Pioneer-435 HDE , שאלות בנושא חיבורים איכותיים לשני ממירים
כמו שהבנתם התחדשתי לי בצעצוע pioneer435 HDE ,הצלחתי להוציא מהוט עוד ממיר דיגיטלי משופר(TOMPSON), ויש לי עוד אחד מפלסטיק ישן יותר של ערוצי זהב.
יש לי רסיבר של DENON 3801.
שאלותיי בעיקרון הן סביב החיבורים.
יש לי כבל s.video שלא חיברתי אותו עדיין
כרגע אני מצליח לראות שתי ערוצים בו זמנית כשUNPUT1 מבוסס על חיבור RGB ואני משער שאת זה מאפשר לי הממיר החדש
והישן יותר מחובר ל INPUT2 כשהחיבור הוא PAL , VIDEO ובצד הזה(ימין של המסך) אני רואה איכתי קצת פחות טוב
אשמח לשמוע קצת מידע שיוסיף לי איכות לחיבורים אם זה אפשרי למרות שהתוצאות ברגע זה הן יפות.
שאלה נוספת היא מדוע או איך אני עובר בין שני צידי המסך מבחינת הקול בלבד(כלומר ברגע מסוים שומע צד ימין ואיך אני עובר לצד שני בלי בפיכת ה INPUT . אשמחלשמוע דעות לרבות חברה שיש להם את המסך הספציפי הזה ויודעים לתת לי טיפים נוספים
תודה לכולם מראש.
יש לי רסיבר של DENON 3801.
שאלותיי בעיקרון הן סביב החיבורים.
יש לי כבל s.video שלא חיברתי אותו עדיין
כרגע אני מצליח לראות שתי ערוצים בו זמנית כשUNPUT1 מבוסס על חיבור RGB ואני משער שאת זה מאפשר לי הממיר החדש
והישן יותר מחובר ל INPUT2 כשהחיבור הוא PAL , VIDEO ובצד הזה(ימין של המסך) אני רואה איכתי קצת פחות טוב
אשמח לשמוע קצת מידע שיוסיף לי איכות לחיבורים אם זה אפשרי למרות שהתוצאות ברגע זה הן יפות.
שאלה נוספת היא מדוע או איך אני עובר בין שני צידי המסך מבחינת הקול בלבד(כלומר ברגע מסוים שומע צד ימין ואיך אני עובר לצד שני בלי בפיכת ה INPUT . אשמחלשמוע דעות לרבות חברה שיש להם את המסך הספציפי הזה ויודעים לתת לי טיפים נוספים
תודה לכולם מראש.
לאריאל בעל ה 505 HDE
אפשר לשאול איך אפשר לקבל ממיר של MAGIC וממיר HD ?
אני מבין שיש לך 2 וקנית אותם מהוט ? בכמה ?
איך אני מחבר את ה DVD כ RGB , בSETUP של הטלויזיה ?
האם כל החיבורים שלך הם ישירות לMEDIA RECIEVER או יש לך מגבר נפרד ?
אני מבין שיש לך 2 וקנית אותם מהוט ? בכמה ?
איך אני מחבר את ה DVD כ RGB , בSETUP של הטלויזיה ?
האם כל החיבורים שלך הם ישירות לMEDIA RECIEVER או יש לך מגבר נפרד ?
את המגיק עדיף לשכור בתשלום חודשי של כ50 שקל אםלא מרוצה תחזיר ולא מחייבים הלאה וכשיצא דגם חדש יותר תשדרג אליו
את HD צריךלרכוש 2000 שח מחולק ל8 תשלומים
החיבור ישירותלMEDIA RECIVER
אני לא זוכר איך עמיחי מהעולם הדיגיטלי חיבר את החבורים-אני בטוח שהוט יחברו גכ טוב כשיגיעו עם הממירים-לדעתי אם קנית טלויזיה ככ טובה ויקרה שווה להשקיע גכ בתוכן אתה רואה ובאיכותו
בHD 1 ובHOT MAGIC רואים חבל על הזמן
את HD צריךלרכוש 2000 שח מחולק ל8 תשלומים
החיבור ישירותלMEDIA RECIVER
אני לא זוכר איך עמיחי מהעולם הדיגיטלי חיבר את החבורים-אני בטוח שהוט יחברו גכ טוב כשיגיעו עם הממירים-לדעתי אם קנית טלויזיה ככ טובה ויקרה שווה להשקיע גכ בתוכן אתה רואה ובאיכותו
בHD 1 ובHOT MAGIC רואים חבל על הזמן
50 שח לכמה חודשים עבור ה מג'יק ?
שאלה נוספת האם אתה מוכן לפרט לי קצת אם שינית את האפשרויות של ה SHRAPNESS COLOUR וכולי ..?
הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושבאריאל כתב:למי יש זמן להתעסק עם HTPC ללמוד את הנושא לבנות מחשב יקר למצוא זמן להחלפות עם דיסק קשיח נייד ולחבר עשרות קטעים של קבצים עד שמקבלים סרט אחד שלם
אני רוב הזמן בעבודה ובסוף היום רוצה לשים משהו ולראות בלי כל עבודות ההכנה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יש גם את האפשרות של מכשיר בסגנון ה-JVC SRDVD100U. זה לא HTPC וזה HDTV...