התלבטות להחלטה סופית בין 3 דגמי פלסמה 42
אחרי סקרים וצפיות בפלסמות 42 שונות הגעתי להחלטה בין 3:
פנסוניק PW7 או PW8
NEC-VR5
טושיבה L55
האמת שבטושיבה רואים הכי חד למרות שלדעתי הצבעים לא אמיתיים
ב NEC ראיתי פחות חד
ראיתי כאן בפורום המלצות על ה NEC והפנסוניק בעיקר
החיסרון היחיד שאני מצאתי בפנסוניק הוא חוסר התמיכה ב HD למרות שאני לא רואה ב 5 שנים הקרובות לפחות שידורים כאלו בארץ
מה אתם מציעים לי להחליט
אגב בשיקולי המחיר כולם כמעט מגיעים לאותו מחיר סביב 15-16 מפני שאני מתכנן לקחת גם רמקולים בNEC ובפנסוניק
תודה
פנסוניק PW7 או PW8
NEC-VR5
טושיבה L55
האמת שבטושיבה רואים הכי חד למרות שלדעתי הצבעים לא אמיתיים
ב NEC ראיתי פחות חד
ראיתי כאן בפורום המלצות על ה NEC והפנסוניק בעיקר
החיסרון היחיד שאני מצאתי בפנסוניק הוא חוסר התמיכה ב HD למרות שאני לא רואה ב 5 שנים הקרובות לפחות שידורים כאלו בארץ
מה אתם מציעים לי להחליט
אגב בשיקולי המחיר כולם כמעט מגיעים לאותו מחיר סביב 15-16 מפני שאני מתכנן לקחת גם רמקולים בNEC ובפנסוניק
תודה
האם ראית את דגם ה HD החדש של סמסונג ?
ראיתי אותו היום בפעולה - פשוט מעולה ובמיוחד ביחס למחיר - כ 16500 ש"ח
Re: האם ראית את דגם ה HD החדש של סמסונג ?
על איזה דגם אתה מדבר?יוניש כתב:ראיתי אותו היום בפעולה - פשוט מעולה ובמיוחד ביחס למחיר - כ 16500 ש"ח...
אפשר לינק למוצר?
נראה לי שהוא מתכוון לדגם הזה :
http://www.homecinema.co.il/index.asp?id=197
גם אני ראיתי אותו והופתעתי לטובה , למרות הפנל של 1:10000 .
http://www.homecinema.co.il/index.asp?id=197
גם אני ראיתי אותו והופתעתי לטובה , למרות הפנל של 1:10000 .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
lironk,
השאלה היא (כרגיל) מה בדיוק ראית.
בפאנלים האלה אפשר לראות מצויין - חשוב לראות סצינות חשוכות מאוד בכדי לשפוט כיצד השחורים (לא השחור האבסלוטי) נראה. זה הרי נקודת התורפה כיום של כמעט כל הטכנולוגיות - השחורים והגוונים הכהים במיוחד.
השאלה היא (כרגיל) מה בדיוק ראית.
בפאנלים האלה אפשר לראות מצויין - חשוב לראות סצינות חשוכות מאוד בכדי לשפוט כיצד השחורים (לא השחור האבסלוטי) נראה. זה הרי נקודת התורפה כיום של כמעט כל הטכנולוגיות - השחורים והגוונים הכהים במיוחד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
emordeko,
אין ספק שאתה צודק, הבעיה היא רק של זמן ושל RESOURCES. אני כיום מקים עדיין את חדר הבדיקות כאן ולא כל הציוד של הבדיקות הגיע ארצה עדיין. כשנהיה מוכנים, ניצור קשר עם החברות ונתחיל לעשות בדיקות באופן תדיר יותר.
אין ספק שאתה צודק, הבעיה היא רק של זמן ושל RESOURCES. אני כיום מקים עדיין את חדר הבדיקות כאן ולא כל הציוד של הבדיקות הגיע ארצה עדיין. כשנהיה מוכנים, ניצור קשר עם החברות ונתחיל לעשות בדיקות באופן תדיר יותר.
בדקתי את המסך די לעומק, עם סרטים מסוגים שונים ובאיכויות שונות. בדקתי אותו גם עם קליפים של HD (ממחשב בחיבור VGA ), באופן כללי התוצאות היו מאוד משביעות רצון. למשל החדות והקונטרסט היו טובים משל ה NEC XR3, אולם נאמנות הצבעים קצת פחות.
לא הכל זה רק איכות התמונה, (למרות שזהו הפרמטיר החשוב ביותר), יש למסך הזה המון תכונות נוספות כולל מערכת שמע ורמקולים טובים מאוד (יחסית לטלווזיות), שלל חיבורים, עיצוב , עבודה נוחה מאוד בחיבור עם מחשב וכו...
היתרון הגדול של פלזמות HD (גם אם אין בארץ שידורי HD עדיין), היא היכולת לשבת קרוב יחסית למסך, והאיכות של התמונה בעבודה עם DVD ומחשב.
לא הכל זה רק איכות התמונה, (למרות שזהו הפרמטיר החשוב ביותר), יש למסך הזה המון תכונות נוספות כולל מערכת שמע ורמקולים טובים מאוד (יחסית לטלווזיות), שלל חיבורים, עיצוב , עבודה נוחה מאוד בחיבור עם מחשב וכו...
היתרון הגדול של פלזמות HD (גם אם אין בארץ שידורי HD עדיין), היא היכולת לשבת קרוב יחסית למסך, והאיכות של התמונה בעבודה עם DVD ומחשב.