חדש בענייני PS3 - כמה שאלות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Trip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #1 

יש לי הזדמנות (ואני צריך להחליט מהר) של קניית PS3 בארה"ב והבאתו לארץ.
קראתי על ההבדלים בין הגרסאות והבנתי שמבחינת נפח אני תמיד יכול להוסיף דיסק קשיח כרצוני.

האם יש סיבה להעדיף גרסת PAL או גרסת NTSC?
יש בכלל דברים כאלה ב PS3?
מה לגבי השגת משחקים חוקיים? עדיף מאתרים בחו"ל כמו שרבים פה כנראה עושים?
האם יש צורך בהתקנת צ'יפ למטרות כאלו ואחרות? זה משתלם מבחינת מלאי משחקים..?

תודה רבה!

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

שאלה: האם יש סיבה להעדיף גרסת PAL או גרסת NTSC?
תשובה: ההבדלים בין הגרסאות הם ברמת הסרטים שהן מציגות - גרסה אמריקאית תציג רק דיוידי מאיזור 1 ובלוריי שמוגבלים לאיזור A (שים לב, רוב הבלוריי לא מוגבלים איזורית כלל), לעומת גרסה אירופאית שתציג דיוידי מאיזור 2 ובלוריי מאיזור B (שוב, זאת לא מגבלה משמעותית). ברמת המשחקים, אם אתה משתמש בטלויזיה רגילה, יש מספר מצומצם של משחקים שגרסה אירופאית שלהם תעשה בעיות על קונסולה אמריקאית, אבל בכל מקרה עדיף להשיג את בגרסאות האמריקאיות של משחקים, אז זה לא באמת משנה.

ש: מה לגבי השגת משחקים חוקיים? עדיף מאתרים בחו"ל כמו שרבים פה כנראה עושים?
ת: בהחלט עדיף לקנות מאתרים בחו"ל. גרסאות אמריקאיות מזמינים בעיקר מ Play-asia.com ומ vgp.ca. גרסאות אירופאיות (לא מומלץ למשחקים שמתבססים בכבדות על תכנים להורדה בתשלום, כמו רוק בנד) מזמינים בעיקר מ shopto.net. המחירים - חצי מהארץ. אם אתה רוצה לחסוך אפילו יותר, תזמין מאיביי. מצריך טיפה (באמת טיפה) יותר מאמץ, ולרוב משתלם אפילו יותר, בעיקר במשחקים לא חדשים (אבל לא ישנים מדי, שכבר נמכרים במחירים מוזלים ומגוחכים).

ש: האם יש צורך בהתקנת צ'יפ למטרות כאלו ואחרות? זה משתלם מבחינת מלאי משחקים..?
ת: אין פריצה לפלייסטיישן 3, כך שאפילו אם היית רוצה להתקין צ'יפ, אתה לא יכול.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”