עובדי ערוץ 10 כנגד ההחלטה לצאת למכרז
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כבר הרבה זמן ערוץ 10 על הסף, אך כולם האמינו שבמרץ הזיכיון יחזור למדינה. המחטף שבמהלכו החליטו בועדה בכנסת בעת שבועדה נכחו 3 חברי כנסת הוא לא פחות משערוריה ולעג לר"ש.
עובדי ערוץ 10 ירתמו למאבק בהחלטה.
http://ice.co.il/article.asp?catId=3&pgId=128533
בכל מקרה, אם בכנסת חושבים שמישהו יגש למכרז הם ממש חולמים, החלום של ערוץ מסחרי, בפרט בסיטואציה שבה הכבלים והלויין צפויים להכניס פרסומות בטווח של שנה-שנתיים היא בעייתית.
האפשרות היחידה שאני רואה הוא הפעלת ערוץ 10 במתכונת ערוץ 4 הבריטי (שבו יש צוות מקצועי שמחליט על תכנים, וערוץ 2 מקבל את הזכיון לפרסום פלוס יש חלוקה ברווחים בין הערוצים לפי משוואה קבועה ולא לפי רייטינג).
אפשרות נוספת היא שהכבלים או הלוין יקחו את הערוץ תחת חסותם.
השאלה הנוספת היא תועלת פרוייקט ה-DTT ללא ערוץ 10 במשוואה.
עובדי ערוץ 10 ירתמו למאבק בהחלטה.
http://ice.co.il/article.asp?catId=3&pgId=128533
בכל מקרה, אם בכנסת חושבים שמישהו יגש למכרז הם ממש חולמים, החלום של ערוץ מסחרי, בפרט בסיטואציה שבה הכבלים והלויין צפויים להכניס פרסומות בטווח של שנה-שנתיים היא בעייתית.
האפשרות היחידה שאני רואה הוא הפעלת ערוץ 10 במתכונת ערוץ 4 הבריטי (שבו יש צוות מקצועי שמחליט על תכנים, וערוץ 2 מקבל את הזכיון לפרסום פלוס יש חלוקה ברווחים בין הערוצים לפי משוואה קבועה ולא לפי רייטינג).
אפשרות נוספת היא שהכבלים או הלוין יקחו את הערוץ תחת חסותם.
השאלה הנוספת היא תועלת פרוייקט ה-DTT ללא ערוץ 10 במשוואה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אותי מרתיחה ההתנהלות בוועדת הכנסת.
אנשים שאנחנו בוחרים ומשלמים להם משכורת על מנת שיעשו את עבודתם וייצגו אותנו בוועדות פשוט שמים קצוץ.
תחושתי היא שחלק מהנעדרים לא נעדרו סתם כך אלא כחלק מלחצים עסקיים מסביב
מ ו ש ח ת י ם
ואם לא מושחתים אז פשוט חוצפנים
אנשים שאנחנו בוחרים ומשלמים להם משכורת על מנת שיעשו את עבודתם וייצגו אותנו בוועדות פשוט שמים קצוץ.
תחושתי היא שחלק מהנעדרים לא נעדרו סתם כך אלא כחלק מלחצים עסקיים מסביב
מ ו ש ח ת י ם
ואם לא מושחתים אז פשוט חוצפנים
העם דורש..... כל מיני דברים
-
oferlaor
- מנהל

yanivol,
כאן באמת מדובר במהלך מלוכלך. ערוץ 10 כרגע על הקרשים, אז במקום לחשוב ביחד איך להחזיר אותו למסלול, יורים בו ברגל ומשאירים אותו לגווע.
במצבו הנוכחי, מי בכלל יגש למכרז לנסות ולהציל את האומלל הזה?
כאן באמת מדובר במהלך מלוכלך. ערוץ 10 כרגע על הקרשים, אז במקום לחשוב ביחד איך להחזיר אותו למסלול, יורים בו ברגל ומשאירים אותו לגווע.
במצבו הנוכחי, מי בכלל יגש למכרז לנסות ולהציל את האומלל הזה?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מסכים עם sam22.
