PV80 vs 5080
שלום,
אני מתלבט בין המסכים בגודל 50",
מרחק הצפייה הוא עד 3.5 מ' (לרוב פחות)
תכנים: כ-70% SD (ממיר yesHD)
30% PS3
את הפיוניר אני יכול לקבל ב-14K (מכירים ביותר זול?) ואת הפנאסוניק ב-9K.
אני חייב להגיד שממבט בחנות, לא התרשמתי מהבדל בתמונה שהיה שווה את ההפרש במחיר, מה שכן ראיתי רק SD והפנסוניק בתצוגה הייתה 42. איכות הבניה והתחושה הכללית מהפיוניר היא ללא תחרות. אבל בסוף זה מותג ואני לא בטוח עד כמה זה שווה את ההפרש בתשלום. בגלל השימוש ב-PS3 המוכר המליץ על הפיוניר כי בפנסוניק לדבריו יש סיכוי גדול יותר לצריבה והאחריות לא עוזרת במצב כזה.
עוד דבר שמאוד חשוב לי כי נכוויתי ממנו בעבר הוא השירות, אשמח ךלשמוע על הנסיון שיש לכם עם ט.ר ויורוקום.
אז מה אתם אומרים?
אני מתלבט בין המסכים בגודל 50",
מרחק הצפייה הוא עד 3.5 מ' (לרוב פחות)
תכנים: כ-70% SD (ממיר yesHD)
30% PS3
את הפיוניר אני יכול לקבל ב-14K (מכירים ביותר זול?) ואת הפנאסוניק ב-9K.
אני חייב להגיד שממבט בחנות, לא התרשמתי מהבדל בתמונה שהיה שווה את ההפרש במחיר, מה שכן ראיתי רק SD והפנסוניק בתצוגה הייתה 42. איכות הבניה והתחושה הכללית מהפיוניר היא ללא תחרות. אבל בסוף זה מותג ואני לא בטוח עד כמה זה שווה את ההפרש בתשלום. בגלל השימוש ב-PS3 המוכר המליץ על הפיוניר כי בפנסוניק לדבריו יש סיכוי גדול יותר לצריבה והאחריות לא עוזרת במצב כזה.
עוד דבר שמאוד חשוב לי כי נכוויתי ממנו בעבר הוא השירות, אשמח ךלשמוע על הנסיון שיש לכם עם ט.ר ויורוקום.
אז מה אתם אומרים?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא ארבה במילים אבל אני מאד מרוצה מיבואן פיוניר ט.ר אלקטרו סטריאו בע"מ

גם על השרות של יורוקום יש הרבה מילים חמות פה באתר.
אני מאמין שאם יבחנו באופן מקצועי למשל את שני המסכים,אז הפיוניר תיקח בגדול.השאלה אם שווה לך לשלם 5K יותר.
היה אתמול ארוע של מכירת מסכי פיוניר,חבל שפיספסת כי אולי היו מחירים אטרקטיבים (בינתיים אף אחד לא רשם פה בכמה הוא רכש שם מסך אם בכלל).
בכל מקרה גם הפנסוניק לא רעה בכלל.
אני מאמין שאם יבחנו באופן מקצועי למשל את שני המסכים,אז הפיוניר תיקח בגדול.השאלה אם שווה לך לשלם 5K יותר.
היה אתמול ארוע של מכירת מסכי פיוניר,חבל שפיספסת כי אולי היו מחירים אטרקטיבים (בינתיים אף אחד לא רשם פה בכמה הוא רכש שם מסך אם בכלל).
בכל מקרה גם הפנסוניק לא רעה בכלל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לך .
השאלה אם הפיוניר חדשה . למה לפי מה שאני בדקתי אין יותר מהדגם 5080 חדש .
לדעתי הפיוניר אם אתה מקבל מוצר חדש אני הייתי הולך על הפיוניר . קח בחשבון קניית זוג רמקולים לפיוניר .
אל תזלזל במחיר של הרמקולים זה פשוט חובה .
אני אישית ראיתי את הפיוניר 5080 לדעתי פלזמה redy הכי טובה שיש במחיר שלה .
השאלה אם הפיוניר חדשה . למה לפי מה שאני בדקתי אין יותר מהדגם 5080 חדש .
לדעתי הפיוניר אם אתה מקבל מוצר חדש אני הייתי הולך על הפיוניר . קח בחשבון קניית זוג רמקולים לפיוניר .
אל תזלזל במחיר של הרמקולים זה פשוט חובה .
אני אישית ראיתי את הפיוניר 5080 לדעתי פלזמה redy הכי טובה שיש במחיר שלה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני במקומך לא הייתי מתתלבט. לאמר את האמת לא ראיתי את ה-panasonic אבל ראיתי תאת ה-PIONEER 5080 ורואים תמונה ממש מדוייקת ב-HD ורואים טוב גם ב-SD. צפיתי אצל חבר במשחק כדורגל בערוץ 10 וראו פצצה.
במיקרה הייתי ביום שישי בחנות "עולם הקולנוע" המוכר דיבר עם סוכן ט.ר. בנוכחותתי והסוכן אמר שהם מוכרים בחנות שלהם (ט.ר.) באיזור המרכז הם מוכרים עכשיו את ה-5080 וה-508 ב-11.5K
שווה לך ליבדוק.
במיקרה הייתי ביום שישי בחנות "עולם הקולנוע" המוכר דיבר עם סוכן ט.ר. בנוכחותתי והסוכן אמר שהם מוכרים בחנות שלהם (ט.ר.) באיזור המרכז הם מוכרים עכשיו את ה-5080 וה-508 ב-11.5K
שווה לך ליבדוק.
אתה מתכוון שהיבואן מוכר? או החנות שהזכרת?
בקשר לרמקולים, יש לי מערכת, ואני ממש אוהב את איך שהמסך נראה חלק, אתה עדיין ממליץ לרכוש עם רמקולים (להתכונן לעתיד) האם הרמקולים הם אך ורק לדגם זה ואם בעתיד אני כן אצטרך אותם לא יהיו לי?
וכמה הם אמורים לעלות?
בקשר לרמקולים, יש לי מערכת, ואני ממש אוהב את איך שהמסך נראה חלק, אתה עדיין ממליץ לרכוש עם רמקולים (להתכונן לעתיד) האם הרמקולים הם אך ורק לדגם זה ואם בעתיד אני כן אצטרך אותם לא יהיו לי?
וכמה הם אמורים לעלות?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

