2TB בכרטיס פלאש חדש!
פשוט לא יאומן!!
http://www.photographyblog.com/index.ph ... ory_cards/
http://www.photographyblog.com/index.ph ... ory_cards/
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Re: 2TB בשלוף
מדליקNba כתב:פשוט לא יאומן!!
http://www.photographyblog.com/index.ph ... ory_cards/...
שווה להעביר לחדשות לדעתי
ברור שזה מדליק לגמרי, אבל עד שזה יגיע לשוק
עד שמכשירים יתמכו
וכמה שזה יעלה
...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מחזק,udif כתב:אני לא מבין מה ההתלהבות.
2TB בסך הכל מתייחס ליכולת התאורטית של הפורמט לגשת לכמות כזו של זכרון.
בקצב הנוכחי יקח כמה שנים טובות עד שנגיע לגודל כזה....
ואם אני זוכר נכון בזמנו כרק יצא הSDHC דיברו על כך שבתיאוריה התקן הזה יכול להגיע ל2 טרה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סוני עומדת להוציא כרטיס זכרון של 2TB 8O
ואנחנו חשבנו ש-128GB על DISK ON KEY זה הרבה.....סוני עומדת להוציא כרטיס זיכרון Memory Stick עם נפח הזוי של 2TB (כן, שני טרה בייט, יעני 2000 גיגה בייט!).
מקור: Sony Insider
מקור: Sony Insider
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כבר כתבו דברים דומים בעבר.
לא מדובר על כרטיס 2TB כיום או בעוד שנה.
מדובר על תקן חדש (תואם אחורה אני מניח) שיוכל לתמוך בגדלים עד 2TB
כמו ש- SD תומך עד 2GB, אבל כשהוא יצא היו כרטיסים שנמדדו ב- MB. כשהכרטיסים הגיעו לגודל זה, הוציאו את תקן ה- SDHC שהינו תואם אחורה, אבל תומך גם כן עד 2TB.
בכלל, על SDXC דובר כבר בתחילת השנה
http://www.engadget.com/2009/01/07/sdxc ... -transfer/
לא מדובר על כרטיס 2TB כיום או בעוד שנה.
מדובר על תקן חדש (תואם אחורה אני מניח) שיוכל לתמוך בגדלים עד 2TB
כמו ש- SD תומך עד 2GB, אבל כשהוא יצא היו כרטיסים שנמדדו ב- MB. כשהכרטיסים הגיעו לגודל זה, הוציאו את תקן ה- SDHC שהינו תואם אחורה, אבל תומך גם כן עד 2TB.
בכלל, על SDXC דובר כבר בתחילת השנה
http://www.engadget.com/2009/01/07/sdxc ... -transfer/
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שני טרה?????????? אפשר לצלם ולצלם ולצלם ולצלם ולצלם...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
זהו שכנראה לא יהיה אפשר לצלם ולצלם ולצלם... בטח ייצאו כבר מצלמות עם 1G פיקסלס... (לגבי הנחיצות זה כבר משהו אחר...). וכמובן סרטי וידאו ניתן יהיה להקליט על זה ברמת ה BD...Itay_Pollak כתב:שני טרה?????????? אפשר לצלם ולצלם ולצלם ולצלם ולצלם......
אבל נשאלת השאלה.... מי יצטרך הארד דיסק אז?!?!?!?!? פשוט הוא יהיה איתך, תגיעלמחשב שלכהוא תכניס את הסטיק (לא נשמע הגון אבל ממש אין לי כוונות) ויאללה המחשב הופך להיות כמו שלך....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני דווקא לא חושב שזה העתיד...
לדעתי לכל אחד יהיה "מחשב" ב"רשת" לכל מקום שתגיע - תזדהה באיזה אמצעי מתקדם, וזהו - אתה במחשב שלך שמאוחסן איי שם ברשת, לא צריך לזכור לקחת כלום איתך. הכל יאוחסן ברשת, מלבד דברים שאף אחד לא רוצה שיהיו ברשת
לדעתי לכל אחד יהיה "מחשב" ב"רשת" לכל מקום שתגיע - תזדהה באיזה אמצעי מתקדם, וזהו - אתה במחשב שלך שמאוחסן איי שם ברשת, לא צריך לזכור לקחת כלום איתך. הכל יאוחסן ברשת, מלבד דברים שאף אחד לא רוצה שיהיו ברשת
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מחשוב ענן....
