החזרת ממיר HD לYES - וממיר HD MAX
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
התקשרתי היום לYES כדי להחזיר את הממיר HD שלי, אחרי כמה חודשים בהם לא הפעלתי אותו אפילו פעם אחת מעבר להתלהבות הראשונית של לראות National Geographic בHD.
נציד השירות בקשרי הלקוחות אמר בצורה מאד ברורה שבבפסח יגיע ממיר HD MAX כך ששוה (לדעתו) לחכות.
בכל מקרה, אני עדיין מתלבט לגבי הקנס (רוצים ממני 375 שח רק על ההחזרה של הממיר-כיוון שאני שובר את ההתחייבות של ה3 שנים)
נציד השירות בקשרי הלקוחות אמר בצורה מאד ברורה שבבפסח יגיע ממיר HD MAX כך ששוה (לדעתו) לחכות.
בכל מקרה, אני עדיין מתלבט לגבי הקנס (רוצים ממני 375 שח רק על ההחזרה של הממיר-כיוון שאני שובר את ההתחייבות של ה3 שנים)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הסיבה שפסח זו הזדמנות טובה ליס להשיק את זה היא בגלל שאז יתחילו שידורי הנסיון של DTT וזה ההזדמנות של יס לצאת במבצעים ויוזמות חדשות.
ההערכה שלי היא שלקראת אפריל-מאי יהיה פוש רציני גם מצד הוט וגם מצד יס לקידום ה-HD בדרכים שונות, החל מערוצים חדשים וכלה בשירותי תוכן חדשים ומתקדמים יותר (NVOD של יס, NPVR של הוט).
ההערכה שלי היא שלקראת אפריל-מאי יהיה פוש רציני גם מצד הוט וגם מצד יס לקידום ה-HD בדרכים שונות, החל מערוצים חדשים וכלה בשירותי תוכן חדשים ומתקדמים יותר (NVOD של יס, NPVR של הוט).
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יס מבטיחים הרבה לפני כל חג, ולא מקיימים.oferlaor כתב:הסיבה שפסח זו הזדמנות טובה ליס להשיק את זה היא בגלל שאז יתחילו שידורי הנסיון של DTT וזה ההזדמנות של יס לצאת במבצעים ויוזמות חדשות.
ההערכה שלי היא שלקראת אפריל-מאי יהיה פוש רציני גם מצד הוט וגם מצד יס לקידום ה-HD בדרכים שונות, החל מערוצים חדשים וכלה בשירותי תוכן חדשים ומתקדמים יותר (NVOD של יס, NPVR של הוט)....
אני גם לא מדליק טלויזיה בכלל, לא מקס ולא HD בפרט.. רק ערוצים 42 ו-45, שעתיים-שלוש כל יום
- oferlaor
- מנהל

michael123,
1. אמרתי שהם הבטיחו? זו הערכה פרטית שלי בהתבסס על ראיה של מה שקורה בשוק כיום (מחוץ ליס, דווקא).
2. מה הקשר בין מה שאמרת לשרשור הזה...
1. אמרתי שהם הבטיחו? זו הערכה פרטית שלי בהתבסס על ראיה של מה שקורה בשוק כיום (מחוץ ליס, דווקא).
2. מה הקשר בין מה שאמרת לשרשור הזה...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רלוונטי מאוד לגבי גםאחרי כמה חודשים בהם לא הפעלתי אותו אפילו פעם אחת מעבר להתלהבות הראשונית של לראות National Geographic בHD...
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

סוף דבר:
אחרי מאבקים ממושכים עם נציגים טלפונים אדיבים, הסכימו לקצץ לי במעט את הקנס וביום ראשון אני מחזיר את הממיר.
מרגיז אותי בעצם דבר אחד עיקרי: לא רק שאני משלם 40 שח בחודש, בעצם כל חודש מתווסף גם 40 שח לקנס במקרה החזרה.
לא משנה, העיקר שהעסק הסתיים וכשייצא הMAX HD שיודיעו לי ונבחן את זה שוב...
לא הייתי צריך לחכות כל כך הרבה זמן עד לקבלת ההחלטה, זה כן.
אחרי מאבקים ממושכים עם נציגים טלפונים אדיבים, הסכימו לקצץ לי במעט את הקנס וביום ראשון אני מחזיר את הממיר.
מרגיז אותי בעצם דבר אחד עיקרי: לא רק שאני משלם 40 שח בחודש, בעצם כל חודש מתווסף גם 40 שח לקנס במקרה החזרה.
