מבקש עזרה לגבי HDREADY וFULLHD(קצת סדר בבלאגן)
בזמן האחרון אני קורה הרבה מאמרים גם במגזינים לגבי HDREADY וFHD ואני רוצה קצת מהמומחים כאן עזרה לגבי זה.
מה יותר טוב מבין השניים בסופו של דבר? האם יש הבדל? יש תשובה נחרצת וחד משמעית?
אשמח אם תעזרו לי
(נ.ב קראתי את המאמרים פה הם מאוד מפורטים אבל עדיין זה רק נתן לי מידע ולאו דווקא תשובה מה יותר טוב כדי שבעתיד בקניית טלויזיה LCD אני אדע מה באמת יותר טוב)
אשמח אם תעזרו לי
(נ.ב קראתי את המאמרים פה הם מאוד מפורטים אבל עדיין זה רק נתן לי מידע ולאו דווקא תשובה מה יותר טוב כדי שבעתיד בקניית טלויזיה LCD אני אדע מה באמת יותר טוב)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שבעתיד תהיה לך בעיה, רוב המסכים כבר יהיו FHD. הפרש המחירים כבר באמת לא מעניין. מסך 42 FHD עולה היום חצי ממה שעלה HD ready לפני שנה, שנתיים (בערך, לא חישבתי בדיוק).
יש כל כך הרבה משתנים שמשפיעים על איכות הצפיה, תקנה את המסך הטוב ביותר שאתה תוכל בתקציב שלך, משם תמשיך הלאה.
יש כל כך הרבה משתנים שמשפיעים על איכות הצפיה, תקנה את המסך הטוב ביותר שאתה תוכל בתקציב שלך, משם תמשיך הלאה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שאתה צריך לחדד את השאלות שלך - כי הן לא בדיוק מובנות..naor56 כתב:בזמן האחרון אני קורה הרבה מאמרים גם במגזינים לגבי HDREADY וFHD ואני רוצה קצת מהמומחים כאן עזרה לגבי זה.
אשמח אם תעזרו לי
(נ.ב קראתי את המאמרים פה הם מאוד מפורטים אבל עדיין זה רק נתן לי מידע ולאו דווקא תשובה מה יותר טוב כדי שבעתיד בקניית טלויזיה LCD אני אדע מה באמת יותר טוב)...
באופן אידיאלי - FHD יותר מHDREADY
זה פשוט נותן איכות תמונה (פוטנציאלית) יותר גבוהה.
(בFHD יש 1080 שורות ו 1980 טורים, בHDR - 720 שורות ורק 1280 טורים)
כמו מצלמה עם 2MP לעומת 3MP... - בהנחה וכל שאר החלקים במצלמה זהים - ה3MP תהיה יותר טובה - התמונה תהיה עם יותר פרטים וניתן יהיה להגדיל אותה יותר.
כשקונים רכיבים זה כבר דבר אחר ומאוד תלוי במה אתה מתכוון לעשות עם זה.
בגלל איכות שידורי הSD (יס/הוט) דווקא ברוב המקרים טלויזיות HDR יתנו תמונה טובה יותר מFHD.. (אבל זה תלוי בטיב מעבד התמונה ופרטים נוספים).
בקיצור - כדאי שתשאל מה בדיוק אתה רוצה לדעת. אם זו סתם התעניינות - אז התשובה לעיל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הייתי ממשיך בדיון אבל כל עוד פותח השרשור ל מסביר מה הוא רוצה - זה נראה לי חסר טעם