המלצה לפטיפון לחדש בתחום
שלום לכולם
רציתי לדעת, בתקציב של עד 1500 שקלים (לא כולל מתאם פונו) איזה פטיפונים כדאי לבדוק?
אני לא רוצה להתעסק עם יד שניה בהתחלה כי אני לא יודע מה לבדוק, ואני מעדיף הסבר בחנות עם אחריות + מחט חדשה.
הקדם מגבר כנראה יהיה 640p של Cambridge (והוא בנוסף לתקציב. הבנתי שהוא מעולה בטווח המחירים ואני מעדיף משהו שישאר גם אחרי שדרוג של הפטיפון)
רציתי לדעת, בתקציב של עד 1500 שקלים (לא כולל מתאם פונו) איזה פטיפונים כדאי לבדוק?
אני לא רוצה להתעסק עם יד שניה בהתחלה כי אני לא יודע מה לבדוק, ואני מעדיף הסבר בחנות עם אחריות + מחט חדשה.
הקדם מגבר כנראה יהיה 640p של Cambridge (והוא בנוסף לתקציב. הבנתי שהוא מעולה בטווח המחירים ואני מעדיף משהו שישאר גם אחרי שדרוג של הפטיפון)
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לדרגת הכניסה שלך,לדעתי תקבל את התוצאה הטובה ביותר מהפטיפונים של PROJECT תבדוק את הדגמים RPM1 ואת ה-DEBUT שניהם נותנים את התוצאה הטובה ביותר עבור הכסף.בנוסף,הם כוללים גם ראש לא רע בכלל.קבל לינק להתרשמות http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project תהנה 
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ה-640p הוא אכן בחירה טובה לקדם-מגבר. לגבי פטיפון, לא בטוח שיש משהו ששווה קניה עד 1500. יש שרווד שעולה פחות מאלף (לא כדאי), ולפני זמן מה היה בשוק גם איזה מרנץ (שהוא למעשה דואל) שעלה כ-1500, אבל גם הוא לא מומלץ. יותר סביר זה הפרוג'קט דביו, אבל למיטב ידיעתי הוא עולה 1800-1900 שזה מעל תקציבך. העצה שלי: בכל זאת לבחור ביד שניה ולא לפחד; אפשר לחסוך מאות שקלים ועדיין להשיג מכשיר לא רע בכלל.
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

כדאי לך לבדוק עם היבואן של PROJECT,יש לו גם יד שניה במלאי.בנוסף יש בלוחות קדם מגבר של PROJECT (שנחשב למעולה) במחיר של 200 שקל.לדעתי זאת הקניה הטובה והמשתלמת ביותר (מנסיון אישי....)dragon כתב:ה-640p הוא אכן בחירה טובה לקדם-מגבר. לגבי פטיפון, לא בטוח שיש משהו ששווה קניה עד 1500. יש שרווד שעולה פחות מאלף (לא כדאי), ולפני זמן מה היה בשוק גם איזה מרנץ (שהוא למעשה דואל) שעלה כ-1500, אבל גם הוא לא מומלץ. יותר סביר זה הפרוג'קט דביו, אבל למיטב ידיעתי הוא עולה 1800-1900 שזה מעל תקציבך. העצה שלי: בכל זאת לבחור ביד שניה ולא לפחד; אפשר לחסוך מאות שקלים ועדיין להשיג מכשיר לא רע בכלל....
הבעיה היא שאין לי ניסיון בתפעול ובבדיקות של פטיפונים. אני לא ממש רוצה לקנות מוצר ואז לגלות שיש לו פגמים.
יש אתר שמדריך שלב שלב מה כדאי לבדוק, איך לתפעל וכל הדברים הכלליים? (בנוסף למניואל של כל מכשיר ספציפי)
עוד שאלה, יש חנות בארץ שיש לה אוסף נכבד של תקליטים? אני מתעניין בסגנונות גראנג' ושאר רוק אלטרנטיבי וג'ז. או שתקליטים קונים בebay ושאר חנויות מקוונות?
יש אתר שמדריך שלב שלב מה כדאי לבדוק, איך לתפעל וכל הדברים הכלליים? (בנוסף למניואל של כל מכשיר ספציפי)
עוד שאלה, יש חנות בארץ שיש לה אוסף נכבד של תקליטים? אני מתעניין בסגנונות גראנג' ושאר רוק אלטרנטיבי וג'ז. או שתקליטים קונים בebay ושאר חנויות מקוונות?
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

יש חנויות בארץ בהן ניתן להשיג תקליטים חדשים ומשומשים כגון: חור בשחור,חוד המחט, האוזן השלישית ועוד.georgest כתב:הבעיה היא שאין לי ניסיון בתפעול ובבדיקות של פטיפונים. אני לא ממש רוצה לקנות מוצר ואז לגלות שיש לו פגמים.
עוד שאלה, יש חנות בארץ שיש לה אוסף נכבד של תקליטים? אני מתעניין בסגנונות גראנג' ושאר רוק אלטרנטיבי וג'ז. או שתקליטים קונים בebay ושאר חנויות מקוונות?...
MANUEL של כל מכשיר ספציפי אתה יכול למצוא באתרי היצרנים
לגבי תפעול ובדיקה יש GOOGLE או באתרי היבואנים.
בהצלחה
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
חוזר על המלצת קודמי לגבי ה- PJ DEBUT.
פטיפון מוצלח לרמת כניסה, וגם הכיוונים שבו פשוטים ולא מורכבים.
היבואן - איל פור, נותן שרות טוב ומקצועי, וגם ישמח להדריך אותך לגבי הכוונים.
ממליץ לך לפנות ישירות אליו.
http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project
http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project
נערך לאחרונה על ידי barvfr ב 29/01/2009 10:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

barvfr כתב:חוזר על המלצת קודמי לגבי ה- PJ DEBUT.
http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project...