גם אני מאמין שאלה ש"נעדרו", לא בדיוק עשו זאת בתום לב, אלא כתוצאה מלחצים שהופעלו עליהם מגורמים שונים.
לא ייתכן שאסיפה של 3 אנשים ובהצבעה של 2 מול 1 תקבע את גורלו של ערוץ טלוויזיה שלם על כל נדבכיו.
שערוריה...
גם אני מאמין שאלה ש"נעדרו", לא בדיוק עשו זאת בתום לב, אלא כתוצאה מלחצים שהופעלו עליהם מגורמים שונים.
לא ייתכן שאסיפה של 3 אנשים ובהצבעה של 2 מול 1 תקבע את גורלו של ערוץ טלוויזיה שלם על כל נדבכיו.
שערוריה...
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
דברי מיקי חיימוביץ'
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3663553,00.html
אני לא כל כך בקיא בעובדות אבל בכלליות נשמע שהרבה דברים שאנחנו כביכול "יודעים" (חובות של הערוץ למדינה וכ') הם סילוף של האמת.
ולכל אותם מאובנים שישר יקפצו ויגידו שמיקי דואגת לאחוריים שלה (בגלל משכורות ענק)...
למיקי תיהיה עבודה טובה גם אחרי ערוץ עשר,לדעתי היא גילתה פה אנושיותואחריות.
אותי היא שכנעה .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3663553,00.html
אני לא כל כך בקיא בעובדות אבל בכלליות נשמע שהרבה דברים שאנחנו כביכול "יודעים" (חובות של הערוץ למדינה וכ') הם סילוף של האמת.
ולכל אותם מאובנים שישר יקפצו ויגידו שמיקי דואגת לאחוריים שלה (בגלל משכורות ענק)...
למיקי תיהיה עבודה טובה גם אחרי ערוץ עשר,לדעתי היא גילתה פה אנושיותואחריות.
אותי היא שכנעה .
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בננו לבין עצמנו - כמה יחסר לנו ערוץ 10? נכון להיום לי אישית לא חסר לא ערוץ 2 ולא ערוץ 10. אולי בתיאוריה 2 ערוצים היה צריך להובל לתחרות אל בפועל שניהם משדרים ב 90 אחוז מהזמן *** שמבזבז את זמננו. אני אישית לא אזיל דמעה.
מאז שניתקתי את הלווין ועברתי לצרוך תכנים רק מהרשת איכות החומר הנצפה אצלי קפץ פלאים. פתאום אני רואה מה שאני רוצה לראות ולא מה שמכתיבים לי מנהלי הרכש של ערוץ זה או אחר. שכחתי מה זה פרסומות, תשלומי עונש לחברות, התחייבויות וכו. תענוג.
אז אני יודע שתמיד תהיה את "מסעודה משדרות" (ולמען האמת גם את אמא שלי) שבחיים לא תסתדר עם תוכן מהרשת ושאני לא הקהל הרלוונטי לערוצים הללו, אבל גם אמא שלי לא תשים לב אם מחר ערוץ 2 יעלם.
"מהתגובות שאני מקבלת כל הזמן למדתי שאנשים חושבים, בטעות, שערוץ 10 חייב יותר מ-100 מיליון שקל למדינה, ושאין סיבה שהמדינה תממן את בעלי המניות של הערוץ. זה פשוט לא נכון. המדינה לא נתנה מעולם שקל לערוץ 10. החוב שעליו מדברים הוא למעשה הסכום שערוץ 10 היה אמור להשקיע בתחילת דרכו בדרמות ובז'אנרים נוספים. הערוץ אכן השקיע, אבל עד לשנה שעברה הוא עשה את זה בסכום נמוך יותר מזה שהמדינה דורשת. האם בגלל זה סוגרים ערוץ טלוויזיה? "
בגלל הגישה הזו אני בהחלט בעד שיסגרו אותם. קיבלתם פריביליגיה להופיע על המסך שלי - הייתה לכם התחייבות, לא עמדתם בה - הביתה. במדינה שלנו היום כל אחד עושה מה שהוא רוצה ולא מה שהוא צריך ובגלל הגישה הזו המדינה נראית כמו שהיא נראית כיום.
