פלזמה או LCD או ליתר דיוק PHILIPS 42PLF7403 VS PIONEER 428XD
שלום לכולם
אני נמצא לפני רכישה של מסך אבל עדיין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי
הייתי כבר נעול על LCD ולאחר סקר ארוך בחרתי ב PHILIPS 42PLF7403 שלפי מה שהבנתי וראיתי הוא אחד המסכים הטובים ביותר שיש (נתונים טכניים והתרשמות בחנות)
אלא שלאחרונה (הרבה בגלל עיון בפורומים באתר) התחלתי לחשוב שעדיף לי פלזמה הפלזמה שמשכה את תשומת ליבי היא PIONEER KURO 428XD שגם אותה ראיתי וקראתי רבות והתרשמתי ממנה מאוד
הנתונים שלי הם:
3.5 מטר מרחק צפייה
80% SD
20% HD
ממיר HOT HD
הדילמה העיקרית שלי היא בHD האם בצפייה בHD ההבדל בין הPHILIPS שהיא FULLHD ל PIONEER שהיא HDREADY הוא משמעותי?
אני יודע שפלזמה עדיפה בSD שזה השימוש העיקרי שלי אבל אני מעדיף להתפשר בSD כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר בHD
תודה רבה לכל העוזרים
אני נמצא לפני רכישה של מסך אבל עדיין לא הצלחתי להחליט מה עדיף לי
הייתי כבר נעול על LCD ולאחר סקר ארוך בחרתי ב PHILIPS 42PLF7403 שלפי מה שהבנתי וראיתי הוא אחד המסכים הטובים ביותר שיש (נתונים טכניים והתרשמות בחנות)
אלא שלאחרונה (הרבה בגלל עיון בפורומים באתר) התחלתי לחשוב שעדיף לי פלזמה הפלזמה שמשכה את תשומת ליבי היא PIONEER KURO 428XD שגם אותה ראיתי וקראתי רבות והתרשמתי ממנה מאוד
הנתונים שלי הם:
3.5 מטר מרחק צפייה
80% SD
20% HD
ממיר HOT HD
הדילמה העיקרית שלי היא בHD האם בצפייה בHD ההבדל בין הPHILIPS שהיא FULLHD ל PIONEER שהיא HDREADY הוא משמעותי?
אני יודע שפלזמה עדיפה בSD שזה השימוש העיקרי שלי אבל אני מעדיף להתפשר בSD כדי לקבל את התמונה הטובה ביותר בHD
תודה רבה לכל העוזרים
Re: פלזמה או LCD או ליתר דיוק PHILIPS 42PLF7403 VS PIONEER 4
ממרחק צפיה כזה על מסך 42 אינץ' לא תוכל להבחין בהבדלי רזולוציה בין FullHD ל HDReady כך שזה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך.
יש לי את הפיוניר והיא באמת נותנת תמונה יוצאת מן הכלל בשידורי SD, החסרון היחידי שנתקלתי בו הוא שבשידורי ספורט התמונה קצת נמרחת, כנראה בגלל תדר תצוגה לא מספיק גבוה, כך שאם אתה צופה הדוק של כדורגל או כדורסל תשקול LCD.
יש לי את הפיוניר והיא באמת נותנת תמונה יוצאת מן הכלל בשידורי SD, החסרון היחידי שנתקלתי בו הוא שבשידורי ספורט התמונה קצת נמרחת, כנראה בגלל תדר תצוגה לא מספיק גבוה, כך שאם אתה צופה הדוק של כדורגל או כדורסל תשקול LCD.
Re: פלזמה או LCD או ליתר דיוק PHILIPS 42PLF7403 VS PIONEER 4
בד"כ זה הפוךDobovic כתב:ממרחק צפיה כזה על מסך 42 אינץ' לא תוכל להבחין בהבדלי רזולוציה בין FullHD ל HDReady כך שזה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך.
יש לי את הפיוניר והיא באמת נותנת תמונה יוצאת מן הכלל בשידורי SD, החסרון היחידי שנתקלתי בו הוא שבשידורי ספורט התמונה קצת נמרחת, כנראה בגלל תדר תצוגה לא מספיק גבוה, כך שאם אתה צופה הדוק של כדורגל או כדורסל תשקול LCD....
