המלצה למערכת סטריאו מיקרו לחדר ילדים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
lilly פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני מחפשת משהו לחדר של הבייבי שקורא צרובים, CD, ורדיו חזק. התחלתי לחפש וראיתי שאם אני מעלה קצת את התקציב אני יכולה לקנות משהו עם DVD וזה מעולה כי היא אוהבת לראות קלטות.
כמו זו למשל:
MMT8 Samsung
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704604

או זו

ADV900 Sherwood
http://www.vnp.co.il/index.php?productID=868

שקוראים גם DVD
ואז לא ברור לי , איפה רואים את ה DVD?
אוכל לשים את מסך המחשב ולחבר לזה? כדאי בכלל?
אין לנו עוד TV שאפשר לשים שם
אשמח לשמוע דעתכם
תודה

me109
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

היי

אם יש לך מחשב בחדר, לדעתי עדיף לך להשקיע ברמקולים טובים למחשב (אפשר להשיג רמקולים נחמדים גם ב-200 ש"ח כיום). כך תוכלי לשמוע ולראות CD ו DVD במחשב (כיום כל כונן DVD קורא צרובים ללא שום בעיה).

השאלה הנשאלת האם את מחפשת רק עוצמה (אמרת שאת רוצה שישמעו חזק) או גם איכות. אם את מחפשת איכות, לדעתי מערכת מיקרו לא תעשה את העבודה טוב יותר מאשר זוג רמקולים וסאב וופר.

lilly פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אין מחשב בחדר
אני לא צריכה עוצמה דווקא, מעדיפה איכות

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

חפשי מערכות מיקרו עם רמקולים מעץ (לא מפלסטיק), יש ל-JVC ו-SONY כמה דוגמאות מעניינות. בתחום מחירים גבוה יותר יש גם ל-DENON דברים מעניינים.
מוטב אגב ללכת לחנויות ולראות את המוצרים בעיניים, ולא דרך ZAP.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

כל המערכות מיקרו מיני וכל מהכל ....

אחרי זמן מועט הכל מתחיל להתפרק,לא לעבוד,לעשות בעיות....הילדים מתחילים להתעלל בזה.

לא לעניין בכלל.

הכי טוב לילדים,(מה שאני עשיתי)לקנות רסיבר סידי ורמקולים כחלקים נפרדים, ב 1000 שקל קונים מערכת משומשת שתחזיק שנים רבות ותסבול התעללויות בלי סוף,הילדים יהנו פי כמה ממערכת שכזאת,יוכלו להנות הרבה יותר ממערכת מיקרו מוגבלת כזאת או אחרת, יש יותר אפשרויות חיבור לדברים חיצוניים כגון מחשב,לפטופ,משחקי מחשב,מצלמת וידאו וכו, ותמיד אפשר להחליף אם משהו לא נראה ,פשוט קונים חלק אחר, ולא זורקים את הכל לזבל כמו במערכת משולבת.

לגבי איכות השמע בכלל אין מה להשוות.

lilly פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה תודה לעוזרים
אני בכיף אקנה ציוד משומש איכותי אבל אני לא מבינה בזה, ואין לי דרך לדעת שמה שאני קונה שווה משהו :(

me109
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 159
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

מבחינת רסיברים ניתן היום להשיג רסיברים נחמדים מאוד במחירים סביב 500 ש"ח (יד שניה כמובן). מהאזנה אישית וגם המלצות של חברים הייתי ממליץ לך לבדוק רסיברים של ROTEL (יש כמה שמסתובבים בלוחות יד שניה). יש כמובן עוד פירמות כמו SANSUI ו MARANTZ אבל לא יצא לי לשמוע אותן.

שימי לב! הרסיברים שאני מדבר עליהם הם סטריאו בלבד כלומר לא יוכלו להיות חלק ממערכת קולנוע ביתי בעתיד. היתרון שלהם הוא שהסאונד טוב יותר מאשר רסיברים של קולנוע ביתי.

