התלבטות בין רכישת LCD בחנות או באינטרנט
אני מתכוון לרכוש מסך LCD של פיליפס 37PFL5603D
את המחיר שאפשר להשיג האינטרנט אני יכול לקבל גם בחנות
אני חושש שאקבל מסך עם פיקסל שרוף (או יותר)
במצב זה האם לרכישה באינטרנט יש עדיפות בגלל שאפשר להחזיר את המוצר תוך 14 יום
(במידה שלא מוכנים להחליף לי את המסך) , או שגם בחנות מחליפים את המסך ?
את המחיר שאפשר להשיג האינטרנט אני יכול לקבל גם בחנות
אני חושש שאקבל מסך עם פיקסל שרוף (או יותר)
במצב זה האם לרכישה באינטרנט יש עדיפות בגלל שאפשר להחזיר את המוצר תוך 14 יום
(במידה שלא מוכנים להחליף לי את המסך) , או שגם בחנות מחליפים את המסך ?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני באותה דעה אם תצליח לקבל את אותו מחיר בחנות מתמחה עדיף לקנות משם אם לא אז באינטרנט.
בדרך כלל בחנות מתמחה המחיר יהיה יותר יקר מהאינטרנט (לפחות בכל המקרים שאני בדקתי)
בדרך כלל בחנות מתמחה המחיר יהיה יותר יקר מהאינטרנט (לפחות בכל המקרים שאני בדקתי)
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חח האינטרנט מחזיר תוך 14 יום בדיוק כמו חנות.
על שניהם חל אותו חוק,
ברור שאם יש לך אותו מחיר תקנה בחנות ככה יהיה לך למי לפנות, עדיף שיהיה גב חזק מאחוריך.
וחנות מתמחה זה באמת אחלה אבל אם יש לך כבר דגם שאתה סגור עליו זה כבר לא ממש משנה.
עצה שלי- תקנה ברשת גדולה.
ברור שאם יש לך אותו מחיר תקנה בחנות ככה יהיה לך למי לפנות, עדיף שיהיה גב חזק מאחוריך.
וחנות מתמחה זה באמת אחלה אבל אם יש לך כבר דגם שאתה סגור עליו זה כבר לא ממש משנה.
עצה שלי- תקנה ברשת גדולה.
- x-dream
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 227
- שם מלא: Uri
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
בוא ותשמע סיפור ותסיק לבד את המסקנות:
חבר שלי קנה LCD דרך האינטרנט כי המחיר הזול פיתה אותו. אבל מה?
קיבל דגם שהוא בירר אח"כ והתברר שמארץ יצור פחות איכותית.
אוקיי צלצל לחנות, אמרו לו לפנות לשירות
פנה לשירות וקיבל דגם יותר טוב מהמקורי אבל עם פיקסל שרוף בדיוק על הפרצוף של זאת מהחדשות....
עד היום יש לו טעם רע מזה והוא ממש התחנן שלא אקנה מהיצרן שהוא קנה. לא לדבר על החנות באינטרנט שאם היא היתה רשת מוכרת ואמינה היתה חושבת פעמיים לפני שהיתה דוחפת לו דגם אחר וכל העוגמת נפש הזאת היתה נמנעת.
יש כלל חשוב בחיים: הזול עולה ביוקר. אין קיצורי דרך חביבי בשביל עוד כמה שקלים.....
פנה לשירות וקיבל דגם יותר טוב מהמקורי אבל עם פיקסל שרוף בדיוק על הפרצוף של זאת מהחדשות....
עד היום יש לו טעם רע מזה והוא ממש התחנן שלא אקנה מהיצרן שהוא קנה. לא לדבר על החנות באינטרנט שאם היא היתה רשת מוכרת ואמינה היתה חושבת פעמיים לפני שהיתה דוחפת לו דגם אחר וכל העוגמת נפש הזאת היתה נמנעת.
יש כלל חשוב בחיים: הזול עולה ביוקר. אין קיצורי דרך חביבי בשביל עוד כמה שקלים.....
אולי תגיד לנו מי היצרן כדי שלא נסבול גם אנחנו ...עד היום יש לו טעם רע מזה והוא ממש התחנן שלא אקנה מהיצרן שהוא קנה...
