התלבטות בין אייפוד קלאסיק לCreative x-fi

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
שלח תגובה
sputnik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי חברים. יש לי התלבטות ואני צריך עזרה מאנשים שמבינים משהו בתחום הזה, ונראה לי שהגעתי למקום הנכון :)

מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי נגן MP3, ונתקל באותה התלבטות.

מה שחשוב לי בנגן זה שתהיה לו קיבולת גדולה, ואיכות סאונד טובה, אבל שלא יהיה PMP. הוידיאו לא חשוב לי, ואני מחפש נגן כמו הIAUDIOX5, רק נראה שכבר לא מייצרים מכשירים כאלה. כל מה שהוא מעל 60GB הוא כבר PMP, והדבר היחידי שמתאים פחות או יותר לדרישות שלי הוא אייפוד קלאסיק. נגן שאפשר לשים עליו הרבה מוזיקה, אבל מספיק קטן פיזית כדי שלא ירגישו אותו בכיס.

לא קניתי עד עכשיו כי נמנעתי ככל שיכולתי מאייפודים, אבל נראה שאין לי יותר מדי אלטרנטיבות. קראתי קצת על הcreative x-fi. נכון שהוא מגיע עד גודל של 32GB, אבל הביקורות היו יחסית טובות. מה שכן, נראה לי קצת בזבוז שבאותו מחיר אני יכול לקבל אייפוד קלאסיק של 120GB.. אז ברשותכם רציתי לשאול כמה שאלות, למישהו שניסה את אחד הנגנים ויוכל לענות לי:

1. מה ההבדל באיכות הקול? שומעים הבדל רציני בין הנגן של קריאייטיב לאייפוד?
2. קראתי שהאייפודים דור 6 הגיעו עם איכות קול גרועה יותר מדור 5. זה נכון? זה תוקן במסגרת עדכון קושחה? מישהו ניסה ויודע משהו על זה?
3. עד כמה האייפוד רגיש לטלטולים? זה לא שאני הולך לצאת איתו לריצות, אבל מדובר במכשיר רגיש שקורס כל הזמן, או שהוא נחשב עמיד?
4. הקריאייטיב מאפשר הטענת שירים בעזרת Drag and Drop. עד כמה האייטונז נוראי? זה באמת כזה חסרון משמעותי של האייפוד? אחת הסיבות שנמנעתי עד היום מאייפודים זה כי אנשים התלוננו בפני שהוא מוחק להם תיקיות, תוקע את המחשב, וכו'. אין לי מקינטוש, אם זה משנה משהו מבחינת אחד מהדברים האלו.
5. למישהו יש אייפוד דור ה6 ויכול להעיד אם הוא מהמכשירים שמתקלקלים אחרי חצי שנה, או שהוא אמין לתקופה ארוכה??
6. ושאלה אחרונה: למישהו יצא לנסות את הקריאטייב X-FI ויכול העיד על זה משהו?

תודה מראש,

ליאור. :)

נ.ב- ראיתי עכשיו שבעצם יש גם אייפוד דור 7. מה קורה פה? מה מוכרים בחנות של איידיגיטל בארץ, 6? 7?במי מהם יש בעייה באיכות הסאונד? אוף.. אני כבר לא מבין כלום.

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”