אני מסכים שזה עתיד אבל לעניות דעתי ואל אף מה שדוחפים זה ייקח עוד זמן.
אתה באמת חושב שאני ארצה לשמור את כל המידע שלי על מחשב בבעלות גוגל או מיקרוסופט?
תמונות\חשבונות בנק\צילומי תעודות זהות\צילומי דרכונים\קבלות\מידע אישי וכו וכו וכו......
הרי על מאגר הביומטרי כולם מתקוממים שניתן בסופו של דבר יהיה לפרוץ אליו אז למאגר של כל המידע האישי שלי שנמצא אצל חברה מסחרית?!?!?!?
לא נשמע לי....
אני מעדיף דיסק נייד בגודל הנ"ל שיכלול את המערכת הפעלה שלי עם כל הנתוניםוההגדות שאני רוצה, אני מגיע לכל מחשב (עבודה\בית\משפחה\חברים) ובמידה ואני צריך מוציא את הדיסק שבמחשב, מכניס את שלי ונגיש לכל.
המחשוב ענן זה נחמד עבור תמונות משפחתיות, גיבוי לדברים שאין בהם יחסית רגישות או לעברה מהירה וסנכרון בן מספר משתמשים.
אני מסכים שזה עתיד אבל לעניות דעתי ואל אף מה שדוחפים זה ייקח עוד זמן.
אתה באמת חושב שאני ארצה לשמור את כל המידע שלי על מחשב בבעלות גוגל או מיקרוסופט?
תמונות\חשבונות בנק\צילומי תעודות זהות\צילומי דרכונים\קבלות\מידע אישי וכו וכו וכו......
הרי על מאגר הביומטרי כולם מתקוממים שניתן בסופו של דבר יהיה לפרוץ אליו אז למאגר של כל המידע האישי שלי שנמצא אצל חברה מסחרית?!?!?!?
לא נשמע לי....
אני מעדיף דיסק נייד בגודל הנ"ל שיכלול את המערכת הפעלה שלי עם כל הנתוניםוההגדות שאני רוצה, אני מגיע לכל מחשב (עבודה\בית\משפחה\חברים) ובמידה ואני צריך מוציא את הדיסק שבמחשב, מכניס את שלי ונגיש לכל.
המחשוב ענן זה נחמד עבור תמונות משפחתיות, גיבוי לדברים שאין בהם יחסית רגישות או לעברה מהירה וסנכרון בן מספר משתמשים.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אתה עובד של גוגל?Itay_Pollak כתב:אני דווקא לא חושב שזה העתיד...
לדעתי לכל אחד יהיה "מחשב" ב"רשת" לכל מקום שתגיע - תזדהה באיזה אמצעי מתקדם, וזהו - אתה במחשב שלך שמאוחסן איי שם ברשת, לא צריך לזכור לקחת כלום איתך. הכל יאוחסן ברשת, מלבד דברים שאף אחד לא רוצה שיהיו ברשת...
אני לא בטוח אם זה יהיה העתיד..אולי איזשהו שילוב. תמיד הרי יהיה מידע שלא נרצה שירוץ חופשי ברשת, וזה רק מידע אישי, לפני שהתחלנו לדבר על אחסנת מידע של חברות.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
Re: סוני עומדת להוציא כרטיס זכרון של 2TB 8O
לסרטים בטח. מי יצלם כ"כ הרבה ללא גיבוי? חסר טעם.MartinHSabag כתב:ואנחנו חשבנו ש-128GB על DISK ON KEY זה הרבה.....סוני עומדת להוציא כרטיס זיכרון Memory Stick עם נפח הזוי של 2TB (כן, שני טרה בייט, יעני 2000 גיגה בייט!).
מקור: Sony Insider...
מה תהיה המהירות הכתיבה של הכרטיס?
מחיר אנשים! דבר כזה לכשיצא לשוק יעלה בטח כמו... נו אתם יודעים. אולי בעוד 5-6 שנים זה יהיה ריאלי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
שוב - אנשים פה למבינים שזה לא יצא ישירות ב 2TB אלא יתמוך בעד 2 TB. אני בספק אם נראה בשנתיים-שלוש הקרובות כרטיס של 2TB בתור מוצר למכירה.