sagioto .
שלום לך .
קודם כל זה יחסוך לך להדליק את המערכת לכל פעולה של ציפיה בסיסית .
דבר שני מניסיון מה אתה עושה עם הרסיבר שלך נכנס לתיקון הכי קטן . אז אתה לא רואה טלויזיה .
ובנוסף שתירצה לירכוש פשוט לא יהיה .
אגב יש לרמקולים האלה סאונד מדהים.
שלום לך .
קודם כל זה יחסוך לך להדליק את המערכת לכל פעולה של ציפיה בסיסית .
דבר שני מניסיון מה אתה עושה עם הרסיבר שלך נכנס לתיקון הכי קטן . אז אתה לא רואה טלויזיה .
ובנוסף שתירצה לירכוש פשוט לא יהיה .
אגב יש לרמקולים האלה סאונד מדהים.
אתמול כשנסעתי באיילון ראיתי מצד מזרח שלט ענק של Pioneer - מסכי פלזמה אז אני מניח שזה זה (שלט על בניין לא פרסומת)
לגבי הרמקולים אני עם המערכת הזאת כבר 4 אולי 5 שנים וטפו טפו טפו אני משתמש בה להכל ועוד לא הייתה שניה אחת שהיא לא עבדה, בטוח שזה לא רמקולים סאנדרטים שמתאימים לכל מסכי פיוניר (סה"כ העיצוב של המסכים הוא די זהה)
לגבי הרמקולים אני עם המערכת הזאת כבר 4 אולי 5 שנים וטפו טפו טפו אני משתמש בה להכל ועוד לא הייתה שניה אחת שהיא לא עבדה, בטוח שזה לא רמקולים סאנדרטים שמתאימים לכל מסכי פיוניר (סה"כ העיצוב של המסכים הוא די זהה)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

sagioto שלום לך .
גם אני מחפש מסך של פיוניר 5080 אבל לא הצלחתי למצא חנות שיש לה את המוצר .
אולי תוכל להדריך אותי לאיזה חנות שאתה מכיר שיש לה מסך חדש.
גם אני מחפש מסך של פיוניר 5080 אבל לא הצלחתי למצא חנות שיש לה את המוצר .
אולי תוכל להדריך אותי לאיזה חנות שאתה מכיר שיש לה מסך חדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
5080 זה הדור הקודם של המסכים, מה שנשאר זה בעיקר מוצרים מעודפים או תצוגות.
ה-50PY800 הוא המקביל של ה-LX5080. וה-50PV80 הוא המקבילה של ה-5080 הרגילה.
הניגודיות של המסכים דומה בין הדור של ה-5080 לסדרה -8XX (סדרה 11) של פנסוניק.
מבחינת יכולות כיול, ה-5080 כוללת יותר אפשרויות, ה-PV80 וה-PY800 נותנים רק כיול בסיסי.
יתרון אחד שיש בסדרה האחרונה של פנסוניק אל מול פיוניר זה הוספת 100HZ שלא קיים גם בדור האחרון של פיוניר.
כך שלכל אחד יתרון בנקודה אחרת.
ה-50PY800 הוא המקביל של ה-LX5080. וה-50PV80 הוא המקבילה של ה-5080 הרגילה.
הניגודיות של המסכים דומה בין הדור של ה-5080 לסדרה -8XX (סדרה 11) של פנסוניק.
מבחינת יכולות כיול, ה-5080 כוללת יותר אפשרויות, ה-PV80 וה-PY800 נותנים רק כיול בסיסי.
יתרון אחד שיש בסדרה האחרונה של פנסוניק אל מול פיוניר זה הוספת 100HZ שלא קיים גם בדור האחרון של פיוניר.
כך שלכל אחד יתרון בנקודה אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ה-5080 הוא דור קודם, הניגודיות של ה-5080 די דומה ל-PV80.
לגבי 24FPS, יש לשניהם, אם אני זוכר נכון (ל-PV80 בטוח יש).
לגבי 24FPS, יש לשניהם, אם אני זוכר נכון (ל-PV80 בטוח יש).