בעיות תקשורת בין LCD פיליפס 7403D לשלט שלה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #21 

הבעיה הזו תוקנה בגירסת תוכנה האחרונה של philips.
מעדכנים את התוכנה במסך בעזרת disk on key שמתחבר לצד המסך. קראו את ההוראות לפני ביצוע העדכון.
ביצעתי עדכון גזה למסך של אחד השכנים לפני מספר שבועות, ומאז התופעה נעלמה.

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #22 

הבעיה שאתה מתאר היא שהמכשיר מגיב לשלט לסירוגין לאחר פרק זמן ארוך.
בכל מקרה הגיע אלי הטכנאי ופתח לידי את המסך , ואכן החוט שמוביל לאינפרה של המסך היה מנותק
חיבור פשוט והמסך החל להגיב לשלט
אבל ....
בבדיקה שביצעתי למסך בנוכחות הטכנאי התגלה פיקסל בודד שרוף (רואים אותו בבירור כשהמסך בצבע כחול,ורוד) :(
הטכנאי ידווח על הפיקסל השרוף לשירות
מחר כנראה שמצפה לי ויכוח עם השירות לגבי החלפת המסך
מעניין לבדוק את השירות של אלקטרה במקרה הזה , במיוחד לנוכח הביקורת בפורום על השירות שלהם
למזלי רכשתי את המסך באינטרנט , ובמקרה הכי גרוע אני אבטל את העסקה.
אני אעדכן אתכם לגבי ההתפתחויות ...

bykh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

שלום לחברי הפורום.

קרתה לי בעיה מאוד דומה. יש לי טלויזיה 42PFL7404H/12 שקניתי אותה ביולי השנה. עד לליפני שבוע לא היתה איתה כל בעיה עד ששבוע שעבר באמצע לילה היא נדלקה לבד ממצב STAND BY כאשר כל הבית היה חשוך ואף אחד לא נגע בה. מאז אותו המקרה נעלם הקול בטלוויזיה, היא לא מגיבה לשלט והקפטורים בצד המכשיר כולם מבולבלים (כל הכפטורים מנסים להחליף את מקור הווידאו ולא מתפקדים כייעודם). לפעמים, לאחר ניתוק קבל חשמל מהשקע והחזרתו (RESET) אני מדליקה את הטלוויזיה וכרבע שעה לאחר מכן הכל מתחיל לתפקד תקין אבל כעבר פרק זמן רב נעלם שוב ללא שום סיבה (שמתי לב שאולי זה קורה אחרי שאני מעבירה ערוץ או עושה פעולה אחרת כלשהי בממיר HOT או מנסה לחבר מחשב לטלוויזיה באמצעות קבל HDMI).
במשך השבוע קיוויתי שאולי זה יסתדר לבד כמו שהתקלקל לבד אבל וויתרתי והיום הגיע אלי טכנאי של מעבדה חיצונית של אלקטרה בנתניה. הפתרון היחיד שהוא הציע זה לקחת את הטלוויזיה למעבדה בכדי להחליף בה איזה צ'יפ קטן שאי אפשר להחליפו בבית הלקוח. הוא לא הכיר שום עדכון תוכנה טכני שקיים לטכנאים של אלקטרה (כפי שהיה כתוב לפני בשרשור זה). אני כמובן סירבתי שייקח טלויזיה חדשה (סה"כ בת 4 חודשים) למעבדה.

האם משהו מחברי הפורום יכול לעזור לי ולהגיד איזה בדיוק עדכון טכני צריכים להריץ לפתרון הבעיה? האם יש לעדכון זה שם מוגדר? שתהיה לי שיחה מבוססת יותר עם שירות של אלקטרה.
האם מישהו יודע אם עדכון גרסה שמתפרסם באתר PHILIPS יכול לעזור לפתרון הבעיה? אני מפחדת להריץ אותו ולגרום לתקלה רצינית עוד יותר.

תודה רבה מראש לכל המגיבים,
נטלי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”