לדאוג להצעה הוגנת .
מקום מגורים גם לא משנה את עלות הביטוח (בדיוק כמו שביטוח רכב בב"ש לא עולה יותר מביטוח רכב בת"א) .
כשזה יהיה רלוונטי אתה מוזמן ליצור קשר - מבטיח לדאוג להצעה הוגנת .
מניסיוני העסק די פשוט .
מאחר בד"כ רמת הסיכון בגניבה של ציוד אודיו אינה גבוה ... (בעיני חברת הביטוח ) , כך שהפרמיה תעלה באופן מועט יחסית.
המערכת היא חלק מתכולת הבית , כשמגיע שמאי הוא רושם את הציוד ועלותו .... עושה שעורי בית לאשר את הסכום ובזה תם העניין .
במיקרה שלי עלות ה דיסקים וערכם בעיני גדול יותר מאשר המערכת עצמה ואת זה הבהרתי לשמאי .
בסוף התהליך ... ולאחר שהוא חשב שאני הזוי לחלוטין גדלה הפרמיה במעט מאוד .
מאחר בד"כ רמת הסיכון בגניבה של ציוד אודיו אינה גבוה ... (בעיני חברת הביטוח ) , כך שהפרמיה תעלה באופן מועט יחסית.
המערכת היא חלק מתכולת הבית , כשמגיע שמאי הוא רושם את הציוד ועלותו .... עושה שעורי בית לאשר את הסכום ובזה תם העניין .
במיקרה שלי עלות ה דיסקים וערכם בעיני גדול יותר מאשר המערכת עצמה ואת זה הבהרתי לשמאי .
בסוף התהליך ... ולאחר שהוא חשב שאני הזוי לחלוטין גדלה הפרמיה במעט מאוד .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
כמעט שכחתי... אצטרך לבטח גם מאות (אלפי?) תקליטים. אוי אוי אוי...
המערכת מורכבת (ונרכשה בהחלט כדי לשמש כ"מערכת האחרונה") מ- NAC552,NAP250,LP12, Aro, Superline, Allae speakers.
התוצאה מפחידה למדי...
אבל אם הייתי צריך לוותר על משהו מאיזשהי סיבה (ביטוח יקר מדי הוא סיבה טובה, למשל!) הייתי מחליף את הפרה+פאוור ב- SuperNait.
המערכת מורכבת (ונרכשה בהחלט כדי לשמש כ"מערכת האחרונה") מ- NAC552,NAP250,LP12, Aro, Superline, Allae speakers.
התוצאה מפחידה למדי...
אבל אם הייתי צריך לוותר על משהו מאיזשהי סיבה (ביטוח יקר מדי הוא סיבה טובה, למשל!) הייתי מחליף את הפרה+פאוור ב- SuperNait.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה שעבדת אצל חמך לעתיד לא עושה אותך מבין גדול בביטוחsagyle כתב:שטויות במיץ עגבניות .
כשזה יהיה רלוונטי אתה מוזמן ליצור קשר - מבטיח לדאוג להצעה הוגנת ....
ובטח לא נותן לך את הזכות לומר שטויות במיץ עגבניות על דברי
(יש דרכים יותר מכובדים לחלוק על דברי אחרים)
אני אומר את דברי מניסיון רב בתור אחד שמבטח את ביתו
ואת בית הוריו שנים רבות, ובתור יהלומן עם ותק של 20
שנים כשראיתי את דו"ח השמאי חשכו עיניי
המחירים פי 5 ויותר ממה שהם בפועל ולאחר
ששיניתי אותם הפרמיה השנתית שלי ירדה בהתאם.
כמו שאמרתי יש משמעות רבה למקום המגורים, והאם זה
בית פרטי או דירה וכו'.
ולידעתך בבאר-שבע יש להרבה אנשים בעיה לבטח אם
זה בתים או עסקים בגלל גנבות רבות ופרוטקשן
אור שפע ואהבה
- sagyle
- חבר ותיק

לצערי אני חי ביטוח ... כך שיש לי ידע בעניין .
ביטוח מתחלק לשני חלקים : ביטוח מבנה וביטוח תכולה . הפרמיה אותה תשלם מורכבת בגדול מעלויות של שני ביטוחים אלו .
ערך הנכס קובע את עלות הביטוח ולא מיקומו . אם בית במרכז יעלה יותר אז עלות הביטוח תהיה גבוהה יותר(במקרה של ביטוח מבנה) . . יש דברים שמשפיעים על עלויות פרמייה כמו קומה בבניין (ראשונה ואחרונה) , תביעות קודמות , סוג מנעול בדלת וכד' .
יש חברות ביטוח קטנות שמתחשבות במקום מגורים במקרים של מבצעים נקודתיים - לא מדובר בתופעה נפוצה .
אין משמעות למקום מגורים כל עוד לא פרצו לך בעבר ואין תביעות קודמות בפוליסה .
מה גם שזה שיש לך ביטוח 20 שנה לא עושה אותך סוכן ביטוח , בדיוק כמו שאדם שנותן אקמול לבן שלו כשבוא חולה לא עושה אותו רופא . בניתי בחיי הרבה פוליסות ביטוח ואני יודע מאילו סעיפים מורכב הביטוח .
לסיום , אציין שלא אתווכח איתך על ענייני יהלומים - אתה בוודאי יודע יותר טוב ממני .
אין לי גם שום כוונה לפגוע בך בשום דרך .
- מצטער על שפסלתי אותך עם העגבניות
ביטוח מתחלק לשני חלקים : ביטוח מבנה וביטוח תכולה . הפרמיה אותה תשלם מורכבת בגדול מעלויות של שני ביטוחים אלו .
ערך הנכס קובע את עלות הביטוח ולא מיקומו . אם בית במרכז יעלה יותר אז עלות הביטוח תהיה גבוהה יותר(במקרה של ביטוח מבנה) . . יש דברים שמשפיעים על עלויות פרמייה כמו קומה בבניין (ראשונה ואחרונה) , תביעות קודמות , סוג מנעול בדלת וכד' .
יש חברות ביטוח קטנות שמתחשבות במקום מגורים במקרים של מבצעים נקודתיים - לא מדובר בתופעה נפוצה .
אין משמעות למקום מגורים כל עוד לא פרצו לך בעבר ואין תביעות קודמות בפוליסה .
מה גם שזה שיש לך ביטוח 20 שנה לא עושה אותך סוכן ביטוח , בדיוק כמו שאדם שנותן אקמול לבן שלו כשבוא חולה לא עושה אותו רופא . בניתי בחיי הרבה פוליסות ביטוח ואני יודע מאילו סעיפים מורכב הביטוח .
לסיום , אציין שלא אתווכח איתך על ענייני יהלומים - אתה בוודאי יודע יותר טוב ממני .
אין לי גם שום כוונה לפגוע בך בשום דרך .