בניגוד לLCD אחרות בSD אבל לא לסבול ואפילו להנות מהתמונה שלה. וכמובן בHD...
תזכור גם שאם אתה מתכנן לחבר מחשב,XBOX או PS3 - רק LCD. אבל גם הפיוניר מסך מעולה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הפיליפס עדיפה בהרבה.
שידורי HD מאוד רחוקים מלהפוך לסטנדרט בישראל, הערוצים המסחריים 2 ו 10 בקשיים כלכליים וגם חברות הכבלים בקשיים ולא נראה שהן הולכות להשקיע בזה בזמן הקרוב.laad כתב:בדרך כלל קונים טלויזיה למספר שנים. יש לך כבר ממיר HD, מה שאומר שהצפיה ב-HD תלך ותגדל. ללא ספק, הפיליפס עדיפה....
זה יכול לקחת 5 שנים ואפילו יותר, ככה שהבחירה בסמך שנותן תמונה יפה בשידורי SD היא פשוט קריטית. מסכי LCD ברזולוציה 1920x1080 נותנים תמונה מכוערת בשידורי SD, לא טובה ולא סבירה, פשוט מכוערת.
שכחתי לציין, אם למישהו היה ספק, שהתמונה בשידורי HD על מסך הפיוניר פשוט עוצרת נשימה. יש פה בפורום ביקורת מאוד מעמיקה על המסך הזה של אחד בשם עופר, כדאי לקרוא.Dobovic כתב:שידורי HD מאוד רחוקים מלהפוך לסטנדרט בישראל, הערוצים המסחריים 2 ו 10 בקשיים כלכליים וגם חברות הכבלים בקשיים ולא נראה שהן הולכות להשקיע בזה בזמן הקרוב.laad כתב:בדרך כלל קונים טלויזיה למספר שנים. יש לך כבר ממיר HD, מה שאומר שהצפיה ב-HD תלך ותגדל. ללא ספק, הפיליפס עדיפה....
זה יכול לקחת 5 שנים ואפילו יותר, ככה שהבחירה בסמך שנותן תמונה יפה בשידורי SD היא פשוט קריטית. מסכי LCD ברזולוציה 1920x1080 נותנים תמונה מכוערת בשידורי SD, לא טובה ולא סבירה, פשוט מכוערת....
כנראה שאתה מכליל את זה על מותגי מדבקה,כי מה שאמרת עכשיו פשוט שטויות.Dobovic כתב:שידורי HD מאוד רחוקים מלהפוך לסטנדרט בישראל, הערוצים המסחריים 2 ו 10 בקשיים כלכליים וגם חברות הכבלים בקשיים ולא נראה שהן הולכות להשקיע בזה בזמן הקרוב.laad כתב:בדרך כלל קונים טלויזיה למספר שנים. יש לך כבר ממיר HD, מה שאומר שהצפיה ב-HD תלך ותגדל. ללא ספק, הפיליפס עדיפה....
זה יכול לקחת 5 שנים ואפילו יותר, ככה שהבחירה בסמך שנותן תמונה יפה בשידורי SD היא פשוט קריטית. מסכי LCD ברזולוציה 1920x1080 נותנים תמונה מכוערת בשידורי SD, לא טובה ולא סבירה, פשוט מכוערת....
גם מניסיון אני אומר וגם מהרבה אנשים שמעתי שבהשוואה לLCD אחרות הפיליפס נותנת תמונה נהדרת בSD.
עכשיו עוד דבר שאני חושב עליו :
בשביל מה אנחנו קונים טלוויזיה כל כך יקרה?
ציוד כל כך משוכלל ויקר?
בשביל HD.
הרי לSD בכל מקרה CRT היה נותן את התוצאה ההטובה ביותר.
