PT-AE3000U בחיבור לYES נותן תמונה שחור לבן למה??????
PT-AE3000U בחיבור SVIDEO דרך רסיבר לYES נותן תמונה שחור לבן,
למעשה הכל עבד תקין עם המקרן הישן שלי, אבל אחרי שהחלפתי את המקרן אני מקבל את YES בשחור לבן בלבד, DVD, סטרימר והמצלמה עובדים תקין, רק YES בשחור לבן,
שיחקתי כבר עם כל ההגדרות האפשריות במקרן ללא הצלחה,
בממיר לא נגעתי (מכיוון שעבד כבר עם מקרן אחר) הממיר מסוג מגיק עם יציאות SCART וממיר פשוט ל SVIDEO (עם מתג in/out)
למעשה הכל עבד תקין עם המקרן הישן שלי, אבל אחרי שהחלפתי את המקרן אני מקבל את YES בשחור לבן בלבד, DVD, סטרימר והמצלמה עובדים תקין, רק YES בשחור לבן,
שיחקתי כבר עם כל ההגדרות האפשריות במקרן ללא הצלחה,
בממיר לא נגעתי (מכיוון שעבד כבר עם מקרן אחר) הממיר מסוג מגיק עם יציאות SCART וממיר פשוט ל SVIDEO (עם מתג in/out)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. האם המקרן מחו"ל - ארה"ב/המזרח? יש סיכוי שהוא רק NTSC? (למרות שלמיטב ידיעתי מקרנים הם תמיד אוניברסליים)
ב. האם המקרן הקודם היה מחובר עם אותם חיבורים בדיוק? או ששינית משהו - אולי הממיר לא מוגדר לעבוד במצב SVIDEO?
ג. אם הדברים לעיל לא עוזרים - שווה להביא כבלים אחרים/לנסות חיבור אחר (בטח יש לך איזה כבל RCA בבית)
ב. האם המקרן הקודם היה מחובר עם אותם חיבורים בדיוק? או ששינית משהו - אולי הממיר לא מוגדר לעבוד במצב SVIDEO?
ג. אם הדברים לעיל לא עוזרים - שווה להביא כבלים אחרים/לנסות חיבור אחר (בטח יש לך איזה כבל RCA בבית)
הבאתי את המקרן מארה"ב אבל בתוך התפריטים וגם בעלון משתמש הוא חד משמעי מגדיר שהוא תומך בפורמטים של PAL
עם אני משנה ידנית את הפורמטים אני רואה תמונות לא מסונכרנות ובאוטומטי או בידני PAL התמונה נקיה ורק בשחור לבן.
ניסיתי לחבר לקבל SVIDEO את המצלמה שלי ורואים משם צבעוני כך שהכבל תקין.
מה שנראה לי יכול להוות בעיה זה הממיר או המתאם SCART ל SVIDEO או בעיה במקרן.
המקרן הקודם עבד מבלי ששניתי הגדרות בממיר (למעשה אין לי אפילו מושג איך עושים את זה). המקרן הישן כבר לא אצלי כך שאני לא יכול לחבר חזרה ולבדוק.
אשמח לרעיונות נוספים.....
עם אני משנה ידנית את הפורמטים אני רואה תמונות לא מסונכרנות ובאוטומטי או בידני PAL התמונה נקיה ורק בשחור לבן.
ניסיתי לחבר לקבל SVIDEO את המצלמה שלי ורואים משם צבעוני כך שהכבל תקין.
מה שנראה לי יכול להוות בעיה זה הממיר או המתאם SCART ל SVIDEO או בעיה במקרן.
המקרן הקודם עבד מבלי ששניתי הגדרות בממיר (למעשה אין לי אפילו מושג איך עושים את זה). המקרן הישן כבר לא אצלי כך שאני לא יכול לחבר חזרה ולבדוק.
אשמח לרעיונות נוספים.....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השתמשת במתאם גם במקרן הקודם?
אין לך יציאות RCA מהממיר? תנסה איתם.
יש לך משהו אחר עם יציאת PAL? אולי המצלמה הזו? תחבר אותה ישירות למסך.
מאיפה אתה?
אין לך יציאות RCA מהממיר? תנסה איתם.
יש לך משהו אחר עם יציאת PAL? אולי המצלמה הזו? תחבר אותה ישירות למסך.
מאיפה אתה?
מיציאת הSCART השתמשתי במתאם ל SVIDEO פלסטיק פשוט שהטכנאי של יס התקין לפני מספר שנים.
הייתה לי תחושה שאולי משהוא לא תקני במתאם (מחבר) הזה, לא תיארתי לעצמי שחלק מהמקרנים עובדים איתו וחלק מהם יש בעיות.
ע"פ הלינק שמוצע עושה רושם שזו אכן בעייה של תיאום עכבות.
האם על המתאם המוזהב אמור להיות מצויין בפירוש 75OHM או שפשוט יש רק סוג אחד?
והאם באמת ניתן להשיג אותו בחניות חשמל או ברשתות הגדולות?
אני מבטיח לנסות ולעדכן אם אכן נפתרה הבעייה...
תודה לכולם
הייתה לי תחושה שאולי משהוא לא תקני במתאם (מחבר) הזה, לא תיארתי לעצמי שחלק מהמקרנים עובדים איתו וחלק מהם יש בעיות.
ע"פ הלינק שמוצע עושה רושם שזו אכן בעייה של תיאום עכבות.
האם על המתאם המוזהב אמור להיות מצויין בפירוש 75OHM או שפשוט יש רק סוג אחד?
והאם באמת ניתן להשיג אותו בחניות חשמל או ברשתות הגדולות?
אני מבטיח לנסות ולעדכן אם אכן נפתרה הבעייה...
תודה לכולם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78894
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
באיזה מודל של ממיר מדובר?
לפי זה אפשר לדעת אם הוא סובל מבעיית תיאום העכבות הידועה.
לפי זה אפשר לדעת אם הוא סובל מבעיית תיאום העכבות הידועה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למה שלא תבקש פשוט מיס לקבל 3100.UN כתב:מדובר בממיר המוזהב הגדול עם 2 חיבורי SCART מאחורה
השתמשתי בו כי זה הפיתרון היחידי ש YES נתנו לי לחיבור SVIDEO דרך הריסבר של מרנץ שיש לי (כל ההתקנים שלי הם SVIDEO ולא קומפוזיט ואין לי אפשרות לגוון)
תודה......