כיוון הדף הממברנות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10081
נתן תודות: 580 פעמים
קיבל תודות: 598 פעמים

שליחה #1 

שמתי לב כשאני שומע מוסיקה, הממברנות זזות אחורה ולא קדימה. החיווט מחובר בהתאם לימין שמאל, הרקולים מחוברים לפאוור שמשורשר לרסיבר וגם שם החיווט תקין, כשאני מעביר לערוץ הסנטר, הממברנה אכן יוצאת ולא בכיוון ההפוך..
מה עושים?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

הדרך לבדוק את זה היא עם קטע של מכת תוף בודדה (ללא ליווי). אם הממברנות זזות אחורה בזמן המכה ואח"כ חוזרות קדימה, יש לך פאזה הפוכה.

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

זה מה שעשיתי, יש לי קטע של בדיקת תדרים נמוכים, והיא נכנסת פנימה לעומת הסנטר שהממברנה שם ממש יוצאת החוצה..
אבל אני לא מוצא את המקום בו הפאזות הפוכות, הרסיבר עשה כיול והוא לא מצא משהו חריג.
בעבר הוא אמר לי על בעיית פאזה, הפכתי את זה וזה לא נתן לי בעיית שגיאה.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #4 

איפה הפכת?

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

בחיווט בין הפאוור לרמקול שמאל

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #6 

הצעה שלי - תעבור על כל החיבורים לרמקולים ותוודא שכולם מחוברים נכון מבחינת קוטביות, אח"כ תעשה שוב את הבדיקה הנ"ל במצב סטריאו רגיל, ואח"כ תריץ שוב את הכיול של הרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”