תקראו את טוקבקיסט מספר 2 - אני אישית חושב אותו הדבר (לפחות לגבי החלק הראשון של התגובה שלו).
מאז שניתקתי את הלווין ועברתי לצרוך תכנים רק מהרשת איכות החומר הנצפה אצלי קפץ פלאים. פתאום אני רואה מה שאני רוצה לראות ולא מה שמכתיבים לי מנהלי הרכש של ערוץ זה או אחר. שכחתי מה זה פרסומות, תשלומי עונש לחברות, התחייבויות וכו. תענוג.
אז אני יודע שתמיד תהיה את "מסעודה משדרות" (ולמען האמת גם את אמא שלי) שבחיים לא תסתדר עם תוכן מהרשת ושאני לא הקהל הרלוונטי לערוצים הללו, אבל גם אמא שלי לא תשים לב אם מחר ערוץ 2 יעלם.
"מהתגובות שאני מקבלת כל הזמן למדתי שאנשים חושבים, בטעות, שערוץ 10 חייב יותר מ-100 מיליון שקל למדינה, ושאין סיבה שהמדינה תממן את בעלי המניות של הערוץ. זה פשוט לא נכון. המדינה לא נתנה מעולם שקל לערוץ 10. החוב שעליו מדברים הוא למעשה הסכום שערוץ 10 היה אמור להשקיע בתחילת דרכו בדרמות ובז'אנרים נוספים. הערוץ אכן השקיע, אבל עד לשנה שעברה הוא עשה את זה בסכום נמוך יותר מזה שהמדינה דורשת. האם בגלל זה סוגרים ערוץ טלוויזיה? "
בגלל הגישה הזו אני בהחלט בעד שיסגרו אותם. קיבלתם פריביליגיה להופיע על המסך שלי - הייתה לכם התחייבות, לא עמדתם בה - הביתה. במדינה שלנו היום כל אחד עושה מה שהוא רוצה ולא מה שהוא צריך ובגלל הגישה הזו המדינה נראית כמו שהיא נראית כיום.
תקראו את טוקבקיסט מספר 2 - אני אישית חושב אותו הדבר (לפחות לגבי החלק הראשון של התגובה שלו).
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3663806,00.html
"למרות שערוץ 10 מנסה לבלבל את הציבור - צריך להבהיר כי לא מדובר כלל בסגירת הערוץ, אלא בשאלה האם בעוד שנה, כשיסתיים הזיכיון שניתן למפעילי הערוץ, הם יקבלו פטור ממכרז וימשיכו להפעילו לעוד ארבע שנים, למרות שהם מפירים את החוק ומקפחים את הצופים בשידורי הסוגה עילית, או שבעוד שנה יוחלף הזכיין הנוכחי במפעיל אחר שיעמוד בדרישות החוק ואולי יצליח סוף סוף להוות תחרות לערוץ 2.
מי שעשה מחטף בחירות זה אך ורק ערוץ 10. הם ששינו את לוח הזמנים המקורי עליו הוסכם בוועדה באוגוסט והם ועשו זאת בבחירות, כי ניצלו את פחד הפוליטיקאים מהם. אני רק שכנעתי לחזור ללו"ז המקורי שנקבע לפני שהוחלט על יציאת המערכת הפוליטית לבחירות."[/b]
"למרות שערוץ 10 מנסה לבלבל את הציבור - צריך להבהיר כי לא מדובר כלל בסגירת הערוץ, אלא בשאלה האם בעוד שנה, כשיסתיים הזיכיון שניתן למפעילי הערוץ, הם יקבלו פטור ממכרז וימשיכו להפעילו לעוד ארבע שנים, למרות שהם מפירים את החוק ומקפחים את הצופים בשידורי הסוגה עילית, או שבעוד שנה יוחלף הזכיין הנוכחי במפעיל אחר שיעמוד בדרישות החוק ואולי יצליח סוף סוף להוות תחרות לערוץ 2.