לא משנה, העיקר שהעסק הסתיים וכשייצא הMAX HD שיודיעו לי ונבחן את זה שוב...
לא הייתי צריך לחכות כל כך הרבה זמן עד לקבלת ההחלטה, זה כן.
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
השמועות טוענות כי באיזור מאי 09 יצא MAX HD
שווה לחכות
(אחד שיודע
)
שווה לחכות
(אחד שיודע
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
למה לחכות ? הרי ברור שיפעילו את הקנס אם תחליף בין הממירים
התמימות של האנשים מפתיעה אותי בכל פעם מחדש . כאילו אתה לא יודע מה זה יס ...
אתה חושב שכשיצא ממיר -YES-HD-MAX ( כנראה שזו עוד שמועה או עוד שקר כלשהו של יס כי לא ראינו שום הודעה רשמית ) הם יביאו לכם כמשתמש ב-YES-HD את הממיר החדש לביתך ויחליפו לך ? סתם ככה ?
אני מניח שהתוכנית של יס היא כזו : יש לך YES-HD ואתה רוצה לקבל YES-HD-MAX ? אין בעיה , אתם לקוחות חשובים אז נעשה את העסקה הבאה שהיא הטובה ביותר עבורכם : אתם תחזירו את YES-HD שאתם מחוייבים עליו לשלוש שנים ... אההה , צריכים להפעיל את הקנס כי שוברים את ההתחייבות ... תתחיבו למבצע חדש , נגיד לחמש שנים עם קנס , תשלמו עוד 100 שח על ביקור טכנאי להחזרת ציוד ותוכלו להנות משפע שרותים במכשיר החדש שלנו - YES-HD-MAX . בוא ניראה כמה זה יעלה לכם :
התקנת YES-HD לפני חצי שנה : 140 שח
שבירת התחיבות ב-YES-HD לאחר חצי שנה : 500 שח
ביקור טכנאי להחלפת ציוד : 100 שח
סה"כ עלות מעבר מ-YES-HD ל-YES-HD-MAX בערך : 740 שח
אז תוכלו לעבור מ"חויית YES-HD לחווית YES-HD-MAX בתמורה לחויית 740 שח פחות בכיס .
אתה חושב שכשיצא ממיר -YES-HD-MAX ( כנראה שזו עוד שמועה או עוד שקר כלשהו של יס כי לא ראינו שום הודעה רשמית ) הם יביאו לכם כמשתמש ב-YES-HD את הממיר החדש לביתך ויחליפו לך ? סתם ככה ?
אני מניח שהתוכנית של יס היא כזו : יש לך YES-HD ואתה רוצה לקבל YES-HD-MAX ? אין בעיה , אתם לקוחות חשובים אז נעשה את העסקה הבאה שהיא הטובה ביותר עבורכם : אתם תחזירו את YES-HD שאתם מחוייבים עליו לשלוש שנים ... אההה , צריכים להפעיל את הקנס כי שוברים את ההתחייבות ... תתחיבו למבצע חדש , נגיד לחמש שנים עם קנס , תשלמו עוד 100 שח על ביקור טכנאי להחזרת ציוד ותוכלו להנות משפע שרותים במכשיר החדש שלנו - YES-HD-MAX . בוא ניראה כמה זה יעלה לכם :
התקנת YES-HD לפני חצי שנה : 140 שח
שבירת התחיבות ב-YES-HD לאחר חצי שנה : 500 שח
ביקור טכנאי להחלפת ציוד : 100 שח
סה"כ עלות מעבר מ-YES-HD ל-YES-HD-MAX בערך : 740 שח
אז תוכלו לעבור מ"חויית YES-HD לחווית YES-HD-MAX בתמורה לחויית 740 שח פחות בכיס .
- oferlaor
- מנהל

djeuro,
צר לי שאתה מצהיר דברים בלי להכיר את הנושא.
כשמדובר בשדרוג שהוא ביוזמת החברה אז אין קנס - יתכן שיהיה תשלום אבל אם הם יציאו אופציית שדרוג, קשה לי להאמין שיפעילו את הקנס.
זה יהיה לירות לעצמם ברגל.
מה שכן, אני מרגיש בטונים שלך כעס גדול על החברה, אם אתה נפגעת או שאינך מרוצה מהתנהלותם, זכותך, אבל בבקשה לא להמציא דברים ואח"כ להציג אותם בתור הוכחה ניצחת לצידקתך...
