בעיה עם שלט אונברסלי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Bzini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.

סוף סוף מצאתי זמן לתכנת את השלט האונברסלי החדש שלי (סוני VL600 פשוט) אחרי שהקודם (גם של סוני) גוסס כבר מס' חודשים (לאחר 6! שנות עבודה רצופות נפילות).

הכל עובד מצויין (אין את הפונקציונליות של הלוג'יטקים החדשים או הפיליפס המטורפים אבל לי זה מספיק) חוץ מבעיה מוזרה אחת - לימדתי את השלט את כל הקודים של השלט השחור שמגיע עם PVR150. כל הכפתורים עובדים אבל - אני יכול ללחוץ על מס' של ערוץ רק פעם אחת!
מה??? אתם בטח שואלים. אני אסביר.
נגיד שאני בערוץ 1 בממיר, במצב זה לחיצה על 1 לא מגיבה ואם אני רוצה לעבור לערוץ 22 רק הלחיצה הראשונה על 2 נקלטת ואני מועבר כמובן לערוץ 2.

מישהו נתקל בסיפור כזה?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

זה נשמע שלא לימדת טוב את הכפתורים. כנראה לחצת לחיצות ארוכות מדי בתהליך הלימוד.
כשאתה מבצע את לימוד הכפתורים, הקפד ללחוץ בשלט המקורי לחיצה קצרה מאוד, במקרים קיצוניים אפילו "אצבע צרידה" שתיתן פליק קטן לכפתור של השלט המקורי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Bzini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

היי פיקסיס - הבעיה עדיין שם, לא משנה איך ניסיתי ללמד את השלט.

הכל עובד חלק לגמרי חוץ מהעברת ערוצים. זה לא שהשלט לא יודע שאני לוחץ על כפתור '1' אלא פשוט הוא מסרב להעביר את אותו האות פעמיים רצוף.
אני יכול לעביר לערוץ 121 אבל לא ל - 122 או 112. זה נשמע מטורף אבל אני ממש מיואש.

עוד רעיונות?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

האם המדיה סנטר לא עובר טוב ערוצים (כלומר, לא מבין את שידור השלט האוניסרסלי), או רק הממיר לא עובר טוב ערוצים? האם עם השלט המקורי של המדיה סנטר הערוצים עוברים לך באופן תקין? אם לא, ייתכן שיש בעייה בהגדרה של ה-IR Blaster שלך ולא בשלט האוניברסלי.

Bzini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עם השלט המקורי של ה - PVR150 הכל עובר בלי בעיה והבעיה היא לא ב IR BLASTER שמעביר ערוצים כמו שצריך (מה שמבקשים ממנו - גם עם השלט האוניברסלי).

הבעיה היא אך ורק עם השלט האוניברסלי והבקשה למס' מסויים בזמן העברת ערוצים, כאשר הוא מסרב בכל תוקף לקבל מס' מסויים ברצף.

אגב, עוד שתי תופעות:
- המנורה של מקלט ה - IR נדלקת בפעם השניה שאני לוחץ על אותו מספר אבל המדיה סנטר לא מראה את הלחיצה (בבר למטה של הערוצים).
- הסיפור עוד יותר מוזר אם לוקחים בחשבון שאם אני רואה (אחרי שעברתי אליו) ערוץ 1, אני לא יכול לעבור לשום ערוץ אחר שמתחיל ב - 1!!! (כמו שאמרתי מסרב לקבל את אותו המספר יותר מפעם אחת ברצף).

אני אנסה היום בערב להעביר לערוץ 1 ע"י השלט המקורי ואח"כ לבדוק אם אני יכול להעביר ל - 10 עם האוניברסלי (או ההפך), מה שאני לא יכול לעשות היום - לא בטוח מה הניסוי הזה יתן לי אבל אולי עוד קצת אינפורמציה על מקור הבעיה.....

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

נסה לשנות מרחק בין השלט המקורי לאוניברסלי כשאתה מבצע את הלמידה (קרוב יותר או רחוק יותר). כמו כן, ודא שאין שום נורה פלורסנטית או מסך דולק כשאתה מבצע את הלימוד.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”