מי שעשה מחטף בחירות זה אך ורק ערוץ 10. הם ששינו את לוח הזמנים המקורי עליו הוסכם בוועדה באוגוסט והם ועשו זאת בבחירות, כי ניצלו את פחד הפוליטיקאים מהם. אני רק שכנעתי לחזור ללו"ז המקורי שנקבע לפני שהוחלט על יציאת המערכת הפוליטית לבחירות."[/b]
-
oferlaor
- מנהל

שני הצדדים לא בסדר. ערוץ 10 הניח שלקראת בחירות בוודאי שלא יעשו מחטף כזה, אך מצד שני לא סוגרים גוף תקשורת ברוב של שני חברי כנסת לעומת חבר כנסת אחד.
יש חובות? אפשר לחלט את הסכומים שהזכיין הפקיד בנאמנות.
לא עומדים במחוייבויות? יש מישהו שכן עומד? ערוץ 1? ערוץ 2? הכבלים והלויין?
Huber,
אני מאוד אחסר אותו. ערוץ 1 לא עולה על מסכי ובביתנו רואים קבוע לונדון וקירשנבאום, יש לא מעט מכורים ל "הישרדות" ואנחנו רואים רק חדשות 10. האמת שזה כמעט כל מה שאנחנו רואים בערוץ 10 (חוץ מפה ושם דברים אחרים), אבל האמת שזה מספיק. זה בהחלט הרבה יותר מכפי שראיתי כשערוץ 2 היה הערוץ המסחרי היחיד.
ערוץ 2 לפעמים מוצג אצלנו אבל הרבה פחות פופולרי מערוץ 10.
לגבי ההטעיה, בהחלט מדובר על סגירתו. מהרגע שבעלי הזכיון יבינו שהספינה טובעת הם יפסיקו לשלם משכורות וחובות והשידורים יפסקו כמעט מיידית.
יש חובות? אפשר לחלט את הסכומים שהזכיין הפקיד בנאמנות.
לא עומדים במחוייבויות? יש מישהו שכן עומד? ערוץ 1? ערוץ 2? הכבלים והלויין?
Huber,
אני מאוד אחסר אותו. ערוץ 1 לא עולה על מסכי ובביתנו רואים קבוע לונדון וקירשנבאום, יש לא מעט מכורים ל "הישרדות" ואנחנו רואים רק חדשות 10. האמת שזה כמעט כל מה שאנחנו רואים בערוץ 10 (חוץ מפה ושם דברים אחרים), אבל האמת שזה מספיק. זה בהחלט הרבה יותר מכפי שראיתי כשערוץ 2 היה הערוץ המסחרי היחיד.
ערוץ 2 לפעמים מוצג אצלנו אבל הרבה פחות פופולרי מערוץ 10.
לגבי ההטעיה, בהחלט מדובר על סגירתו. מהרגע שבעלי הזכיון יבינו שהספינה טובעת הם יפסיקו לשלם משכורות וחובות והשידורים יפסקו כמעט מיידית.
-
oferlaor
- מנהל

ואגב, כל הויכוחים על חובות הם בעיקר מסחרה.
מישהו בארה"ב אי פעם חשב על "סוגה עילית"?!
הדרישות של המכרז הן לא ראליות והן מס שפתיים, מוותרים למי שמקורב לצלחת וזה סוג חדש של השפעה על הערוצים בכדי שישדרו דברים טובים ויתחנפו לפוליטיקאים שמינו את הועדה שקובעת כמה כסף הערוץ יהיה חייב.
זה כמו לפיתת חנק הדדית.
מישהו בארה"ב אי פעם חשב על "סוגה עילית"?!
הדרישות של המכרז הן לא ראליות והן מס שפתיים, מוותרים למי שמקורב לצלחת וזה סוג חדש של השפעה על הערוצים בכדי שישדרו דברים טובים ויתחנפו לפוליטיקאים שמינו את הועדה שקובעת כמה כסף הערוץ יהיה חייב.
זה כמו לפיתת חנק הדדית.
