ה- HDX1000 לא תומך בקידוד X.264 Level 5

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #41 

zivt כתב:dima- זה בדיוק כמו להשתמש ב windows עם theme של אפל... ברור שהוא לא יהפוך לאפל :)

אגב- הפתרון שהוא נתן היה יכול לעבוד במידה והמגבלה היית קריאת header, זאת אומרת שהמכשיר לא מכיר את ה-header אבל כאן מדובר בבעית חומרה, החומרה חלשה מדי בשביל לבצע פריסה לפרופיל 5.1

לגבי הסרטים חלקם הקטן בפרופיל 5.1 עובד עם המזרימדיה... אפילו חלק ב-1080p רק שהתמיכה והקידוד ניהיה יותר יותר עקש כך שאין מה למהר ולשמח אם סרט אחד או שניים עובדים :\
...
אצלי אף סרט 1080p עם פרופיל 5.1 לא עובד עם האצת חומרה. לגבי סטרימר לא יודע, כי אני לא חושב שיש הבדל מהותי בין צ'יפ של סטרימר לבין צ'יפ של כרטיס מסך מבחינת ביצועים. אבל בקרוב אני מקווה שתהיה לי אפשרות לבדוק אותם סרטים גם בסטרימר.

אגב, קידוד נכשל בגלל טעות שלי בהגדרת סקריפט. שמתי עוד פעם, נראה בצהריים:-)

coronalover
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

אני מניח שאתה משתמש ב mpc-hc בשביל האצת חומרה? זה אחלה נגן הוא גם מתעלם מ header של הקובץ ופשוט מנסה לנגן הכול עם האצת חומרה. עכשיו בדקתי כמה קבצים אצלי ומה לא שלא מתנגן עם האצת חומרה זה רק תוכן עם 16 ref frames.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #43 

לא בדקתי לגבי ה-frames. יותר מדאיג אותי שיש לי כשבוע וחצי להמיר את הסרטים עם פרופיל 5.1 ל-4.1. ועכשיו הייתי בבית וזה לא בדיוק הולך לי. נראה לי שוב טעיתי בהגדרת script:-( טוב, נראה בערב מה יצאה. עד שבסוף אני אהמיר את כל מה שצריך:-)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #44 

עידכון:
לצערי עד עכשיו לא הצלחתי לעשות המרה:-( אם מישהו עשה דבר כזה - אשמח לעזרה

תודה
דימה

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

טוב, לסיכום של הנושא:
ניתן לקודד מחדש את הסרט לפרופיל 4.0 בעזרת תוכנה ripbot264
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=127611
התהליך לקח כ-9 שעות עם מעבד quad, בעומס של 100% (על כל 4 cores). התוצאה עובדת על מחשב חלש המחייב האצת חומרה, אז אני מניח שגם בסטרימר זה יעבוד.

בהצלחה לכל המעוניין:-)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”