רזולוציה ב-DVD ב-PS3
שלום לכולם,
אשמח לשמוע תשובות אם מישהו יודע -
נניח שאני צורב סרט ב-1080P על DVD ומנגן אותו ב-PS3, האם הרזולוציה שהמכשיר יוציא (ללא פונקציית ה-UPSCALE) הינה של DVD או של הקובץ המקורי (קרי - יתייחס לקובץ כאילו אני מנגן אותו מדיסק און קי או דרך הרשת)?
תודה לעונים
אשמח לשמוע תשובות אם מישהו יודע -
נניח שאני צורב סרט ב-1080P על DVD ומנגן אותו ב-PS3, האם הרזולוציה שהמכשיר יוציא (ללא פונקציית ה-UPSCALE) הינה של DVD או של הקובץ המקורי (קרי - יתייחס לקובץ כאילו אני מנגן אותו מדיסק און קי או דרך הרשת)?
תודה לעונים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך אתה צורב את הקובץ?
אם כDATA
ואם תצליח להריץ אותו
אז הוא ינגן אותו ברזולוציה שלו (כמובן בתנאי שאתה על רזולוציה שווה או גדולה יותר)
אם כDATA
ואם תצליח להריץ אותו
אז הוא ינגן אותו ברזולוציה שלו (כמובן בתנאי שאתה על רזולוציה שווה או גדולה יותר)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני עדיין מנסה להבין איך מכניסים סרט 1080P (ששוקל לרב בערך פי 3-6 מהנפח של דיסק DVD) למדיית DVD. אם זה היה אפשרי אתם חושבים שמישהו היה קונה דיסקים BD?
הבחור עושה פה סלט שלם ובלי שיש ויקרא קצת מה זה DVD, מה זה BD ומה זה 1080P אי אפשר אפילו להתחיל לנהל פה דיון - מה שאני צופה פה זה שיח חירשים.
הבחור עושה פה סלט שלם ובלי שיש ויקרא קצת מה זה DVD, מה זה BD ומה זה 1080P אי אפשר אפילו להתחיל לנהל פה דיון - מה שאני צופה פה זה שיח חירשים.
אתה סתם ממהר לקטול וכותב בצורה לא יפה...Huber כתב:אני עדיין מנסה להבין איך מכניסים סרט 1080P (ששוקל לרב בערך פי 3-6 מהנפח של דיסק DVD) למדיית DVD. אם זה היה אפשרי אתם חושבים שמישהו היה קונה דיסקים BD?
הבחור עושה פה סלט שלם ובלי שיש ויקרא קצת מה זה DVD, מה זה BD ומה זה 1080P אי אפשר אפילו להתחיל לנהל פה דיון - מה שאני צופה פה זה שיח חירשים....
רק בשביל להרגיע אותך קצת - מדובר על פרק של סידרה ב-HD כך ש-4.5 GB זה גודל מאוד סביר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

MKV רק לא עובד על PS3...
תצטרך להעזר ב MKV2VOB ולהגיד לתוכנה לשים את זה בגודל של DVD
בזבוז של כסף (עדיף לרכוש HDD נייד ולשים בו את הסרטים)
תצטרך להעזר ב MKV2VOB ולהגיד לתוכנה לשים את זה בגודל של DVD
בזבוז של כסף (עדיף לרכוש HDD נייד ולשים בו את הסרטים)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני מגיב לפי בדיוק מה שכתבת, אז בבקשה אל תיתמם ותאשים אותי סתם. ואם נמשיך בקו הזה - 99 אחוז מהפרקים בסידרות משוחררים ב 720P ולא ב 1080P, אני לא מכיר יותר מידיי רשתות שמשדרות תוכן ב 1080P. אז להבא, אם אתה לא יודע להסביר בדיוק למה אתה מתכוון, אל תבוא בטענות.tommygun כתב:נניח שאני צורב סרט ב-1080P על DVD ומנגן אותו ב-PS3, האם הרזולוציה שהמכשיר יוציא (ללא פונקציית ה-UPSCALE) הינה של DVD או של הקובץ המקורי (קרי - יתייחס לקובץ כאילו אני מנגן אותו מדיסק און קי או דרך הרשת)?...
העניין הוא שכנראה שיש לך יום רע בעבודה ואתה בא לשחרר עצבים פה בפורום במקום לענות לשאלות...
לא נורא, אם זה מה שעושה לך טוב - עדיף מלשחרר עצבים בכבישים...
בכל אופן אתה מתעסק בתפל במקום לענות לשאלה כמו ששאר החברים הנחמדים פה עושים
לא נורא, אם זה מה שעושה לך טוב - עדיף מלשחרר עצבים בכבישים...
בכל אופן אתה מתעסק בתפל במקום לענות לשאלה כמו ששאר החברים הנחמדים פה עושים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K