לגבי הדגם שאני רוצה לרכוש (אני עדיין מתלבט בין 37'' ל 42'' ) , ביקרתי היום בהרבה חנויות
ואף אחת לא מתקרבת למחיר שאפשר לקבל את המוצר באינטרנט (מדובר בפער של לפחות 1000 ש"ח)
אם אני מקבל את המוצר ישירות מהיבואן , ותמיד יש לי אפשרות להחזיר את המוצר תוך 14 יום , איפה הבעיה ???
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני מכפר סבא אתה מוזמן עם כל תוכןamitgba כתב:אצלי הבעיה היא שאני רוצה את ה7403 ויש אותה רק בשקם אלקטריק...
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
Re: חח האינטרנט מחזיר תוך 14 יום בדיוק כמו חנות.
ישראל, ממש לא!israeli1948 כתב:על שניהם חל אותו חוק,
עצה שלי- תקנה ברשת גדולה....
החוק של עסקת מכר מרחוק תקף רק לגבי עסקאות של מכר נכס או מתן שירות בעקבות שיווק מרחוק ללא נוכחות משותפת של הצדדים, "שיווק מרחוק" מוגדר כפניה של עוסק לצרכן באמצעות דואר, טלפון, רדיו, טלוויזיה, תקשורת אלקטרונית מכול סוג שהוא, פקסימליה, פרסום קטלוגים או מודעות וכיוצ"ב, במטרה להתקשר בעסקה שלא בנוכחות משותפת של הצדדים אלא באמצעים האמורים.
בקניה בחנות פיזית אין לך את האפשרות להחזיר ולקבל את כל הכסף חזרה ב14 יום הראשונים כמו שיי לך באינטרנט.
קניה ברשת גדולה לטעמי זו הדרך הכי גרועה לקנות טלוויזיה. המוכר לא מכיר אותך אחרי שהוא סגר את העסקה.
אני קניתי באינטרנט והחליפו לי 3 פעמים טלוויזיה עד שהגיעה אחת ללא פיקסלים שרופים.x-dream כתב:בוא ותשמע סיפור ותסיק לבד את המסקנות:
יש כלל חשוב בחיים: הזול עולה ביוקר. אין קיצורי דרך חביבי בשביל עוד כמה שקלים........
(אתה מוזמן לקרוא את השירשור)
חבל שהחבר שלך לא ביטל את הקניה שקיבל את הטלויזיה עם הפיקסל השרוף.
תודה
אני ארכוש את המסך באינטרנט
כך אני מקבל אותו בעלות נמוכה בהרבה בכל חנות אחרת ואפשרות להחזיר את המסך אם תהיה בעיה
עכשיו נתקלתי בהתלבטות אחרת ...
http://www.hometheater.co.il/vt76400
אני ארכוש את המסך באינטרנט
כך אני מקבל אותו בעלות נמוכה בהרבה בכל חנות אחרת ואפשרות להחזיר את המסך אם תהיה בעיה
עכשיו נתקלתי בהתלבטות אחרת ...
http://www.hometheater.co.il/vt76400
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

חנות מתמחה זאת חנות שמתמחה בקולנוע ביתי. - לא מוכרים דברים אחרים.bar333 כתב:מה זה חנות מחמחה, סליחה על הבורות?
חנות שמוכרת רק מסכי LCD לעומת חנות שמוכרת גם מסכי LCD וגם נגיד מכונות כביסה?...
בד"כ גם האיכות בשירות לפני הקנייה שאתה מקבל גבוהה הרבה יותר - חדרי האזנה, יכולת השוואה, הצגת מכשירים חדשים וישנים.
שלא לדבר על שירות אחרי הקנייה - התקנות, מתנות, ויחס חם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=2
אמורות לתת לך את המחיר הטוב יותר ביחסית למה שתקבל
תן איזור שאתה מעוניין ונדע להפנות אותך למקומות הקרובים והטובים אליך
אמורות לתת לך את המחיר הטוב יותר ביחסית למה שתקבל
תן איזור שאתה מעוניין ונדע להפנות אותך למקומות הקרובים והטובים אליך