מבחינת נגן DVD, אני אישית הייתי קונה חדש ומשקיע מעט יותר לקנות נגן של פירמה ידועה כמו PIONEER לדוגמא. הסיבה לקניית חדש היא שלא תמיד ידוע מה עבר על העינית של נגן יד שניה ולכן אני אישית לא הייתי מסתבך עם זה.

מבחינת רמקולים, גם כן לבדוק כל מיני אופציות בלוחות האתר וביד שניה.

הכי חשוב: להאזין לשילוב של החלקים לפני הקנייה על מנת לראות אם הסאונד טוב לדעתך. מומלץ להשמיע סוגים שונים של מוזיקה

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #8 

למה לסבך את החיים?
אני חוזר על ההמלצה לגבי מערכות מיקרו עם רמקולים מעץ, של סוני, JVC ו-Denon, ולהתרחק ממוצרי מדבקה למינהם.

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

לא מסבכים פה כלום, קצת התעסקות בשביל שקט לטווח רחוק.

אתה משווה בכלל מערכת מיקרו לחלקים,מכל בחינה שהיא,אין שום מקום להשוואה,הבדלי שמים וארץ מבחינת איכות סאונד,אמינות,שרידות,פונקציונאליות...מה יש פה להוסיף.

מהיכן את בארץ?

Booboo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1929
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #10 

yairf כתב:למה לסבך את החיים?
אני חוזר על ההמלצה לגבי מערכות מיקרו עם רמקולים מעץ, של סוני, JVC ו-Denon, ולהתרחק ממוצרי מדבקה למינהם.
...
(Y)

בעתיד אני אעשה בדיוק מה שיאיר ממליץ.
כרגע יש בחדר רדיו-CD שיחסית לעלות שלו (250 ש"ח) נשמע לא רע בכלל.

מה פתאום צריך מערכת סטריאו שלמה בחלקים בחדר ילדים?
אולי גם נקנה להם מונובלוקים, פרה עם ספק כח נפרד וטרנספורט ו-DAC נפרדים?

רק זה מה שחסר לי. שבגיל חמש אחת הילדות תגיד לי שהיא רוצה ליום הולדת הבא כבל חשמל חדש.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #11 

אני קניתי לשני ילדים מערכות מיקרו לחדר. מאד נוח, באחת המערכות אפילו הסאונד סביר, אבל האמינות....
אחת כבר היתה בתיקון, השניה בדרך, ולאף אחת מהן לא מלאו שנתים.

אם יש מקום וסבלנות, פיתרון של ציוד סטראו זול / "לגאסי" יהיה כנראה יותר מוצלח וארוך טווח.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #12 

Booboo כתב:
yairf כתב:למה לסבך את החיים?
...
(Y)

בעתיד אני אעשה בדיוק מה שיאיר ממליץ.
כרגע יש בחדר רדיו-CD שיחסית לעלות שלו (250 ש"ח) נשמע לא רע בכלל.

מה פתאום צריך מערכת סטריאו שלמה בחלקים בחדר ילדים?
אולי גם נקנה להם מונובלוקים, פרה עם ספק כח נפרד וטרנספורט ו-DAC נפרדים?

רק זה מה שחסר לי. שבגיל חמש אחת הילדות תגיד לי שהיא רוצה ליום הולדת הבא כבל חשמל חדש.
...
מערכת חלקים שלמה....כן מערכת חלקים שלמה, SO ?
מה עדיף? מערכת ציקמוקייה שתחזיק לך חצי שנה ותתפרק ואז תמצא את עצמך מתרוצץ לתקן אותה,או שאתה מעדיף שקט לטווח רחוק.

עדיף שאחת הילדות תרצה כבל חשמל מאשר דברים אחרים....תאמין לי!

אתה לא יודע על מה אתה מדבר,אנשים מתחננים למערכות חלקים זולות (אמינות ושקט לטווח רחוק) לחדרי ילדים..... ואני מדבר מניסיון וממקור ראשון.

פיתרון של ציוד סטריאו זול בחלקים מקצועיים,זה פיתרון פנטסטי! שנותן מענה מצויין ופותר לך הרבה כאבי ראש וגם כסף לטווח רחוק.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”