העברת SOUND מיציאת DVI לLCD HDMI בכרטיס של ATI
שלום...
ברשותי מסך LCD של LG 32".
קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI
קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI
רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND??
נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4670 של MSI
תודה רבה לעוזרים.
ברשותי מסך LCD של LG 32".
קראתי באתר שחלק מהכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם SOUND מיציאת ה DVI
קניתי מתאם מDVI ל HDMI וחיברתי את הטלויזיה למחשב עם כבל HDMI HDMI
רציתי לשאול איך אני מגדיר שהכרטיס מסך יוציא לטלויזיה SOUND??
נ.ב הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4670 של MSI
תודה רבה לעוזרים.
איך יעזור לו המתאם ?? הרי בכל מקרה היציאה מהכרטיס שלו היא DVI שכידוע (לי לפחות...) מוציאה רק אות וידאו ?? אפשר לייצר יש מאיין ??סתם מתאם לא יעבוד, היית אמור לקבל מתאם של ATI עם הכרטיס, תשיג אחד כזה אם לא קיבלת ואז תחזור....
הכרטיסים של ATI מסוגלים להוציא גם אודיו בעזרת המתאם שלהם.אופיר28 כתב:איך יעזור לו המתאם ?? הרי בכל מקרה היציאה מהכרטיס שלו היא DVI שכידוע (לי לפחות...) מוציאה רק אות וידאו ?? אפשר לייצר יש מאיין ??סתם מתאם לא יעבוד, היית אמור לקבל מתאם של ATI עם הכרטיס, תשיג אחד כזה אם לא קיבלת ואז תחזור.......
רשמתי כבר תגובה שאני לא יודע מה קרה לה, אבל תנסה למצוא בעוד חנויות או ממישהו שיש לו כרטיס מהסדרות החדשות 3 ו-4 ולא משתמש במתאם שלו, או במקרה הכי גרוע תזמין מEbay, יעלה לך משהו כמו 40 שקל כולל משלוח.
קצת סדר בבלאגן
על ה ATI מסדרת ה HD4XXX קיים כרטיס קול עליו
אך ורק בעזרת המתאם שבא עם הכרטיס ניתן בעזרתו ו כבל HDMI HDMI להעביר גם סאונד צריך להוריד את הדיברים החדשים של REALTEK HDMI ולכוון שהם היו הDEFAULT
בחיבור לטלויזיה בדכ לא תהיה בעיה ברגע שתנסה להתחבר לרסיבר אז מתחיל הבלאגן
אבל זה כבר לפעם אחרת.
על ה ATI מסדרת ה HD4XXX קיים כרטיס קול עליו
אך ורק בעזרת המתאם שבא עם הכרטיס ניתן בעזרתו ו כבל HDMI HDMI להעביר גם סאונד צריך להוריד את הדיברים החדשים של REALTEK HDMI ולכוון שהם היו הDEFAULT
בחיבור לטלויזיה בדכ לא תהיה בעיה ברגע שתנסה להתחבר לרסיבר אז מתחיל הבלאגן
אבל זה כבר לפעם אחרת.
אוקי... אז לפי מה שהבנתי עד כה, כל מה שאני צריך לעשות זה להשיג מתאם של ATI מ DVI ל HDMI ולהוריד דרייברים שרשמת?
לא צריך לחבר את הכרטיס מסך לכרטיס קול?
ואיפה אני יכול להשיג כזה מתאם? אתה מכיר אולי אישהיא חנות ספיציפית או משהו?
תודה רבה לכולם על התגובות !!
לא צריך לחבר את הכרטיס מסך לכרטיס קול?
ואיפה אני יכול להשיג כזה מתאם? אתה מכיר אולי אישהיא חנות ספיציפית או משהו?
תודה רבה לכולם על התגובות !!
כרגע יש לך שתי כרטיסי קול אחד הרגיל שכרגע הוא זה שמוגדר להשניע את הסאונד אתה צריך להחליף את זה שההכרטיס קול שנמצא על הכרטיס מסך היה זה שמוגדר
קליק ימני על הציור של הרמקול שנמצא בצד ימין למטה -> בחירה ב PLAY BACK DEVICES -> ובחירה ב HDMI
לאן הכבל HDMI מתחבר טלויזיה או רסיבר ?
קליק ימני על הציור של הרמקול שנמצא בצד ימין למטה -> בחירה ב PLAY BACK DEVICES -> ובחירה ב HDMI
לאן הכבל HDMI מתחבר טלויזיה או רסיבר ?