ברשותי ממיר יס, lcd Full HD ומחשב ( slim ) המשמש אותי כ-htpc.
לא מזמן הזמנתי טרנסקודר (בלינק מטה).
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0351579173
שאלתי: האם כ.ללכידת טלויזיה ושידורו דרך יציאת DVI אל הLCD לHDMI תיתן איכות טובה יותר מאשר בשימוש עם הטרנסקודר ?
האם אוכל ללכוד שידורי יס באמצעות הכרטיס טלויזיה באמצעות המדיה סנטר?
( אני עושה שימוש בויסטה אולטימייט ובתוכנת המדיה סנטר בתוכה).
בתודה,
אורי.
שאלה נוספת לגבי upscaling ע"יי מחשב
-
x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
- tamirso
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
האם מישהו יכול לעזור בנושא???????
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
דרך המדיה סנטר, ספק אם תצליח לגרום לשיפור בתמונה - נהפוך הוא אפילו.
יש תוכנה קצת ישנה שנקראת dscaler (לא ניסיתי אותה בעצמי). ייתכן שאיתה תוכל להשיג שיפור באיכות התמונה.
יש תוכנה קצת ישנה שנקראת dscaler (לא ניסיתי אותה בעצמי). ייתכן שאיתה תוכל להשיג שיפור באיכות התמונה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
x-dream
-
- עוסק בתחום

במקרה האיש מחשבים שלנו היה פה... דיברתי איתו על הנושא והוא אמר לי דבר שנשמע הגיוני:
אות וידאו שיוצא מממיר של יס, לדוגמא SVIDEO - לא תוכל לשפר ל-HD או לאות יותר טוב. כי אתה לא יכול להמציא אות וידאו ולשדרג. מקסימום שאפשר זה לשמור על אות הוידאו.
אני בספק אם הטרנסקודר יעזור לאות הוידאו של יס. מקווה שכן.
אות וידאו שיוצא מממיר של יס, לדוגמא SVIDEO - לא תוכל לשפר ל-HD או לאות יותר טוב. כי אתה לא יכול להמציא אות וידאו ולשדרג. מקסימום שאפשר זה לשמור על אות הוידאו.
אני בספק אם הטרנסקודר יעזור לאות הוידאו של יס. מקווה שכן.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
מה שהאיש מחשבים שלך אמר נכון,
אתה לא יכול לשפר את האות עם טרנסקודר, מה שהוא עושה הוא פשוט שומר על האות ומעביר אותה דרך קומפוננט
אתה לא יכול לשפר את האות עם טרנסקודר, מה שהוא עושה הוא פשוט שומר על האות ומעביר אותה דרך קומפוננט
- tamirso
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
עפ"י מה שהרבה אנשים פה בפורום אמרו הם סיפרו שחיברו את "יס" דרך טרנסקודר והאיכות השתפרה. מה גם שעופר בעצמו אמר שזה אפשרי לעשות upscaling בעזרת המחשב.
העניין הוא שהשידור הוא ברזולוצייה נמוכה והמסך צריך למלא את החסר, רק שלפי דעתי למחשב יש חומרה הרבה יותר חזקה ולכן יכול לעשות את העבודה טוב הרבה יותר. השאלה היא האם יש תוכנות שעושות את העניין ועל כך כבר ענה "pixies" ואמר שיש תוכנה כזו.
אם מישהו פה מכיר עוד דברים שיספר לנו...
העניין הוא שהשידור הוא ברזולוצייה נמוכה והמסך צריך למלא את החסר, רק שלפי דעתי למחשב יש חומרה הרבה יותר חזקה ולכן יכול לעשות את העבודה טוב הרבה יותר. השאלה היא האם יש תוכנות שעושות את העניין ועל כך כבר ענה "pixies" ואמר שיש תוכנה כזו.
אם מישהו פה מכיר עוד דברים שיספר לנו...
-
x-dream
-
- עוסק בתחום

התוכנה הזאת נראית ממש מעניינת. לפי מה שהבנתי האות בא עם תוספות או הפרעות דיגיטליות מהממיר. התוכנה פשוט מפרידה ומשדרת את האות יותר נקי.
זה כבר נשמע הגיוני ומעניין.
אם מישהו משתמש בתוכנה הזאת אשמח לדעת - אני לא רוצה לקנות סתם כ. לכידה בלי לדעת שהתוכנה עובדת..
ד"א יש באתר של התוכנה רשימה של כרטיסים נתמכים:
http://deinterlace.sourceforge.net/card ... /index.htm
תודה,
אורי.
זה כבר נשמע הגיוני ומעניין.
אם מישהו משתמש בתוכנה הזאת אשמח לדעת - אני לא רוצה לקנות סתם כ. לכידה בלי לדעת שהתוכנה עובדת..
ד"א יש באתר של התוכנה רשימה של כרטיסים נתמכים:
http://deinterlace.sourceforge.net/card ... /index.htm
תודה,
אורי.