התחדשתי בסמסונג 50A450 התמונות בפנים
כבר כמה שנים אני מפנטז על להיכנס לעולם הHD אחרי שהפורום הזה הכניס אותי לעולם הקולנוע הביתי ואיתו גם נדבקתי במחלת השדרגת הנפוצה בפורום.
אך כיוון שגרתי עם חברתי בדירה שכורה והרבה כסף לא היה לנו דחיתי את חלום המסך הרחב לעתיד.
ובכן אני שמח להודיע שהעתיד כבר כאן! חברתי כבר עברה לסטטוס אשתי ועברנו לדירה משלנו.
עם המעבר החלטנו גם לשדרג את הסלון שלנו שהיה מורכב משאריות ריהוט של בני משפחה והתחדשנו עם סלון חדש, כיוון שהכל נהיה חדש פתאום זה היה חובה לקנות גם מסך חדש.
אני תכננתי על פלאסמה (כיוון שרוב הצפיה שלנו היא דרך ממיר יס) בגודל 42 בגלל העלות.
אך כשראיתי את ה50 זה היה אהבה ממבט ראשון, התקציב תפח ללא התנגדות מהאישה והסמסונג הובאה אחר כבוד לבית. ניצלנו את המבצע שהיה אז וקיבלנו איתה גם מסך 22 אינטש לחדר שינה.
בינתיים רואה HD דרך המחשב הישן שהפך להיות HTPC חלש אך בעתיד אני מתכנן לקנות סטרימר.
רואים נפלא דרך הממיר (3100) ובכלל אני מאוד מרוצה מהמסך.
השתדלתי להוריד את הפלאש בתמונות אך זה לא כל כך הצליח....
אך כיוון שגרתי עם חברתי בדירה שכורה והרבה כסף לא היה לנו דחיתי את חלום המסך הרחב לעתיד.
ובכן אני שמח להודיע שהעתיד כבר כאן! חברתי כבר עברה לסטטוס אשתי ועברנו לדירה משלנו.
עם המעבר החלטנו גם לשדרג את הסלון שלנו שהיה מורכב משאריות ריהוט של בני משפחה והתחדשנו עם סלון חדש, כיוון שהכל נהיה חדש פתאום זה היה חובה לקנות גם מסך חדש.
אני תכננתי על פלאסמה (כיוון שרוב הצפיה שלנו היא דרך ממיר יס) בגודל 42 בגלל העלות.
אך כשראיתי את ה50 זה היה אהבה ממבט ראשון, התקציב תפח ללא התנגדות מהאישה והסמסונג הובאה אחר כבוד לבית. ניצלנו את המבצע שהיה אז וקיבלנו איתה גם מסך 22 אינטש לחדר שינה.
בינתיים רואה HD דרך המחשב הישן שהפך להיות HTPC חלש אך בעתיד אני מתכנן לקנות סטרימר.
רואים נפלא דרך הממיר (3100) ובכלל אני מאוד מרוצה מהמסך.
השתדלתי להוריד את הפלאש בתמונות אך זה לא כל כך הצליח....
-
-
-
- תמונה של הספה והרמקולים האחוריים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
קודם כל תתחדש .
גם אני בעלים של אותו מסך מדהים SAMSUNG PS50A450 אני מאוד מרוצה ממנו לדעתי המסך הטוב ביותר שיש כיום בשוק . גם מסכים יקרים יותר ממנו לא מיתקרבים אליו .
יש לא מעבד 18 ביט הכי מיתקדם בעולם . בנוסף יש לו מעבד יחודי שנקרא DNIe שהוא מצופף פיקסלים פי שישה . המעבד הזה נכנס לפעולה רק במצב של דיינמיק .
ותוכל להנות ממנו בשידורים של יס בצורה הכי טובה .
אז תהנה ואם יש לך שאלות את יכול לפנות אליי ..
גם אני בעלים של אותו מסך מדהים SAMSUNG PS50A450 אני מאוד מרוצה ממנו לדעתי המסך הטוב ביותר שיש כיום בשוק . גם מסכים יקרים יותר ממנו לא מיתקרבים אליו .
יש לא מעבד 18 ביט הכי מיתקדם בעולם . בנוסף יש לו מעבד יחודי שנקרא DNIe שהוא מצופף פיקסלים פי שישה . המעבד הזה נכנס לפעולה רק במצב של דיינמיק .
ותוכל להנות ממנו בשידורים של יס בצורה הכי טובה .
אז תהנה ואם יש לך שאלות את יכול לפנות אליי ..
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ממש בדיחמין לשבת...9000es כתב: גם אני בעלים של אותו מסך מדהים SAMSUNG PS50A450 אני מאוד מרוצה ממנו לדעתי המסך הטוב ביותר שיש כיום בשוק . גם מסכים יקרים יותר ממנו לא מיתקרבים אליו .
.....
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
שום ביקורת , פשוט מאוד מצחיק לקרוא את הקביעה שלך לגבי המסך זה הכל..9000es כתב:Rino .שלום לך שרושמים את מה שכתבת .אם יש לך ביקורת נגדית את יכול לפרט. אשמח לקבל את הביקורת שלך ....
המסך הוא טוב ללא כל ספק אבל "הכי טוב שיש היום בשוק" ממש לא!!!!
אולי בהשוואה למסכים ברמה דומה של תקציב \ רזולוצייה וכדו....
אתה אומר : "גם מסכים יקרים יותר ממנו לא מתקרבים אליו "
ראית לידו מסכים כמו פנסוניק או פיוניר שמשאירים לו אבק?
עניין של ניסוח הדברים זה הכל
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
.Rino שלום לך .
הכוונה שלי הייתה שבחתך המחירים שלו אין מסך שיתן לך טכנולוגיה טובה ממנו
לגבי המחיר ראיתי גם יקרים ממנו שלו מיתקרבים אליו .
ובטח שלו היתכוונתי לפיוניר .שעולה פי שלוש ממנו .
ובטח שלו היתכוונתי לפיוניר .שעולה פי שלוש ממנו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
העניין נשקל והוחלט פה אחד להשאירו על המעמד, ככה אנחנו מרוויחים עוד כמה סנטימטריםguy11 כתב:תתחדש ותהנה!!![]()
לפי איך שנראה מהתמונות,יש לך מזל שלא לקחת 42" כי זה היה בהחלט קטן מידי עבורך.
תשקול תליה על על הקיר בתוספת חציבה קטנה,זה ישדרג את כל העניין....
אם בעתיד נרצה לגוון ולשנות אז תמיד אפשר לתלות....
9000es כתב:.Rino שלום לך .
ובטח שלו היתכוונתי לפיוניר .שעולה פי שלוש ממנו ....
לפחות תוסיף לדעתי, כך לא יהיה לאף אחד מה להגיד
מדהים אותי כל פעם מחדש שאנשים מתאהבים במה שהם קונים ומנסים לשכנע
את עצמם שזה הכי טוב.