הפעלת משחקי PS1 ב- PS3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
נראה לי שהדרך היחידה לדעת בוודאות היא לנסות. לא מדובר במשחקים יקרים, נסה אחד ותראה מה יקרה.
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
את הגישה הזאת אני מכיר... וסמוך עלי שחשבתי עליה לבדMalcontent כתב:נראה לי שהדרך היחידה לדעת בוודאות היא לנסות. לא מדובר במשחקים יקרים, נסה אחד ותראה מה יקרה....
(אתה עובד ביעוץ במקרה?)
אני מעלה את השאלה כאן בפורום בתקווה שאולי משהו יכול לתת לי תשובה מניסיון.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

למה ברור שזה עובד?
אלה משחקי PS1, לא משחקי PSN. אם תיקח דיסק משחק של PS1 שאינו מאותו איזור כמו הקונסולה שלך, הוא לא יעבוד.
אלה משחקי PS1, לא משחקי PSN. אם תיקח דיסק משחק של PS1 שאינו מאותו איזור כמו הקונסולה שלך, הוא לא יעבוד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עכשיו אני רוצה להתחבר לחנות היפנית/הונג קונגית ולקנות את הגרסאות היפניות של Resident Evil הראשונים. נדמה לי שהן אפילו כללו אנגלית, ובאופן כללי היו הרבה פחות מצונזרות אפילו מ"גרסאת הבמאי" האמריקאית.
-
nadavck
- חבר מביא חבר

מגניב!!!!!!Malcontent כתב:עכשיו אני רוצה להתחבר לחנות היפנית/הונג קונגית ולקנות את הגרסאות היפניות של Resident Evil הראשונים. נדמה לי שהן אפילו כללו אנגלית, ובאופן כללי היו הרבה פחות מצונזרות אפילו מ"גרסאת הבמאי" האמריקאית....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
יש כ"כ הרבה משחקים טובים ל PS3, אני לא מצליח לסיים אפילו רבע מאלו שאני רוצה - איך יש לך זמן להגיע למשחקי PS1?! 
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אין לי... אבל יש לי פינה חמה בלב לקרש בנדיקוט אז הורדתי אחד מהם בשביל רגעים גנובים...Huber כתב:יש כ"כ הרבה משחקים טובים ל PS3, אני לא מצליח לסיים אפילו רבע מאלו שאני רוצה - איך יש לך זמן להגיע למשחקי PS1?!...
חוץ מזה, כרגע אני מחכה ל- RE5... לא רואה שום דבר אחר ממטר
בינתיים משחק את נסיך פרס ומוטורסטורם 2