המלצה לפטיפון לחדש בתחום

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
georgest פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

רציתי לדעת, בתקציב של עד 1500 שקלים (לא כולל מתאם פונו) איזה פטיפונים כדאי לבדוק?
אני לא רוצה להתעסק עם יד שניה בהתחלה כי אני לא יודע מה לבדוק, ואני מעדיף הסבר בחנות עם אחריות + מחט חדשה.

הקדם מגבר כנראה יהיה 640p של Cambridge (והוא בנוסף לתקציב. הבנתי שהוא מעולה בטווח המחירים ואני מעדיף משהו שישאר גם אחרי שדרוג של הפטיפון)

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

לדרגת הכניסה שלך,לדעתי תקבל את התוצאה הטובה ביותר מהפטיפונים של PROJECT תבדוק את הדגמים RPM1 ואת ה-DEBUT שניהם נותנים את התוצאה הטובה ביותר עבור הכסף.בנוסף,הם כוללים גם ראש לא רע בכלל.קבל לינק להתרשמות http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project תהנה (Y)

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

ה-640p הוא אכן בחירה טובה לקדם-מגבר. לגבי פטיפון, לא בטוח שיש משהו ששווה קניה עד 1500. יש שרווד שעולה פחות מאלף (לא כדאי), ולפני זמן מה היה בשוק גם איזה מרנץ (שהוא למעשה דואל) שעלה כ-1500, אבל גם הוא לא מומלץ. יותר סביר זה הפרוג'קט דביו, אבל למיטב ידיעתי הוא עולה 1800-1900 שזה מעל תקציבך. העצה שלי: בכל זאת לבחור ביד שניה ולא לפחד; אפשר לחסוך מאות שקלים ועדיין להשיג מכשיר לא רע בכלל.

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

dragon כתב:ה-640p הוא אכן בחירה טובה לקדם-מגבר. לגבי פטיפון, לא בטוח שיש משהו ששווה קניה עד 1500. יש שרווד שעולה פחות מאלף (לא כדאי), ולפני זמן מה היה בשוק גם איזה מרנץ (שהוא למעשה דואל) שעלה כ-1500, אבל גם הוא לא מומלץ. יותר סביר זה הפרוג'קט דביו, אבל למיטב ידיעתי הוא עולה 1800-1900 שזה מעל תקציבך. העצה שלי: בכל זאת לבחור ביד שניה ולא לפחד; אפשר לחסוך מאות שקלים ועדיין להשיג מכשיר לא רע בכלל.
...
כדאי לך לבדוק עם היבואן של PROJECT,יש לו גם יד שניה במלאי.בנוסף יש בלוחות קדם מגבר של PROJECT (שנחשב למעולה) במחיר של 200 שקל.לדעתי זאת הקניה הטובה והמשתלמת ביותר (מנסיון אישי....)

georgest פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הבעיה היא שאין לי ניסיון בתפעול ובבדיקות של פטיפונים. אני לא ממש רוצה לקנות מוצר ואז לגלות שיש לו פגמים.

יש אתר שמדריך שלב שלב מה כדאי לבדוק, איך לתפעל וכל הדברים הכלליים? (בנוסף למניואל של כל מכשיר ספציפי)
עוד שאלה, יש חנות בארץ שיש לה אוסף נכבד של תקליטים? אני מתעניין בסגנונות גראנג' ושאר רוק אלטרנטיבי וג'ז. או שתקליטים קונים בebay ושאר חנויות מקוונות?

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

georgest כתב:הבעיה היא שאין לי ניסיון בתפעול ובבדיקות של פטיפונים. אני לא ממש רוצה לקנות מוצר ואז לגלות שיש לו פגמים.

יש אתר שמדריך שלב שלב מה כדאי לבדוק, איך לתפעל וכל הדברים הכלליים? (בנוסף למניואל של כל מכשיר ספציפי)
עוד שאלה, יש חנות בארץ שיש לה אוסף נכבד של תקליטים? אני מתעניין בסגנונות גראנג' ושאר רוק אלטרנטיבי וג'ז. או שתקליטים קונים בebay ושאר חנויות מקוונות?
...
יש חנויות בארץ בהן ניתן להשיג תקליטים חדשים ומשומשים כגון: חור בשחור,חוד המחט, האוזן השלישית ועוד.

MANUEL של כל מכשיר ספציפי אתה יכול למצוא באתרי היצרנים

לגבי תפעול ובדיקה יש GOOGLE או באתרי היבואנים.

בהצלחה (Y)

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 16 פעמים

שליחה #7 

חוזר על המלצת קודמי לגבי ה- PJ DEBUT.
פטיפון מוצלח לרמת כניסה, וגם הכיוונים שבו פשוטים ולא מורכבים.
היבואן - איל פור, נותן שרות טוב ומקצועי, וגם ישמח להדריך אותך לגבי הכוונים.
ממליץ לך לפנות ישירות אליו.
http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project
נערך לאחרונה על ידי barvfr ב 29/01/2009 10:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

georgest פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

נראה טוב, אני אבדוק אותו :) בשביל עוד 350 שקלים אני מעדיף לקבל את הבטחון שבאחריות ובכל ההסברים שאני צריך.
פעם ראשונה עדיף לשלם יותר בשביל שלא יהיו טעויות :lol:

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

barvfr כתב:חוזר על המלצת קודמי לגבי ה- PJ DEBUT.
פטיפון מוצלח לרמת כניסה, וגם הכיוונים שבו פשוטים ולא מורכבים.
היבואן - איל פור, נותן שרות טוב ומקצועי, וגם ישמח להדריך אותך לגבי הכוונים.
ממליץ לך לפנות ישירות אליו.
http://www.aufi.co.il/phono/index.php?project
...
(Y) (Y) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”