בזקינט או ג'יגניוז? מי חוסם ההורדה שלי?
כאשר התחילו ההפרעות בהורדות מג'יגניוז דרך בזקינט גם אצלי זה קרה, לא האטה נכרת, אלא פשוט חסימה טוטלית. רק יכולתי לפתור את זה דרך SSL. אז הכל חזר להיות תקין.
לפני שבועיים התקשרו משרות לקוחות של בזקינט להודיע כי בפברואר אני צריך לחדש את המינוי. ניצלתי כדי להציג את הבעיה ואז התקשרו אלי מקשרי לקוחות. הם הבטיחו כי בזקינט לא חוסם, וגם לא יכולה לחסום את ההורדות ואלי זה התא ההורדות שחוסם.
כאשר שאלתי איזה עסקה כדאית אפשר לקבל כגיימר כדי לפתור את הבעיה, הבטיחו לי גם הפקידה וגם טכנאי "בכיר" שהיא צירפה לשיחת ועידה כי אני לא צריך מסלול גיימר כדי להוריד בלי הגבלות. האמת ההכחשות נראו לי אמינות. בכל מקרה, נסיתי להוריד בלי הגנת SSL ולהפתעתי ההורדה הייתה רגילה כמעט במקסימום מהירות כל הזמן. עף זה המשי כ 10 יום ואז החסימה חזרה.
עכשיו אני מוריד עוד פעם בהגנת SSL אבל נשאלת השאילה האם ג'יגניוז יחסום ההורדה של הלקוחות כדי לגרום לנו לשלם את ה5 דולרים הנוספים עבור קוו מאובטח. למה שבזקינט שיחסמו רק הורדות מג'יגניוז ולא מאסטרווב או אחרים? זה לא נראה הגיוני. גם מפתיע שלא היו מעוניינים שאעשה מינוי במסלול גיימר.
מה דעתכם? יש איזה דרך לוודא מי אחראי לחסימה?
לפני שבועיים התקשרו משרות לקוחות של בזקינט להודיע כי בפברואר אני צריך לחדש את המינוי. ניצלתי כדי להציג את הבעיה ואז התקשרו אלי מקשרי לקוחות. הם הבטיחו כי בזקינט לא חוסם, וגם לא יכולה לחסום את ההורדות ואלי זה התא ההורדות שחוסם.
כאשר שאלתי איזה עסקה כדאית אפשר לקבל כגיימר כדי לפתור את הבעיה, הבטיחו לי גם הפקידה וגם טכנאי "בכיר" שהיא צירפה לשיחת ועידה כי אני לא צריך מסלול גיימר כדי להוריד בלי הגבלות. האמת ההכחשות נראו לי אמינות. בכל מקרה, נסיתי להוריד בלי הגנת SSL ולהפתעתי ההורדה הייתה רגילה כמעט במקסימום מהירות כל הזמן. עף זה המשי כ 10 יום ואז החסימה חזרה.
עכשיו אני מוריד עוד פעם בהגנת SSL אבל נשאלת השאילה האם ג'יגניוז יחסום ההורדה של הלקוחות כדי לגרום לנו לשלם את ה5 דולרים הנוספים עבור קוו מאובטח. למה שבזקינט שיחסמו רק הורדות מג'יגניוז ולא מאסטרווב או אחרים? זה לא נראה הגיוני. גם מפתיע שלא היו מעוניינים שאעשה מינוי במסלול גיימר.
מה דעתכם? יש איזה דרך לוודא מי אחראי לחסימה?
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
היה על זה שרשור לפני כמה שבועות, תעשה חיפוש
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ברק מנחיתים את הMTU (גודל הפאקטים שיוצאים לרשת) ולכן לא הייתי יכול להתחבר ל XBOX LIVE.
כמובן שהם הכחישו את זה ולאחר בדיקות מרובות שכללו החלפת ראוטר הגעתי למסקנה שזה הם.
עברתי לבזק בנלאומי וראה זה פלא, הבעיה נעלמה.
לא ממש קשור אבל אומר משהו לגבי כמה אמת אומרים לך נציגי השירות של ספקיות האינטרנט.
כמובן שהם הכחישו את זה ולאחר בדיקות מרובות שכללו החלפת ראוטר הגעתי למסקנה שזה הם.
עברתי לבזק בנלאומי וראה זה פלא, הבעיה נעלמה.
לא ממש קשור אבל אומר משהו לגבי כמה אמת אומרים לך נציגי השירות של ספקיות האינטרנט.
ההבדל היחיד בין גברים לילדים הוא מחיר הצעצועים
הספקיות עושות תעדוף לתעבורה, עם SSL לא ניתן
לזהות את טיב התעבורה לכן אין האטה במהירות
(זולת בעיות ניתוב אמיתיות). בכל מקרה וגם משיקולי
פרטיות SSL לדעתי פתרון טוב. אפשר להגביל בצורה
גורפת את פורט 563 שזה התחליף לפורט 80 רק עם
SSL הבעיה שאז חוסמים הרבה שירותים לגטימיים.
לזהות את טיב התעבורה לכן אין האטה במהירות
(זולת בעיות ניתוב אמיתיות). בכל מקרה וגם משיקולי
פרטיות SSL לדעתי פתרון טוב. אפשר להגביל בצורה
גורפת את פורט 563 שזה התחליף לפורט 80 רק עם
SSL הבעיה שאז חוסמים הרבה שירותים לגטימיים.