מחפש מגבר ב 2K-3K ביד שניה
-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי רמקולים של סרוין וגה E712 והמשלימים שלהם לקולנוע ביתי VC5 אחורים ו VM5 סנטר אני מעוניין לקנות מגבר גם לסטריאו וגם לקולנוע ביתי מהחיפושים שעשיתי בטווח המחירים שיש לי כרגע להשקיע אני יכול לבחור בין השנים מה אתם יכולים להגיד לי על המכשירים הללו ואיך אני יבחר את המגבר שלי
אני יציין שהחדר שלי (סלון) בגודל של 30 מ"ר בערך.
אבל הרמקקולים האחוריים בערך במרחק 3 מטר מהקדמיים
וגם אציין שיש לי סאבוופר אקטיבי של קנווד שופר נחמד.
אני יציין שהחדר שלי (סלון) בגודל של 30 מ"ר בערך.
אבל הרמקקולים האחוריים בערך במרחק 3 מטר מהקדמיים
וגם אציין שיש לי סאבוופר אקטיבי של קנווד שופר נחמד.
-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

yamaha dsp a1 האם מומלץ לקנות מגבר כזה בן 10 שנים
המגבר הזה הוא בן 11 שנים ואין לו הרבה מהפונקציות החדשות כגון HDMI THX מה ההבדלים ואם בכלל מומלץלקנות מגבר בגיל כזה שאפשר לקנות מגבר חדיש הרבה יותר בדגמים יותר מתקדמים קצת פחות מאסיבים מהמגבר הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

אני אומר גם את הצרכים וגם את המחיר
יש לי רמקולים סרווין וגה E712 וVC5 ו VM5 אחוריים וסנטר אני רוצה לשמוע איכות בסלון שלי ואני מחפש מגבר טוב .
המחיר נע בין 2000ש"ח ל 2500 ש"ח
המחיר נע בין 2000ש"ח ל 2500 ש"ח
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אני אומר להתרחק, בתקציב שלך קצת מעבר למה שציינת, תוכל לרכוש כבר רסיבר הרבה יותר מתקדם ורלוונטי לימינו.
- צלילים-ירוקים
- עוסק בתחום

- תגובות: 239
- קיבל תודות: 1 פעם
רסיבר בן 10 שנים זה כבר מסוכן מדי מבחינה טכנית, זה הזמן שבו מתחילים לחוות תופעות של התייבשות קבלים. תקלות אלו יקרות מאוד לתיקון.
לצערי כבר לא מייצרים יותר מכשירים שמחזיקים 20-25 שנה (כנגזרת ראשונה של תהליכי מזעור רכיבים...)
יש המון רסיברים חדשים בעלי תמיכה רחבה בפורמטים סביב 3-4K.
בהצלחה.
לצערי כבר לא מייצרים יותר מכשירים שמחזיקים 20-25 שנה (כנגזרת ראשונה של תהליכי מזעור רכיבים...)
יש המון רסיברים חדשים בעלי תמיכה רחבה בפורמטים סביב 3-4K.
בהצלחה.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
10 שנים זה ממש לא הרבה, לא צריך להגזים. הבעייה היחידה שעלולה להיות זה טיפה רעש בכפתור ווליום, ואת זה פותרים בשתי דקות. מצד שני, אני מסכים עם הגישה של זיו שעדיף ללכת על משהו מודרני יותר בשביל כל הפורמטים החדשים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ה-703 יותר מודרני מה-A1. מכיוון שיש לך רמקולים נצילים מאוד ההבדלים במגברים בסטריאו לא יבואו לידי ביטוי.
ואם נחשיב גם את חסר ההרמוניה שבשידוך של ימאהה לסרווין-ווגה, אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה-703.
ואם נחשיב גם את חסר ההרמוניה שבשידוך של ימאהה לסרווין-ווגה, אני הייתי ממליץ לך ללכת על ה-703.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יותר מודרני זו הגדרה נכונה אבל תלוי מה הוא מחפש- לכן אמרתי שאם את הפורמטים החדשים (שבינינו אם הוא לא מתכוון לחבר שני סנטרים DD וDTS הם ממילא הפורמטים העיקריים והכי שימושים ואותם יש בימההה)
לגבי ההבדלים בסטריאו - כמובן שיהיה שינוי,הימהה הוא ספינת דגל ויחידת ההגברה שלו מדהימה,אני מדבר מנסיון,זה מגבר עם מעל 200 דאמפינג פאקטור - אני לא מכיר עוד רסיבר אחר שיש לו נתון כזה,בקיצור תאמין לי אני שמעתי את הדגם הזה - הוא שולט טוב טוב ברמקול! - במיוחד טוב בשביל ה712 שלו - ממברנה ענקית וחשוב שיהיה מגבר עם כוח למרות הנצילות הגבוהה של הרמקולים.
לגבי ההבדלים בסטריאו - כמובן שיהיה שינוי,הימהה הוא ספינת דגל ויחידת ההגברה שלו מדהימה,אני מדבר מנסיון,זה מגבר עם מעל 200 דאמפינג פאקטור - אני לא מכיר עוד רסיבר אחר שיש לו נתון כזה,בקיצור תאמין לי אני שמעתי את הדגם הזה - הוא שולט טוב טוב ברמקול! - במיוחד טוב בשביל ה712 שלו - ממברנה ענקית וחשוב שיהיה מגבר עם כוח למרות הנצילות הגבוהה של הרמקולים.
-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

בן כמה ה ONKYO 703E
אני מעוניין לדעת כמה זמן יש את המגבר הזה בשוק ואיזה פורמטים חשובים הוא לא מכיל שאני יכול למצוא במגבר באותה קטגוריה בערך.
-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

הגיע הרגע המכריע HK255 או DENON2807
אני מחפש מגבר שיתאים לרמקולים סרווין ווגה E712 ו VM5 VC5 לקולנוע ביתי + סטריאו אם זה לסלון של הבית איזה מגבר יהיה בעל איכות גבוהה יותר ועם טכנולוגיה טובה יותר
נערך לאחרונה על ידי yossimalka ב 19/02/2009 11:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
בתקציב של 3K ש"ח אתה יכול לקבל חדש.yossimalka כתב:אני מחפש מגבר שיתאים לרמקולים סרווין ווגה E712 ו VM5 VC5 לקולנוע ביתי + סטריאו אם זה לסלון של הבית איזה מגבר אני צריך האם משנה כמה WATT מוציא המגבר ואיך זה משפיע על איכות השמיעה....
-
yossimalka
-
- חבר שרק התחיל

תן דגם אחי
העניין הוא שאם לדוגמא onkyo 605 gukv jsa 4K אני יכול לקנות אותו ביד שניה בן חצי שנה ב 2.5K כך שאם יש מגבר חדש ב 3K אני יכול לקנות דגם אחד יותר באותו סכום.