אז היום בבוקר ההזדמנות ראתה אור, הרעייה האהובה לקחה את הבנים לסבא וסבתא ואני נותרתי לבד בבית ביחד עם Max.
כפי שחלק ממכם יודעים, Blu-ray Rips לרוב מגיעים כקובץ אחד גדול של m2ts. על מנת לצפות בו במזרימדיה, אנחנו פשוט בוחרים את הקובץ הזה לצפייה וחסל, אך Max Payne מגיע כאשר הוא מחולק ללא פחות מ 25 חלקים שונים, אך זה לא ממש אמור לשנות לנו כי ה TViX 6500 מגיע עם יכולת BD Lite. אז התיישבתי לי, הפעלתי את הסרט, חיש חש הצמדתי לו תרגום מתאים בעזרת כפתור ה Function והתחלתי בצפייה.
לאחר 7.5 דקות לערך, התקיים גמגום בצפייה, החזרתי מספר שניות אחורה והגמגום ממשיך להתקיים. בדיקה מהירה עם BD Info מגלה כי בדיוק בנקודת זמן זו יש חיבור לקובץ ה m2ts הבא. בנוסף, 2 שניות אחרונות של הקובץ לא מוצגות ומתקיים דילוג ישר לקובץ ה m2ts הבא, מאוד מרגיז כאשר זה מתקיים במהלך דיאלוג כמו בסצנה בה גיליתי את זה, פשוט מפספסים משפט.
כמובן שלא ניתן לצפות בסרט בצורה כזו וחבל לי כי כבר הפעלתי את ה 6500 (נשאר לי רק 80 הפעלות של BD), אז הפעלתי את גרסת ה mkv (פסקול DTS סטנדרטי). אני יושב וצופה לי בכיף בסרט עם הרגליים למעלה ומגלה שבנקודת זמן 00:53:40 מתקיים גמגום רציני לאורך הסצינה, מחזיר אחורה, עושה Play, עובד טוב ושוב מתחיל לגמגם באותה נקודת זמן.
זה כבר ממש הרתיח אותי, במיוחד כאשר זה חזר על עצמו ב 1:03:33
איבדתי את העשתונות, זה מה שאני צריך לעבור על מנת לראות סרט בודד עם המזרימדיה שלי?
הלכתי למחשב, חיברתי את כל קבצי ה m2ts לקובץ בודד בעזרת המדריך שכתבתי לא מזמן, הדלקתי את ה A-110 וראיתי את הסרט מהתחלה, ללא הפרעות, ללא גמגומים.
לאחר ארוחת הצהריים, כאשר נרגעתי כבר (זה תמיד ככה איתי לאחר עוף בתנור), ניסיתי לשחזר את הבעיה ב 6500. גיליתי כי הרצת הסרט בגרסת ה mkv לנקודות הזמן הבעיתיות לא הניבה את הגמגום, אך כאשר מנגנים אותו מההתחלה - כן יש גמגום, כלומר משהו מצטבר איפשהו...
מסקנות:
1. לא ניתן לצפות ב Blu-ray Rips באמצעות ה 6500 כאשר הסרט מחולק למספר קבצי m2ts (אלא אם כן קיטועים ופספוס 2 שניות אחרונות מכל קובץ זה ה Fetish שלכם).
2. ה 6500 מגמגם בקובץ ה mkv בו הוא נבדק. אותו קובץ בדיוק ב A-110, תחת אותם תנאים לא גמגם.
3. פסקול Lossless כמו DTS-HD Master Audio אשר מדליק את הנורית ברסיבר תורם להנאה מהסרט
4. תמיכה שימושית ב BD Lite מחייבת Background Loading, אחרת היכולת לא שווה הרבה.
5. רעייתי האהובה צריכה ללכת יותר פעמים לסבא וסבתא (עם הבנים כמובן!).
6. יש לי יותר מידי זמן פנוי בשבת.
אגב, גרסת ה mkv למי שרוצה להפעיל מעבדת QA בבית ויש לו יותר מידי זמן:
Max.Payne.Unrated.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA
גרסת הקושחה ב 6500:
tvix_M-6x00_1.3.94.fwp