לא שהם טלית שכולה תכלת, הם עסק, עם כל הדברים הטובים והרעים. גם אני נפגעתי לעיתים מההתנהלות שם (באגים, תמחור, פרסום, HD, יציבות וכו'), אבל אני מבין את ההגיון מאחוריה וסביר מאוד להניח שאם אני הייתי עומד מהצד השני חלק גדול מההחלטות היו נעשות באותה צורה - מה שאומר שלא בטוח שהיה להם המון מרווח בשיקולים של ההחלטות שלהם.
צר לי שאתה מצהיר דברים בלי להכיר את הנושא.
כשמדובר בשדרוג שהוא ביוזמת החברה אז אין קנס - יתכן שיהיה תשלום אבל אם הם יציאו אופציית שדרוג, קשה לי להאמין שיפעילו את הקנס.
זה יהיה לירות לעצמם ברגל.
מה שכן, אני מרגיש בטונים שלך כעס גדול על החברה, אם אתה נפגעת או שאינך מרוצה מהתנהלותם, זכותך, אבל בבקשה לא להמציא דברים ואח"כ להציג אותם בתור הוכחה ניצחת לצידקתך...
לא שהם טלית שכולה תכלת, הם עסק, עם כל הדברים הטובים והרעים. גם אני נפגעתי לעיתים מההתנהלות שם (באגים, תמחור, פרסום, HD, יציבות וכו'), אבל אני מבין את ההגיון מאחוריה וסביר מאוד להניח שאם אני הייתי עומד מהצד השני חלק גדול מההחלטות היו נעשות באותה צורה - מה שאומר שלא בטוח שהיה להם המון מרווח בשיקולים של ההחלטות שלהם.
לצערי אני היתי אחד האנשים שהיה אפשר לשכנע ... כשהחלטתי להיות מנוי של יס , לפני 10 שנים .
אם היתי חושב כמו שחושב היום , לאחר נסיון של 10 שנים מלאות עם חברת יס , מאמין שבאמת היתי אחד מתוך הקבוצה של אלו שאי אפשר לשכנע .
הבעיה היא שחברת יס משתמשת בשקרים והפצת שמועות , כמו במקרה של YES-HD-MAX או "מגוון שידורים ישירים מכל העולם ב-YES-HD-SPORT" כדי לשכנע אנשים תמימים שעובדים קשה כדי להרוויח את כספם .
כן , עידו_F , יש אנשים שאי אפשר לשכנע גם דרך שקרים או המצאות או דרך שרות לקוחות לקוי או דרך זה שעושים הכל כדי לגנוב כמה שיותר כסף מהלקוחות .
אני רוצה מאוד להאמין שמספר האנשים שלא ישתכנעו מהשקרים , השמועות או מכל מיני נציגי החברה ( כמוך ) שמפוזרים באתרים השונים ומנסה לשחק עם תמימותם של האשנים , רק יגדל ויגדל ובסופו של דבר התחרות והאלטרנטיבות בשוק יעשו את שלכם כדי שחברות שהן מונופוליסטיות שבמשך עשרות שנים מוצצים את כספם של הציבור מבלי לתת תמורה הולמת , לא ישרדו .
אם היתי חושב כמו שחושב היום , לאחר נסיון של 10 שנים מלאות עם חברת יס , מאמין שבאמת היתי אחד מתוך הקבוצה של אלו שאי אפשר לשכנע .
הבעיה היא שחברת יס משתמשת בשקרים והפצת שמועות , כמו במקרה של YES-HD-MAX או "מגוון שידורים ישירים מכל העולם ב-YES-HD-SPORT" כדי לשכנע אנשים תמימים שעובדים קשה כדי להרוויח את כספם .
כן , עידו_F , יש אנשים שאי אפשר לשכנע גם דרך שקרים או המצאות או דרך שרות לקוחות לקוי או דרך זה שעושים הכל כדי לגנוב כמה שיותר כסף מהלקוחות .
אני רוצה מאוד להאמין שמספר האנשים שלא ישתכנעו מהשקרים , השמועות או מכל מיני נציגי החברה ( כמוך ) שמפוזרים באתרים השונים ומנסה לשחק עם תמימותם של האשנים , רק יגדל ויגדל ובסופו של דבר התחרות והאלטרנטיבות בשוק יעשו את שלכם כדי שחברות שהן מונופוליסטיות שבמשך עשרות שנים מוצצים את כספם של הציבור מבלי לתת תמורה הולמת , לא ישרדו .
