מחפש אייפון 3G שהוא SIM FREE 16G
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא משנה לי לבן או שחור...
ולא - לא קרה כלום לאייפון שלי, זה למישהו קרוב אלי שזקוק נואשות לאייפון ולא הוא ילך לרכוש איזה LG או סוני אריקסון או משהו מהסגנון הזה (חס ושלום...) ...
ולא - לא קרה כלום לאייפון שלי, זה למישהו קרוב אלי שזקוק נואשות לאייפון ולא הוא ילך לרכוש איזה LG או סוני אריקסון או משהו מהסגנון הזה (חס ושלום...) ...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
Yellowsn0w כבר לא עובד עם גרסת baseband שמגיעה עם העדכון האחרון של Apple.kingshoko כתב:היי עופר,
היום כבר אפשר תוכנתית להפוך כל אייפון ל simfree...
תרחיב את מעגל החיפושים שלך גם לאייפונים שהם לא כאלו.
התקנה פשוטה מהcydia ואתה מסודר.
בהצלחה....
אפשר לפרוץ אך לא unlock.
לא ממליץ לרכש מכשיר נעול בזמן הקרוב עד שלא יוציאו עדכון (עם בכלל).
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש לנו לוחות בשביל זהoferlaor כתב:לא משנה לי לבן או שחור...
ולא - לא קרה כלום לאייפון שלי, זה למישהו קרוב אלי שזקוק נואשות לאייפון ולא הוא ילך לרכוש איזה LG או סוני אריקסון או משהו מהסגנון הזה (חס ושלום...) ......
יש הרבה בלוחות של יד שנים לא?
האמת גם אני מתלבט בין האייפון ל HTC HD
אור שפע ואהבה
אני גם מחפש... אבל לדעתי בארץ המחירים בשמייםoferlaor כתב:לא משנה לי לבן או שחור...
ולא - לא קרה כלום לאייפון שלי, זה למישהו קרוב אלי שזקוק נואשות לאייפון ולא הוא ילך לרכוש איזה LG או סוני אריקסון או משהו מהסגנון הזה (חס ושלום...) ......
למשל לקוח שלי הוא הבעלים של החנות הזאת
http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid ... 2&Cat2ID=0
הוא יכול להשיג הכל אבל לא ימכור לי במחירים של ארה"ב
אם תמצא משהו אטרקטיבי בארה"ב או אירופה תודיע
תודה
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כבר הוציאו עידכון שעובד עם ה baseband החדש בגירסה החדשה.yaronkle כתב:Yellowsn0w כבר לא עובד עם גרסת baseband שמגיעה עם העדכון האחרון של Apple.kingshoko כתב:היי עופר,
היום כבר אפשר תוכנתית להפוך כל אייפון ל simfree...
תרחיב את מעגל החיפושים שלך גם לאייפונים שהם לא כאלו.
התקנה פשוטה מהcydia ואתה מסודר.
בהצלחה....
אפשר לפרוץ אך לא unlock.
לא ממליץ לרכש מכשיר נעול בזמן הקרוב עד שלא יוציאו עדכון (עם בכלל)....
למה לא לעבוד עם yellowsnow?
עובד מצויין.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
לפי הפרסום של dev team אין עדיין גרסת yellowsn0w שעובדת עם גרסת ה- baseband שיצאה לפני מספר ימים.
Yellowsn0w will NOT work with the baseband version (02.30.03) that is present in the recent 2.2.1 update. If you want to use Yellownsn0w you will need to create and restore using a custom .ipsw that will allow you to update safely to 2.2.1 without applying the 02.30.03 baseband update. You’ll then have a 3G iPhone running 2.2.1 with an older baseband version that is still vulnerable to yellowsn0w, following these steps ensures that yellowsn0w will still operate.
http://blog.iphone-dev.org/
אשמח לקבל עדכון או לינק שמראה אחרת (גם אני על הגדר).
Yellowsn0w will NOT work with the baseband version (02.30.03) that is present in the recent 2.2.1 update. If you want to use Yellownsn0w you will need to create and restore using a custom .ipsw that will allow you to update safely to 2.2.1 without applying the 02.30.03 baseband update. You’ll then have a 3G iPhone running 2.2.1 with an older baseband version that is still vulnerable to yellowsn0w, following these steps ensures that yellowsn0w will still operate.
http://blog.iphone-dev.org/
אשמח לקבל עדכון או לינק שמראה אחרת (גם אני על הגדר).