אחרי שאמרתי את זה,אני הייתי הולך על הפיליפס [ושלא תדאג,יש לה אחלה תמונה בSD]
אני חושב שקונים טלוויזיה בשביל לראות טלוויזיהamitgba כתב:כנראה שאתה מכליל את זה על מותגי מדבקה,כי מה שאמרת עכשיו פשוט שטויות.Dobovic כתב:שידורי HD מאוד רחוקים מלהפוך לסטנדרט בישראל, הערוצים המסחריים 2 ו 10 בקשיים כלכליים וגם חברות הכבלים בקשיים ולא נראה שהן הולכות להשקיע בזה בזמן הקרוב.laad כתב:בדרך כלל קונים טלויזיה למספר שנים. יש לך כבר ממיר HD, מה שאומר שהצפיה ב-HD תלך ותגדל. ללא ספק, הפיליפס עדיפה....
גם מניסיון אני אומר וגם מהרבה אנשים שמעתי שבהשוואה לLCD אחרות הפיליפס נותנת תמונה נהדרת בSD.
עכשיו עוד דבר שאני חושב עליו :
בשביל מה אנחנו קונים טלוויזיה כל כך יקרה?
ציוד כל כך משוכלל ויקר?
בשביל HD.
הרי לSD בכל מקרה CRT היה נותן את התוצאה ההטובה ביותר.
אחרי שאמרתי את זה,אני הייתי הולך על הפיליפס [ושלא תדאג,יש לה אחלה תמונה בSD]...
לי התמונה בפיוניר נראתה הרבה יותר טוב מבפיליפס, גם ב SD וגם ב HD, אבל על טעם ועל ריח...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

השם פיוניר לא עושה את המוצר טוב יותר.
ההבדלים בין התמונה של 2 המסכים ענק וכאשר מעמידים אותם אחד ליד השני רואים בבירור שהפיליפס עולה על הדגם הנ"ל
בכל פרמטר למרות שזה פיוניר שזאת חברה מצויינת
ההבדלים בין התמונה של 2 המסכים ענק וכאשר מעמידים אותם אחד ליד השני רואים בבירור שהפיליפס עולה על הדגם הנ"ל
בכל פרמטר למרות שזה פיוניר שזאת חברה מצויינת
תגידי לי,האמת נרשמת לפורום רק בשביל להשמיץ את אלקטרה בכל הודעה שלך?guy11 כתב:הפיוניר ללא ספק.אתה תראה טוב יותר בפלזמה מאשר בכל LCD,בכל פרמטר.בלי קשר לאחריות הגרועה של אלקטרה.
יש באתר סקירה על הפיוניר הזאת,מציע לך לקרוא אותה....
אני כבר אחשוב שאתה אובססיבי לגביה
מסכים עם מה שכתבו הודעה מעליי,ותתחשב גם שאפשר להשיג את הפיליפס ב1K פחות מהפיוניר [סביבות 8..]
כן,זאת הסיבה בדיוק.אתה לא חייב לקרוא את ההודעות שלי.amitgba כתב:תגידי לי,האמת נרשמת לפורום רק בשביל להשמיץ את אלקטרה בכל הודעה שלך?guy11 כתב:הפיוניר ללא ספק.אתה תראה טוב יותר בפלזמה מאשר בכל LCD,בכל פרמטר.בלי קשר לאחריות הגרועה של אלקטרה.
יש באתר סקירה על הפיוניר הזאת,מציע לך לקרוא אותה....
אני כבר אחשוב שאתה אובססיבי לגביה![]()
מסכים עם מה שכתבו הודעה מעליי,ותתחשב גם שאפשר להשיג את הפיליפס ב1K פחות מהפיוניר [סביבות 8..]...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

המחיר של המסך ירד.
בשקם אלקטריק תוכל לקבל ב7500 ואם תגיד להם שבאולסייל נותנים לך ב7000 וזה נכון אוליי יורידו עוד קצת
בשקם אלקטריק תוכל לקבל ב7500 ואם תגיד להם שבאולסייל נותנים לך ב7000 וזה נכון אוליי יורידו עוד קצת
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

סליחה.
42" דגם 7603 במחיר 7500.
47" רכש משהו מהאתר ב10 אלף באולסייל
42" דגם 7603 במחיר 7500.
47" רכש משהו מהאתר ב10 אלף באולסייל