עידו_F כתב:יש אנשים שאי אפשר לשכנע, עופר, לא יעזור שום הגיון בעולם....
אל תבלבל ביני ובין בולט, כשאני אומר משהו ([behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]) זה מגיע עם גיבוי.
מקס HD ייצא בוודאות כבר השנה, תאריך סופי אין כי פשוט אין וזה מכמה סיבות (גם טכניות וגם שיווקיות). אני לא יודע מה זה yes HD Sport ולפי דעתי יש לך פשוט קושי תפיסתי של ההבדל בין הערוצים. ערוץ הספורט היחיד שיש בyes בHD שייך לערוץ הספורט, לא לyes.
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]
אה, ובפעם האלף -yes קיימץ משנת 2000 - תשע שנים!
מקס HD ייצא בוודאות כבר השנה, תאריך סופי אין כי פשוט אין וזה מכמה סיבות (גם טכניות וגם שיווקיות). אני לא יודע מה זה yes HD Sport ולפי דעתי יש לך פשוט קושי תפיסתי של ההבדל בין הערוצים. ערוץ הספורט היחיד שיש בyes בHD שייך לערוץ הספורט, לא לyes.
אה, ובפעם האלף -yes קיימץ משנת 2000 - תשע שנים!
עובד בחברת יס
- milanezi23
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[behave]פנייה לגופו של אדם - מרטין[/behave]עידו_F כתב:אל תבלבל ביני ובין בולט, כשאני אומר משהו ([behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]) זה מגיע עם גיבוי.
אה, ובפעם האלף -yes קיימץ משנת 2000 - תשע שנים!...
- oferlaor
- מנהל

- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
או אה .. אפילו לא הגבתי כאן והזכירו את שמי ..
האמת ? מחמיא ..
djeuro
זה שירשור שני במספר (שאני ספרתי..) שאתה באמת קצת חוצה את גבול הטעם הטוב בביקורת שאתה מטיח.
זה לגיטימי לבקר, אבל קצת פחות להסיט נגד .. ודברייך הולכים על גבול דק
שוב, אני באמת ובתמים (כאיש שירות בחברה כבר תק' ארוכה) מצר על כך שהחלטת לסיים את ההתקשרות עימנו.
אני באמת מייחל שבעתיד יצטמצמו הפערים הקיימים בין הצדדים ותחזור להימנות על לקוחותינו.
עד אז נאחל דרך צלחה וצפייה מהנה בכל אשר תבחר.
אגב, אם עדיין לא אספו ממך ציוד אתה יכול בשיחת טלפון אחת להישאר עימנו ובתנאים הכי טובים שניתן להציע ..
בולט.
האמת ? מחמיא ..
djeuro
זה שירשור שני במספר (שאני ספרתי..) שאתה באמת קצת חוצה את גבול הטעם הטוב בביקורת שאתה מטיח.
זה לגיטימי לבקר, אבל קצת פחות להסיט נגד .. ודברייך הולכים על גבול דק
שוב, אני באמת ובתמים (כאיש שירות בחברה כבר תק' ארוכה) מצר על כך שהחלטת לסיים את ההתקשרות עימנו.
אני באמת מייחל שבעתיד יצטמצמו הפערים הקיימים בין הצדדים ותחזור להימנות על לקוחותינו.
עד אז נאחל דרך צלחה וצפייה מהנה בכל אשר תבחר.
אגב, אם עדיין לא אספו ממך ציוד אתה יכול בשיחת טלפון אחת להישאר עימנו ובתנאים הכי טובים שניתן להציע ..
בולט.
עובד חברת YES
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אולי השפה שמשתמש בה djeuro היא קצת בוטה (אבל לא עוברת את הגבול) אבל בגדול הוא צודק בכל מה שהוא אומר.
אני גם לקוח של YES מתחילת דרכה אבל אני מצטער שהייתי הגון בחודש שעבר ולא ניצלתי את האפשרות להתנתק ללא קנס (ערוץ הספורט שהורד איפשר זאת אך הרגשתי לא נעים כי מעולם לא ראיתי אותו).
התירוץ העלוב הזה: "ערוץ הספורט לא שייך לYES ולכן זה לא אשמתה שלא משודר בו שום דבר" זה פשוט תירוץ עלוב, מהסיבות הבאות:
1. YES (כמו HOT ) צריכה ללחוץ על קברניטי ערוץ הספורט לשפר משמעותית את תכני הערוץ, לחץ כזה (כולל איומים) של שתי החברות שבעצם מממנות את הערוץ חייב להביא תוצאות.