רב הוא רב, מה זה משנה כמה אנשים היו חלק מאותו רב ?! לוועדה יש סמכות מסויימת ואת הטענות שלך אתה יכול וצריך להפנות אל שאר חברי הוועדה שלא מצאו לנכון להשתתף או להופיע לדיון. ואני מקווה שאני לא מדבר שטויות אבל אני די בטוח שיש ליותר מ 3 חברים בוועדות האלה (זה היה דיון של וועדת הכלכלה והחינוך) את זכות ההצבעה.oferlaor כתב:שני הצדדים לא בסדר. ערוץ 10 הניח שלקראת בחירות בוודאי שלא יעשו מחטף כזה, אך מצד שני לא סוגרים גוף תקשורת ברוב של שני חברי כנסת לעומת חבר כנסת אחד....
נדמה לי שהבעייה שהיא שחברי הכנסת לא עושים את העבודה שלהם כי הם עסוקים בלנסות להבחר מחדש (לפחות זו כנראה הסיבה הנוכחית)
מצב אבסורדי
[ואני מתנצל אם אני טועה לחלוטין בהבנה של איך הוועדות האלה עובדות]
לידעתך החברים בוועדות באלה (נלקח מאתר הכנסת):
חברי וועדת הכלכלה:
גלעד ארדן
אליהו גבאי
אברהם הירשזון
יצחק וקנין
יצחק זיו
דוד טל
אמנון כהן
משה כחלון
לאון ליטינצקי
סטס מיסז`ניקוב
אורי מקלב
יורם מרציאנו
חנא סוייד
רונית תירוש
חברי וועדת החינוך:
זבולון אורלב
זאב אלקין
חיים אמסלם
שמואל הלפרט
ג`מאל זחאלקה
יצחק זיו
עבאס זכור
יואל חסון
אלכס מילר
מרינה סולודקין
יוסף שגל
סילבן שלום
שכיב שנאן
רונית תירוש
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
דווקה יהיה דבר חיובי לעשות לערוץ 10 ריסט ולהתחיל אותו מהתחלה .
כרגע ערוץ 10 הוא ברובו ***.
יש לשמר מהתכנים הנוכחים רק את: לונדון וקירשנבאום, היום שהיה, היפה והחנון, הדוגמניות.
כל השאר יכול ללכת לפח, כולל מיקי ויעקב ודני רופ.
ובעיקר לא הייתי רוצה לראות את ליאור שליין.
יש כמה פעולות של הערוץ שלעולם אני לא יסלח: הגיהנום שהם עשו לנו עם ER, הורדה של הלייטנייט של אסף הראל.
הריסה של הפורמט הישרדות, והורדה של מאחורי החדשות עם יאיר ניצני.
כרגע ערוץ 10 הוא ברובו ***.
יש לשמר מהתכנים הנוכחים רק את: לונדון וקירשנבאום, היום שהיה, היפה והחנון, הדוגמניות.
כל השאר יכול ללכת לפח, כולל מיקי ויעקב ודני רופ.
ובעיקר לא הייתי רוצה לראות את ליאור שליין.
יש כמה פעולות של הערוץ שלעולם אני לא יסלח: הגיהנום שהם עשו לנו עם ER, הורדה של הלייטנייט של אסף הראל.
הריסה של הפורמט הישרדות, והורדה של מאחורי החדשות עם יאיר ניצני.
-
oferlaor
- מנהל

שבלול,
כשמעלים נושא כזה ללא התרעה מראש, אז קוראים לזה מחטף. ליגיטימי: כן. נאות ותקין? בהחלט לא.
התאריך המקורי לשימוע תוכנן למרץ.
ברור שלקראת בחירות ח"כים עסוקים בדברים אחרים. זה מפתיע מישהו? ההיפך, זה התפקיד שלהם כרגע.
לא הייתי רוצה שהחלטות של רוב כזה (שבה מרבית החכים לא הגיעו) יקבעו לנו את העתיד. תחשוב שמעבירים החלטות ממשלתיות על ידי 3 חברי כנסת שמגיעים לאיזה שימוע שלא תוכנן מראש.
