מבקש המלצה למכשיר ללכידת וידאו
שלום,
אני מעוניין בהמלצה למכשיר ללכידת וידאו בתקציב של עד 500 ש''ח.
השימוש שלי במכשיר יהיה למטרת לכידת ווידאו מהמסרטה שלי (minidv של חברת פאנסוניק)
רצוי שלמכשיר יהיה חיבור FIREWIRE.
המטרה שלי היא שהמכשיר יתחבר למחשב בחיבור USB ותהיה לו גם כניסה לאנטנה למטרת הקלטה מהכבלים.
תודה
איציק
אני מעוניין בהמלצה למכשיר ללכידת וידאו בתקציב של עד 500 ש''ח.
השימוש שלי במכשיר יהיה למטרת לכידת ווידאו מהמסרטה שלי (minidv של חברת פאנסוניק)
רצוי שלמכשיר יהיה חיבור FIREWIRE.
המטרה שלי היא שהמכשיר יתחבר למחשב בחיבור USB ותהיה לו גם כניסה לאנטנה למטרת הקלטה מהכבלים.
תודה
איציק
יש לי כרטיס FIREWIRE במחשב, כנראה הבעייה לא ממנו.
יש לי כרטיס מסך של Nvidia 6600L שעושה בעיות עם ה- WDM ב- capture video
אפילו פרמוט לא עזר לי
אני לא רוצה להשקיע כרגע בכרטיס מסך חדש ולכן אני רוצה המלצה למכשיר חיצוני של לכידת וידאו שיתחבר למחשב
יש לי כרטיס מסך של Nvidia 6600L שעושה בעיות עם ה- WDM ב- capture video
אפילו פרמוט לא עזר לי
אני לא רוצה להשקיע כרגע בכרטיס מסך חדש ולכן אני רוצה המלצה למכשיר חיצוני של לכידת וידאו שיתחבר למחשב
כרטיס לכידה חיצוני -> איכות הלכידה תהיה נמוכה יותר (היות ומדובר בלכידה אנלוגית לעומת לכידה דיגיטלית עם ה-FW).
כדאי לנסות כרטיס FW PCI פשוט עם CHIPSET של חברה אחרת ממה שיש לך במחשב - לדעתי הפתרון הזול והטוב ביותר.
אורן.
כדאי לנסות כרטיס FW PCI פשוט עם CHIPSET של חברה אחרת ממה שיש לך במחשב - לדעתי הפתרון הזול והטוב ביותר.
אורן.
מצטרף לעניין
גם לי יש בעייה כזו עם כרטיס המסך שלי והוא גם מסדרה 6 של nvidia עידכנתי את הדרייבר מהאתר שלהם וכלום לא עזר
עיזרו לי אני על סף ייאוש אני כבר מעל לשבועיים מנסה לפתור את זה
אם אני רוכש כרטיס firewire חדש האם הוא תלוי בכרטיס מסך בכדי להתחבר למסרטה או שאין להם קשר בכלל ?
עיזרו לי אני על סף ייאוש אני כבר מעל לשבועיים מנסה לפתור את זה
אם אני רוכש כרטיס firewire חדש האם הוא תלוי בכרטיס מסך בכדי להתחבר למסרטה או שאין להם קשר בכלל ?
אין קשר בין כרטיס המסך ל-FW. לכן גם המלצתי לבדוק של מי ה-CHIPSET של הכרטיס הקיים של רכיב ה-FW כדי לרכוש כרטיס המבוסס על CHIP אחר...
המחיר של כרטיס כזה ב-EBAY הוא כמה עשרות שקלים בודדים...חבל על היאוש - נסו כרטיס אחר...גם בארץ ניתן למצא כרטיסים בזול...
אורן.
המחיר של כרטיס כזה ב-EBAY הוא כמה עשרות שקלים בודדים...חבל על היאוש - נסו כרטיס אחר...גם בארץ ניתן למצא כרטיסים בזול...
אורן.
כדי לדעת איזה CHIP של FW יש לך - במידה וזה ע"ג לוח האם - פשוט לבדוק בספר של לוח האם שם רשום של איזה חברה ה-FIREWIRE...אם זה כרטיס חיצוני אז רשום ע"ג ה-CHIP עצמו.
איזה לקנות? לא משנה העיקר שיהיה CHIP אחר...
אין הבדלים משמעותיים במחיר בין ה-CHIPים השונים.
המחיר הוא בסביבות 50 ש"ח לכרטיס (ב-EBAY). יש כאלו עם מספר כניסות FW ויש אפילו משולבים עם USB...
אורן.
איזה לקנות? לא משנה העיקר שיהיה CHIP אחר...
אין הבדלים משמעותיים במחיר בין ה-CHIPים השונים.
המחיר הוא בסביבות 50 ש"ח לכרטיס (ב-EBAY). יש כאלו עם מספר כניסות FW ויש אפילו משולבים עם USB...
אורן.