שמעתי רק טוב על הדגם הזה, אבל לפי מה שראיתי בזאפ הוא עולה בסביבות ה20 וממש אין לנו כסף לחריגה כזאת...
בקשר לפיוניר, באמת התעניינתי בערב היום, הבעיה היא שיש לי כבר תוכניות להערב אז זה מתבטל ;\
האמת היא שיש לי העדפה ל LCD כי פשוט אין לי ראש לכל עניין הצריבות בפלאזמה, יש מספיק דאגות, לא צריך גם לדאוג לטלויזיה שלא תצרב.
dodi88
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
שליחה
בכל הדגמים של פיוניר בחיים לא תתקל בתופעת הצריבה אין לך מה לדאוג
אין דגם טלוויזיה יותר טוב מפיוניר פשוט אין, מייצרת הטלוויזיות המובילה בעולם בפער גדול ממתחרותייה
x-dream
עוסק בתחום
תגובות: 227
שם מלא: Uri
שליחה
דבר ראשון ברור זה שאתה צריך "42 ולא יותר. זה לא שגודל אחר לא יכנס לך בסלון אלא פשוט תראה לא טוב והסיבה לכך שככל שהמסך גדול מידי למרחק הצפיה - אתה תראה את התמונה מפוקסלת וזה נכון גם לטלויזיה שעולה הרבה כסף וגם לפשוטה.
בנוסף אני לא מציע לך להתייחס למחירי המחירון ששולפים לך מהכובע בחנויות וברשתות.
אני יכול להגיד לך שארמגדון אמרו לי שהטלוויזיה הזו עולה 20K (בערך כמו בזאפ) ובחנות אחרת אחרי שקצת לחצתי הסכימו על 15K.
guy11
חבר ותיק
תגובות: 2430
שליחה
lawpower כתב:אני במקומך - הייתי נרשם בזריזות לערב של פיוניר היום - ומגיע לראות מה יש להם להציע
...
בכל מקרה,רק פלזמה.
Hbar
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
מצטרף לטומיגן לגבי ה 42PY800. יש לי אותה, רואים פנטסטי בשידור רגיל של יס וקניתי אותה משמעותית מתחת ל 15K. למעשה כל חנות רצינית שהיא לא רשת גדולה נתנה לי אחרי שיחה של חצי שעה מחיר יותר טוב. פנסוניק טוענים שצריבה היא בעיה לא קיימת בדגם הזה והמסך שלי כבר עבר כמה ערבים קשים (שידורי מלחמה, השהייה ארוכה של שידור ביס מקס) ולא התגלתה שום בעייה.
שוב, ממליץ. בהצלחה.
liran315
חבר פעיל
תגובות: 68
שליחה
יש לו XBOX הייתי הולך על LCD.
guy11
חבר ותיק
תגובות: 2430
שליחה
liran315 כתב:יש לו XBOX הייתי הולך על LCD.
...
20% !!
ה PY 800 תעשה את העבודה באקס בוקס לא פחות טוב מכל LCD,והרבה יותר טוב ב 80% הנותרים.
kipikipod
חבר ותיק
תגובות: 1617
שליחה
x-dream כתב:דבר ראשון ברור זה שאתה צריך "42 ולא יותר. זה לא שגודל אחר לא יכנס לך בסלון אלא פשוט תראה לא טוב והסיבה לכך שככל שהמסך גדול מידי למרחק הצפיה - אתה תראה את התמונה מפוקסלת וזה נכון גם לטלויזיה שעולה הרבה כסף וגם לפשוטה.
דבר שני, שולח לך בפרטי משהו.
...
תודה, אך 42 קטן מדיי בשבילנו. אני יודע על מה אתה מדבר, אבל עם הטלויזיה הנכונה נראה מצוין.
קיבלתי את מה ששלחת בפרטי, אצור איתך קשר במידה ואהיה מעוניין, תודה!
kipikipod
חבר ותיק
תגובות: 1617
שליחה
x-dream כתב:דבר ראשון ברור זה שאתה צריך "42 ולא יותר. זה לא שגודל אחר לא יכנס לך בסלון אלא פשוט תראה לא טוב והסיבה לכך שככל שהמסך גדול מידי למרחק הצפיה - אתה תראה את התמונה מפוקסלת וזה נכון גם לטלויזיה שעולה הרבה כסף וגם לפשוטה.
דבר שני, שולח לך בפרטי משהו.
...
תודה, אך 42 קטן מדיי בשבילנו. אני יודע על מה אתה מדבר, אבל עם הטלויזיה הנכונה נראה מצוין.
קיבלתי את מה ששלחת בפרטי, אצור איתך קשר במידה ואהיה מעוניין, תודה!