כשמעלים נושא כזה ללא התרעה מראש, אז קוראים לזה מחטף. ליגיטימי: כן. נאות ותקין? בהחלט לא.
התאריך המקורי לשימוע תוכנן למרץ.
ברור שלקראת בחירות ח"כים עסוקים בדברים אחרים. זה מפתיע מישהו? ההיפך, זה התפקיד שלהם כרגע.
לא הייתי רוצה שהחלטות של רוב כזה (שבה מרבית החכים לא הגיעו) יקבעו לנו את העתיד. תחשוב שמעבירים החלטות ממשלתיות על ידי 3 חברי כנסת שמגיעים לאיזה שימוע שלא תוכנן מראש.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
איך הייתם מגיבים אם מחר ברוב של 2 מול 1 היו מחליטים להעלות את המע"מ ל-30% ואת מס ההכנסה ל-60%?
כולם היו מתרעמים, ובכן זה בדיוק המצב פה, זה כבר לא עניין של מי צודק ומי לא, ואם ערוץ 10 עמד בהתחיבויותיו או לא.
יכול להיות שבאמת מגיע לערוץ 10 שיסגרו אותו, אבל זו בטח לא החלטה שתעמוד להצבעה של 3 ח"כים.
פשוט ביזיון לשמו.
הח"כים לא עברו על שום חוק, והכל נעשה במסגרת התקנות, אבל זה בהחלט מהלך מסריח שצריך להדאיג אותנו כאזרחים במדינת חוק דמוקרטית!!
כולם היו מתרעמים, ובכן זה בדיוק המצב פה, זה כבר לא עניין של מי צודק ומי לא, ואם ערוץ 10 עמד בהתחיבויותיו או לא.
יכול להיות שבאמת מגיע לערוץ 10 שיסגרו אותו, אבל זו בטח לא החלטה שתעמוד להצבעה של 3 ח"כים.
פשוט ביזיון לשמו.
הח"כים לא עברו על שום חוק, והכל נעשה במסגרת התקנות, אבל זה בהחלט מהלך מסריח שצריך להדאיג אותנו כאזרחים במדינת חוק דמוקרטית!!
הבעיתיות ברורה, - אבל ההתרעמות לדעתי צריכה מופנית לכיוונים נוספים ויותר מהותיים:
1. למה ועדה יכולה לקבל כאלה החלטות בלי מינומים משתתפים ?
2. למה כל כך הרבה חברי כנסת נעדים מישיבות של ועדות שהם חברים בהם ?
ואם היו מעלים את המע"מ ומס הכנסה הייתי מתרעם ללא כל קשר לזה שזה בוצע ע"י רב של 2 מול 1. והייתי מאוד כועס על זה שלא הופיעו להצבעה יותר חברים.
ושוב, אם העלו את הנושא ללא התרעה מראש והקדימו את הישיבו זה אכן נשמע כמו מחטף/מהלך "מלכולכך" . וצריך לתקן את השיטה שמאפשרת מהלכים כאלה
1. למה ועדה יכולה לקבל כאלה החלטות בלי מינומים משתתפים ?
2. למה כל כך הרבה חברי כנסת נעדים מישיבות של ועדות שהם חברים בהם ?
ואם היו מעלים את המע"מ ומס הכנסה הייתי מתרעם ללא כל קשר לזה שזה בוצע ע"י רב של 2 מול 1. והייתי מאוד כועס על זה שלא הופיעו להצבעה יותר חברים.
ושוב, אם העלו את הנושא ללא התרעה מראש והקדימו את הישיבו זה אכן נשמע כמו מחטף/מהלך "מלכולכך" . וצריך לתקן את השיטה שמאפשרת מהלכים כאלה
-
oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

שאחד מהגופים האחרים ירכוש את חטיבת החדשות שלהן ואת הזיכיון ל 2-3 תוכניות הנורמליות שיש להן ובא לציון גואל. ולפני שצועקים "אבל לא יהיה תחרות" המצב מוכיח חד משמעית שתחרות לא ממש שיפרה את המצב, הדבר היחיד שישפר הוא רגולציה אמיתית.
- Huber
- חבר במועדון HT