מדריך לקולנוע הביתי
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אוקי... אז אתה כותב שאתה רוצה להשקיע במערכת קולנוע ביתית חדשה, האם זה אומר שיש לך אחת ואתה משדרג? או שאתה מתחיל מכלום?איתי100 כתב:תודה לך.
ניסיתי אכן לגשש אך גיליתי שבשבילי זה לא המקום הנכון להתחיל בו.
איני יודע מהם המונחים הרלוונטיים בעבורי כמו כן אני נדרש לתרגום מקצועי לתאור המונחים.
יום טוב לך[/u]...
וגם, פרט קצת איזה תקציב? איזה סוג תוכן מעניין אותך? האם אתה רוצה מסך גדול? בינינו? תוכן HD? רגיל? האם תצפה בעיקר בשידורי YES / HOT או בתוכן שאתה מוריד מהנט וכו'...
מה המטרה של המערכת בקיצור
יש לי מערכת אשר מאופסנת כרגע אך נראה לי שאחליף אותה.
התקציב שלי עומד על כמה אלפי ש"ח (גמיש).
ברשותי מסך פלזמה 42 של טושיבה.
התוכן שאני צופה בו בעיקר כולל את שידורי הוט,yes,סרטי די.וי.די(מקוריים או צרובים).
לגבי HD אני יכול לומר שאני מתכנן לשדרג מה שנדרש על מנת שאוכל לצפות בפורמט אך המושג עדיין רחוק מהבנתי.
כמובן אני תמיד שמח לשמוע על אופציות נוספות המשפרים את חווית השימוש והצפייה.

התקציב שלי עומד על כמה אלפי ש"ח (גמיש).
ברשותי מסך פלזמה 42 של טושיבה.
התוכן שאני צופה בו בעיקר כולל את שידורי הוט,yes,סרטי די.וי.די(מקוריים או צרובים).
לגבי HD אני יכול לומר שאני מתכנן לשדרג מה שנדרש על מנת שאוכל לצפות בפורמט אך המושג עדיין רחוק מהבנתי.
כמובן אני תמיד שמח לשמוע על אופציות נוספות המשפרים את חווית השימוש והצפייה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בגדול - ואני מדבר על מערכות קלאסיות - אפשר כמובן ללכת על מערכות משולבות מצד אחד - ומערכות יותר מורכבות מהצד השני - וגם הרבה יותר ירקות)
מערכת היום מורכבת מ
א. "מסך" - טלויזיה LCD או פלאזמה או לחלופין מקרן - רצוי תומכים לפחות בHD READY, או למי שיכול FHD.
ב. רסיבר- מקבל את האותות מהנגנים השונים ומפצל - וידאו - למסך ואודיו לרמקולים.
ג. רמקולים - החל משניים בלבד לסטריאו והחל מ5.1 לסראונד (.1 - סאבוופר) 7.1, 9.1, 11.1
ד. נגנים - מעבר לDVD, היום כבר יש בלוריי שמגנן סרטי HD מהשכרה/רכישה, וקיימים מזרימדיה - שנעים בסביבות ה-1000-2500 ש"ח לערך. (קרא את הדביק בפורום HDTV בשביל להבין קצת יותר)
זהו בגדול
מערכת היום מורכבת מ
א. "מסך" - טלויזיה LCD או פלאזמה או לחלופין מקרן - רצוי תומכים לפחות בHD READY, או למי שיכול FHD.
ב. רסיבר- מקבל את האותות מהנגנים השונים ומפצל - וידאו - למסך ואודיו לרמקולים.
ג. רמקולים - החל משניים בלבד לסטריאו והחל מ5.1 לסראונד (.1 - סאבוופר) 7.1, 9.1, 11.1
ד. נגנים - מעבר לDVD, היום כבר יש בלוריי שמגנן סרטי HD מהשכרה/רכישה, וקיימים מזרימדיה - שנעים בסביבות ה-1000-2500 ש"ח לערך. (קרא את הדביק בפורום HDTV בשביל להבין קצת יותר)
זהו בגדול