עזרה בבקשה...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
UriBuri פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום! אני משתמש חדש כאן, ועכב היותי עוד כחודש וקצת חייל משוחרר, אני הולך לקנות לעצמי מתנת שחרור, איך אפשר שלא - מערכת קולנוע לחדר!
אז מה הבעיה בעצם?
טוב, חקרתי והעמקתי עד כמה שיכולתי ונושא האודיו בכללי ממש ממש מטריד.
תחילה בדקתי נתונים של רסיברים בטווך המחיר של 5500, ואיכשהו עם עצמי הגעתי למסקנה שדנון 2308 הוא מגבר טוב בשבילי (כי אני מתחיל וכל זה..) הבנתי שאם ישנם הרבה מפענכים ברסיבר זה אומר שכמעט בכל מצב הוא יעשה אפסקייל לשבע ערוצים.. ככה שהוא טוב בשבילי, אבל מצד שני הוא מוציא 100 וואט לכל ערוץ... :\

ובקשר לרמקולים, כנ"ל, ראיתי כמה רמקולים שלפי נתונים הם ממש מרשימים, אבל שומעים בהם על הפנים.. ומצד שני כאלו עם נתונים לא משהו אבל שומעים בהם ממש טוב.

מה עושים? אני צריך קצת עזרה לפני שאני קונה דבר בטווח מחירים כזה.. בכל זאת, חייל משתחרר..

ועוד שאלה.. מהי עכבת כניסה\אוהם? מה הנתון הזה בעצם נותן לרמקול ומהו היחס שצריך ליחס לנתון הזה (אוהם) ביחס לרסיבר..? (אם אפשר להסביר לי בשפה קלה..)

תודה! (Y)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

הי אורי,

בוא אקל עליך. רד לגמרי מנושא עכבת כניסה. בתקציב שאתה מדבר עליו כל רמקול יעבוד עם כל רסיבר.

האם אתה רוצה לקנות מערכת לקולנוע ביתי או לסטריאו?

האם אתה יודע מה הם הפורמטים החדשים?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

UriBuri פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אה.... טוב בוא נתחיל מזה שאני מוכן להשקיע בערך 10000 על כל המערכת.. עוד איזה מאה מתאיים למעלה למטה לא יזיזו את העניין.
המערכת המדוברת היא לכיוון של 65% מוזיקה.. כל השאר לקולנוע.. אני רואה סרטים בד"כ רק בסופ"שים.. ככה שמוזיקה יותר שולט פה..
בקשר לפורמטים, איך שהבנתי לדנון 2309 יש כמעט את כל הפורמטים העכשיויים.. זה נכון? אני לא מבין בזה.. אבל אני יותר בכיוון של הרסיבר הזה..

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

לפי כאן, אין לו:

http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=23765

אבל שווה לבדוק לעומק.

בכל מקרה בעלות כוללת של 10,000 ש"ח לא הייתי משקיע יותר מ-4,000 ש"ח לרסיבר ק"ב. הייתי ממליץ לך להתמקד בהארמן קארדון 255 או באונקיו 606.

האם אתה מעוניין ברמקולים רצפתיים או בסט של סטליטים וסאב מוגבר?

איזה סוג מוסיקה אתה אוהב?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

UriBuri פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

..

שליחה #5 

טוב.. אם אתה אומר שלפי דיילי-סייל אין לו את כל המפענכים החדשים, אז זה רק מדגיש את זה שאני לא הכי בקיא שנושא.. אבל בכל זאת יש לו מליון מפענכים.. יש איזה מקום שניתן לקרוא בו על מפענכים כאלו או אחרים שאני אצטרך?

ובקשר למוזיקה.. רוק, אלטרנטיב, מטאל, אלקטרוני לסוגיו, וקצת ישנים (60,70,80..)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

ה-10K - זה כולל טלויזיה (או מקרן ;))או לא?

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #7 

שים לב לשרשור על הפיוניר LX-70 ביד2, ב5000 ש"ח. הוא רסיבר מעולה עם כל החידושים. אם הוא עדיין למכירה, הייתי קופץ עליו.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”