ביקורת על "מדריך לתיקון ה- XBOX360"

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

הלך ה XBOX, מה עושים ? זה מה שאני חשבתי לעצמי כשגילתי 3 נורות אדומות.
האמת היא שאין הרבה ברירות, או לתת לתיקון במעבדה או לקנות חדש-הו! אז מתברר שיש אופציה ותתפלאו היא לא כזאת מסובכת.
החלטתי להיכנס לתוך הרפתקאה של תיקון ה XBOX בצורה מקצועית. אחרי חיפושים ובדיקות החלטתי לקנות מ EBAY ערכה.

החלטתי לרכוש מ 360_parts_n_accessories ערכה שכוללת:
*ברגים, טבעות מתכת, טבעות פלסטיק
*משחה טרמית איכותית
*מפתחות מיוחדים(מברגונים קטנים) לפתיחת ה XBOX כולל כלי מיוחד לפתיחת חיצונית.
*נוזלים לניקוי של שאריות המשחה הטרמית הישנה
*וקסמי אוזניים.
חוץ מזה, כמובן שמקבלים מדריך מפורט מלווה בעשרות תמונות והוראות ברורות מה צריך לעשות שלב אחרי שלב.
הערכה הזאת כולל כמעט כל מה שצריך כדי לתקן את ה XBOX, אתם צריכים להביא שפיץ פלייר ו-מברג פיליפס שבד"כ יש בכל בית.

כל העניין הערכה עלה לי 90 ש"ח כולל משלוח, אם להשוות את המחיר שלוקחות מעבדות מקצועיות על אותה עבודה בדיוק, העניין משתלם.
כן, אני יודע ניתן למצוא את כל החלקים בנפרד בארץ אבל העדפתי לקבל הכל בצורה מסודרת ומוכנה מפי אחד שמתעסק עם הדברים האלה יום יום.

אחרי שבועיים קיבלתי את החבילה-הכל היה בה בצורה ברורה ומאורגנת, את המדריך קיבלתי כקובץ PDF מיד אחרי ההזמנה ואין ספק שהוא מאוד מושקע וברור.
יש בו המון תמונות מכמה זוויות, טיפים, למה לשים לב במיוחד, שלבים וכמובן "פתרון בעיות". שימו לב, לא כל XBOX ניתן תמיד לתיקון, בין 5-10% יצטרכו להתבאס.

כל עניין תיקון ה XBOX הוא לא יותר משעה וחצי, העסק לא באמת מסובך ואני מאמין שכל מי שמבין אנגלית ויש לו ידיים טובות-יכול לבצע את המלאכה ללא כל בעיה.
פתיחת ה XBOX היא עניין פשוט, הבעיה מתחילה בפירוק ה- XCLAMP, יש איזה עניין טריקי איתם אבל ברגע שמבינים את השיטה אז הכל מסתדר. עוד דבר שיכול להיות מתסכל קצת זה ההתעסקות עם הברגים והדיסקיות הרבות שצריך לשים לב, שוב לא משהו שתשבו עליו שעות ותדפקו את הראש בקיר.
לא נתקלתי בשום בעיה יוצאת דופן או במשהו לא ברור, יחסית הכל הלך חלק.

לאחר השלב האחרון של חימום ה XBOX הייתי סקפטי, הכל הלך יחסית חלק, עדיין מופיעות לי 3 נורות אדומות ולאחר מכן בגלל "חימום יתר" (חלק מהשלבים) 2 נורות אדומות, אם אני אתן עכשיו לXBOX להתקרר זה יעבוד ?! אז כן! ה XBOX תוקן ועובד מי יודע לכמה זמן ובכל זאת אל שמחפשים אלטרנטיבה זולה, מאתגרת ומעניינת אני ממליץ על תיקון ה XBOX בצורה עצמית-יש תחושת סיפוק אדירה אחרי שאתה משלים את התיקון.

הנה הסיכום במספרים:
תהליך הקנייה-9! פשוט מאוד, EBAY ו PAYPAL-יותר פשוט מזה היה לקנות ערכה שכזאת בארץ וזה אפילו מעלה לי רעיון
מחיר-9! סביר ביותר, אם הייתי קונה את כל החומרים בעצמי זה היה יוצא 50 ש"ח ועוד יש את עניין המשלוח.
זמן אספקה-7!, שבועיים זה קצת מוגזם אפילו שזה מארה"ב.
אמינות ושירות לקוחות-10!, עונים למיילים, נחמדים ובעיקר מספקים תשובות לכל השאלות.
הערכה-8!, סה"ע ערכה מלאה וטובה אבל ניתן להוסיף כמה ברגים ודיסקיות ספייר.
המדריך-9! הרבה תמונות, ברור, אנגלית קלה להבנה. יותר מובן מזה יהיה בעברית ובוידיאו.

סה"כ 8.5.

אם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות עליהן, אם יש מישהו שמתעניין בערכה דברו איתי אולי אמכור אותה ואתרגם את המדריך לעברית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78881
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

חשוב לציין שאתה מדבר על תיקון בעיית חימום יתר של הקונסולה, נכון?

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

oferlaor כתב:חשוב לציין שאתה מדבר על תיקון בעיית חימום יתר של הקונסולה, נכון?
...
בהחלט, בעיית "טבעת המוות האדומה" אשר נגרמת מחימום יתר. חשוב לציין שלא תמיד 3 נורות אדומות מסמנות על בעיית חימום יתר, לכן חשוב לבדוק מהי התקלה בצורה ספציפית.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

דאוס כתב: שמחפשים אלטרנטיבה זולה, מאתגרת ומעניינת אני ממליץ על תיקון ה XBOX בצורה עצמית-יש תחושת סיפוק אדירה אחרי שאתה משלים את התיקון.
...
הכי הזדהיתי עם המשפט הנ"ל, רק שאני מחליף את מילה" "XBOX במילים "כל מה שמתקלקל"

בדרך כלל אני קונה חלקים באיבי, אם זה מסך LCD של מצלמה שנשבר, פלסטיקה חדשה קומפלט לN95 ....
התחושה של תיקון משהו במו ידיך (ובדרך כלל בעלות מגוחכת לעומת חנות/מעבדה) באמת נותנת תחושת סיפוק אדירה.

דאוס,

לפחות תיתן לינק לערכה כדי לעזור לאנשים עד הסוף כי יש לא מעט ערכות דומות בEBAY:
http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_dmptZV ... &_osacat=0
נערך לאחרונה על ידי firebird ב 30/01/2009 14:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

דאוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

http://cgi.ebay.com/XBOX-360-Repair-Kit ... 240%3A1318

זאת הכתובת למוצר יש לו עוד כל מיני ערכות.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”