2. לחץ על חברת צ'רלטון שכמעט כל השידורים שלה (ליגה אנגלית, NBA, ליגת אלופות...) מצולמים ב-HD, לפתוח מיידית ערוץ HD, דבר שכרגע משום מה לא עושה.
3. רכישת ערוצי ספורט HD מחו"ל כולל כאלה שמשדרים תכנים שנרכשו ע"י ערוץ הספורט וצ'רלטון תוך פנייה לרשות השניהה לאישור. כיוון שחברות אלה לא מציעות אפשרות כזו, יש סיכוי שהרשות תאשר רכישת ערוצים כאלה (בינתיים לפחות לרכוש כמו HOT את יורוספורט HD).
במקביל יש נושאים שקשורים ישירות לYES, שבהם "קשה" להאשים מישהו אחר:
1. אי שידור נמלטים ב-HD
2. אי שידור הישרדות ב-HD
3. אי שידור העונות החדשות של מחשבות פליליות, חף מפשע ב-SD ו-HD
אני רק מחכה ש-YES יורידו עוד איזה ערוץ שקיים ברשותי, הפעם אני כבר אתנתק מיידית.
אני גם לקוח של YES מתחילת דרכה אבל אני מצטער שהייתי הגון בחודש שעבר ולא ניצלתי את האפשרות להתנתק ללא קנס (ערוץ הספורט שהורד איפשר זאת אך הרגשתי לא נעים כי מעולם לא ראיתי אותו).
התירוץ העלוב הזה: "ערוץ הספורט לא שייך לYES ולכן זה לא אשמתה שלא משודר בו שום דבר" זה פשוט תירוץ עלוב, מהסיבות הבאות:
1. YES (כמו HOT ) צריכה ללחוץ על קברניטי ערוץ הספורט לשפר משמעותית את תכני הערוץ, לחץ כזה (כולל איומים) של שתי החברות שבעצם מממנות את הערוץ חייב להביא תוצאות.
2. לחץ על חברת צ'רלטון שכמעט כל השידורים שלה (ליגה אנגלית, NBA, ליגת אלופות...) מצולמים ב-HD, לפתוח מיידית ערוץ HD, דבר שכרגע משום מה לא עושה.
3. רכישת ערוצי ספורט HD מחו"ל כולל כאלה שמשדרים תכנים שנרכשו ע"י ערוץ הספורט וצ'רלטון תוך פנייה לרשות השניהה לאישור. כיוון שחברות אלה לא מציעות אפשרות כזו, יש סיכוי שהרשות תאשר רכישת ערוצים כאלה (בינתיים לפחות לרכוש כמו HOT את יורוספורט HD).
במקביל יש נושאים שקשורים ישירות לYES, שבהם "קשה" להאשים מישהו אחר:
1. אי שידור נמלטים ב-HD
2. אי שידור הישרדות ב-HD
3. אי שידור העונות החדשות של מחשבות פליליות, חף מפשע ב-SD ו-HD
אני רק מחכה ש-YES יורידו עוד איזה ערוץ שקיים ברשותי, הפעם אני כבר אתנתק מיידית.
חף מפשע עולה החודש גם בHD ..... ב 11/2
כמו כן גם חוק סדר HD ועוד....
http://yes.walla.co.il/?w=1/7790/1424479
שידורי הספורט אכן מאכזבים
כמו כן גם חוק סדר HD ועוד....
http://yes.walla.co.il/?w=1/7790/1424479
שידורי הספורט אכן מאכזבים
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

סתם כעדכון לTHREAD: היום בשעה טובה לקחו ממני את הממיר HD.
היה צעד שחשבתי עליו הרבה זמן ובסוף שברו אותי..
כשיהיה מה לראות אני אשוב...
אגב שמח לציין שהטכנאי הגיע בזמן, התקשר לפני שהגיע ובסהכ אין לי טענות למערך השירות של YES. שרק ימשיכו ככה
היה צעד שחשבתי עליו הרבה זמן ובסוף שברו אותי..
כשיהיה מה לראות אני אשוב...
אגב שמח לציין שהטכנאי הגיע בזמן, התקשר לפני שהגיע ובסהכ אין לי טענות למערך השירות של YES. שרק ימשיכו ככה